Aprók nagyban - 2015.03.27.

Új képek érkeztek a GTA V-höz, élőszereplős Mortal Kombat X trailer, ráncfelvarrást kapott a Half-Life 2, durva bug a Bloodborne-ban.

Aprók nagyban - 2015.03.27.

PC-re is elérhető a Resident Evil 5 Gold

A Capcom nem igazán kapkodta el a Resident Evil 5 kiegészítőinek PC-re való portolását, hiszen azok közül már a legrégebben kiadott is több mint öt éve elérhető a PS3 és Xbox 360 tulajok számára. Ám végre felvirradt a sorozat kizárólag számítógépeket használó rajongóinak napja. Az Untold Stories címet kapó pakk, ami az öt DLC mellett két kosztümöt is tartalmaz, 15 euróért lehet a miénk.

Számos klasszikus címét feltámasztaná az Atari

A remake-ek, feldolgozások, rebootok, és rendezői változatok korát éljük a játékiparban. A jelek arra mutatnak, hogy az Atari is igyekszik majd meglovagolni ezt a divathullámot. A cégnél ugyanis a lehető legkomolyabb formában foglalkoznak annak a gondolatával, hogy újra életet lehelnek olyan, klasszikussá nemesedett játékaikba, mint a Warlords, a Missile Commander, a Tempest, vagy éppen a legendás Adventure, aminek a játéktörténelem elsőnek felfedezett easter eggjét köszönhetjük. Hogy mi fog megvalósulni ebből a kétségkívül ambiciózus tervből, még nem tudni, de alighanem nagyban függ majd attól, hogy a már korai hozzáférésben elérhető Asteroids-újragondolásmennyire tudja magát belopni a játékosok szívébe.

Grafikai ráncfelvarrást kapott a Half-Life 2

Bármilyen sokkoló is, tény, hogy a Half-Life második része idén novemberben tölti be a tizenegyedik évét. A legendás első részhez hasonlóan hallatlan sikert arató folytatás játékmenete a mai napig megállja a helyét, de a grafikája felett jócskán eljárt már az idő. A ma megjelent, ingyenesen letölthető Half Life 2: Update feltelepítésével jócskán felturbózhatjuk a vizuális élményt.

Trailer érkezett a Halo Online-hoz

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, hamarosan megkezdődik direkt az orosz piacra szánt, multiplayerre fókuszáló Halo Online zárt bétatesztje. A játékhoz nem sokkal a bejelentés után egy videó is érkezett, így mozgás közben láthatjuk, hogy miről maradunk le. A trailerből azonban nem derül ki, hogy egy oroszoknak szánt játékban milyen megfontolásból lesz angol nyelvű az összes tárgy leírása.

Új képek érkeztek a PC-s GTA V-höz

Míg az Xbox One, és PS4 tulajok jelenleg azon bosszankodnak, hogy a játékhoz kiadott 1.08-as patch érezhetően lerontotta annak remek grafikáját, és az ezen a hibán segíteni hivatott 1.09-es javítás sem áll a helyzet magaslatán, addig a PC-s verzióra várók pár új képpel készíthetik fel magukat a nem mindennapi látványvilágra.

A tizenöt, lélegzetállító képből álló galéria idekattintva érhető el. A GTA 5 számítógépes portja elvileg április tizennegyedikén jelenik meg, de mivel lassan már kabaréba illik a program folyamatos csúszása, a legjobb, ha semmit sem veszünk készpénznek.

Durva bug a Bloodborne-ban

A Dark Souls szériát is jegyző From Software játéka, a Bloodborne az első kritikák szerint méltó a csapat hírnevéhez. Ezért is roppant kellemetlen, hogy egy igencsak komoly bug maradt benne a végleges verzióban. Mivel nem kenyerünk a spoilerezés, ezért a hiba hosszas kifejtése helyett csak annyit javasolunk, hogy ha minden főellenséget le akarunk verni, akkor semmi esetre se játszunk multiplayer-módban a játék Forbidden Woodsnak keresztelt területén, ha nálunk van a Small Resonant Bell, vagy a Sinister Resonant Bell tárgyak bármelyike is. A hibát kijavító patch megjelenése a jövő héten várható.

Élőszereplős Mortal Kombat X trailer

Szinte nem múlik úgy el nap, hogy ne kapnánk egy trailert az április tizennegyedikén érkező Mortal Kombat X-hez. Ez alkalommal egy, eredetileg a tévében leadott, élőszereplős videót nézhetünk meg, ami alatt a System of a Down Chop Suey c. száma hallható. Mit is mondhatnánk? FIGHT!

Kojima a Deck 13 csapatában?

Az utóbbi hetek egyik leggyomorforgatóbb játékipari eseménye kétséget kizáróan a Konami és Hideo Kojima közötti csörte. A jeles dizájner alulmaradt a cégen belüli hatalmi harcokban, emiatt napról napra egyre súlyosabb megaláztatásokat kell elviselnie, és idén decemberben, a Phantom Pain megjelenése után szinte biztos, hogy megválik tőle az őt már csak külsősként foglalkoztató cég. A Lords of the Fallent jegyző Deck 13 csapata le is csapott a kínálkozó alkalomra, és állást kínált a férfinak. Persze mivel gyakorlatilag esélytelen, hogy a jeles fejlesztő igent mondjon az ajánlatra, inkább beszélhetünk ügyes PR-húzásról, mint komoly ajánlatról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward