Alien: Isolation - ölés nélkül

Habár az alienen kívül is lesznek ellenfelek a játékban, az egészet végig lehet majd vinni anélkül, hogy ölnünk kéne.

Alien: Isolation - ölés nélkül

A Creative Assembly sokszor hangoztatta a közelmúltban, hogy számos stílusban végig lehet majd vinni az Alien: Isolationt. Amikor azonban a lopakodásról, rejtőzködésről beszéltek, akkor leginkább az idegennel kapcsolatban emlegették ezt, és viszonylag keveset beszéltek az egyéb ellenfelekről.

Pedig lesznek azok is. Az űrállomáson szerencsevadászok, szintetikusok, és egyéb, nem túl barátságos népek is megfordulnak, alaposan felfegyverezve. Gary Napper, a játék vezető dizájnere azonban elmondta, mint minden helyzeten a játékban, ezeken is át lehet menni gyilkolás nélkül, a megkerülés és a lopakodás minden helyzetben érvényes megoldás lesz.

"Az egész játékot végigviheted ölés nélkül. Nem is azért volt ez számunkra fontos, mert egy kihívás a tervezési folyamat során, hanem azért, mert úgy éreztük, hogy a karakter is így tenne" - mondta Napper, hozzátéve, hogy itt a Ripley-család egy tagjáról beszélünk, nem pedig egy tipikus játékfőszereplőről, aki lelövöldözi az NPC-ket csak azért, hogy eljusson egy kapcsolóig.

Mindez egybevág egyébként több külföldi újság beszámolójával is, melyek szerint a játékban nem csak, hogy használható a rejtőzködés és lopakodás, hanem egyenesen jóval hatékonyabb, mint megpróbálni fegyvert szerezni, és elkezdeni az agresszív véleménycserét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward