Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

WWE SmackDown vs. Raw 2011 - Vasököl


A kétszáz kilós, texasi állat teli torokból üvölt. Hergeli a közönséget, a feje már vörös, a nyála fröcsög, a legtöbben neki drukkolnak, de vannak olyanok is, akik legszívesebben a pokolban látnák. Nem bírja a kritikát. A harmadik bekiabálás után a nézők közé veti magát, és ököllel fenyeget meg egy szerencsétlen, barna öltönyös családapát, egy pillanat sem telik bele azonban, és a bejáratnál megjelenik egy maszkos, mexikói fickó. A két harcos egymásnak esik, az észak-amerikai rezzenéstelen arccal áll minden ütést, majd elkapja ellenfelét, izzadt hónalja alá szorítja, és akkora szaltót vet vele, hogy a közelben állók rögtön orvosért kiáltanak. A mutatvány gerinctörő volt, a lucha harcos arcát eltakarva szenved a padlón, a másik ünnepelteti magát, majd hirtelen befut a pályára két újabb nehézfiú, akik fellökve a bírót, azonnal a texasira ugranak. Az egyik lefogja, a másik agyba-főbe püföli őt, a közönség soraiból valaki még egy mankót is hozzájuk vág, majd két perc sem telik bele, s a legyőzhetetlennek hitt gonosz krumpliszsákként csuklik össze.

Ő még jófiú, egyelőre
Ő még jófiú, egyelőre

A WWE SmackDown vs. Raw 2011 segítségével igazi pankrációban lehet részünk. Az estét pirotechnika, üvöltő rockzene, rengeteg showelem, és szabálynélküliség teszi izgalmassá, a résztvevők a legkeményebb fogásokat mutatják be, s nem riadnak vissza attól sem, ha keményen oda kell sózni a másiknak, vagy bele kell térdelni valakinek az arcába. A mérkőzésvezető itt már nem sokat tehet, ha a harcosoknak úgy tartja kedvük, akkor a folyosóig rugdossák egymást, vagy hangosan káromkodnak élő adásban, és bár szörnyülködünk a hatalmas pofonok láttán, azért nem titok, hogy az összecsapások nagy része színház. A dobások, feszítések és ugrások úgy lettek kitalálva, hogy inkább látványosak legyenek, mintsem fájdalmasak, és noha nem egyszer tiszta erőből ütik egymást a játékosok, a hangsúly mégis az előadáson, a műsoron van. Ebben pedig profik, az ugyanis biztos, hogy nincs még egy sport, amiben ennyire jól szórakozna a néző.

Profik, és kegyetlenek
Profik, és kegyetlenek

A játék indítása után a menüben találjuk magunkat, ahol több játékmód közül is választhatunk. A play a gyorsmeccseket rejti, melyek stílus szerint nyolc további kategóriába lettek osztva, attól függően, hogy hányan vehetnek részt benne, vagy milyen szabályok szerint játszhatnak, míg a universe játékmód a korábbi karriernek felel meg, s egy versenynaptárat nyit meg előttünk, ahol minden héten több rangadó is vár. A feladat nem kicsi, de hasonlóan jól elleszünk a road to wrestlemania móddal is, mely különböző történeteket dolgoz fel, és amolyan kampányként funkcionál a játékhoz.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 5.
  2010. 11. 07. 16:42
  Valahogy nem köt le ez a pankráció,nem bánom,hogy kimaradt PC-n
 • 4.
  2010. 11. 06. 19:51
  Pedig ezt anno még ígérték is hogy idén már lesz. Erősen hiánypótló lenne, pláne egy kemény MMO jellegű online "játszótérrel" felszerelve.ott legalább lenne értelme istenigazából belépni egy "klánba" hogy a showkon több pénzt lehessen keresni a fejlesztéshez stb...
 • 3.
  2010. 11. 06. 17:49
  Teljesen off - Lawrence Benson = Daks ugye?
 • 2.
  2010. 11. 06. 17:43
  , ez sem jelent meg pc-re
 • 1.
  2010. 11. 06. 13:36
  Nekem is a kamerakezelés a leginkább visszatetsző dolog benne, de azért pl valósidejű fizika alapú karakteranimációval még látványosabbak lehetnének a mecsek, és nem lenne olyan hogy ha nem fér el a két karakter a dobás végén mert pl ott lenne a kötél, akkor "elcsúsznak" a helyről miközben megy az animáció. Mondjuk ez ps2-van a nextgenes verziókkal még nem játszottam.