Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

WWE All Stars - Gerinctörő


Hulk Hogan, John Cena, Randy Savage, Rey Mysterio, Triple H, Ricky the Dragon Steamboat, és Andre the Giant. Két generáció és két stílus küzd meg egymással a WWE All Stars szorítójában, napjaink legnagyobb szupersztárjai igazi legendákkal néznek farkasszemet, fröcsög az izzadtság, tombolnak a kromoszómák, adrenalintól duzzadó izmok feszülnek egymásnak, ez pankráció a javából! A WWE Smackdown vs. Raw szériát készítő THQ egy teljes, soron kívüli epizódot szentelt a nagy eseménynek, összeszedték a pankrációtörténelem legnagyobb neveit, győzzön a legerősebb, legkeményebb hústorony jeligével. Vajon ki a nagyobb pankrátor? Ricky Steamboat vagy Kofi Kingston? Ki a könyörtelenebb? Jimmy Snuka vagy Kane? Melyik a nagyobb emberállat? Andre the Giant vagy Big Show? Ki a népszerűbb? Hulk Hogan vagy John Cena? És ki a nagyobb macsó? Mr. Perfect, vagy The Miz? Most kiderül.

Kezdődjék a játék!
Kezdődjék a játék!

A WWE All Stars nem kevesebb, mint 31 harcost vonultat fel, a szabályok pedig ugyanazok, mint mindig. Egy hatalmas show keretein belül püföljük agyon ellenfelünket, a kalapácsütés és az övön aluli rúgás megengedett, vágjuk ki a rohadékot a szorítóból, törjünk széket a hátán, a sportszerű játékot itt el lehet felejteni, a harc a végsőkig megy, a győzelmet csak kiütéssel, vagy leszorító fogással lehet megszerezni. A birkózás leglátványosabb, legnagyobb botrányokat kavaró ága ez, egy színház, ahol csak a külsőségek számítanak. Napokkal a nagy este előtt harcosaink már hergelik egymást, fenyegetőznek és összevesznek, minden sportmagazin címlapja velük van tele, az összecsapásokat pedig fülsüketítő zene, tűzijáték és tökéletesre csiszolt műsor kíséri. A pankráció a Nascar, a kosárlabda, a baseball és az NFL mellett az egyik legsikeresebb sport Amerikában, s a konzolok előtt ülve évről-évre mindebbe mi is belekóstolhatunk, lássuk is hát, hogy ezúttal milyen versenyszámokat tartogat számunkra a WWE.

Nincs helye a gyengéknek
Nincs helye a gyengéknek

Összesen három játékmód vár ránk, melyből a legnagyobb a szabad meccseket biztosító Exhibition. Ezt választva tét nélkül játszhatunk, vannak klasszikus, egy az egy elleni összecsapások, bunyózhatunk puszta kézzel, vagy segédeszközzel, illetve olyanok is akadnak, amiben egyszerre több harcos is ringbe száll. Rengeteg izgalmat tartogat a három-, illetve négyjátékos, csapat nélküli szám, mindenki verekszik ilyenkor mindenkivel, de lehet párokat is alkotni, egyedül szállhatunk szembe két ember ellen, vagy mi magunk is választhatunk egy társat, ha valamelyik csapatból kiesik valaki, akkor sorsuk már meg is pecsételődött. Ezen a menüponton belül található még személyes kedvencem, a steel case, melyben a feladat megmenekülni egy több méter magas ketrecből, mialatt az ellenségünk minden erejével azon van, hogy ezt megakadályozza ezt, s jópofa még az elimination is, utóbbinál sorban el kell verni mindenkit, aki csak ki mer ellenünk állni. Nem egy vasárnapi séta már ez sem, s akkor még nem beszéltünk arról a két új játékmódról, mely hivatalos keretek között ereszti egymásnak a WWE All Stars legendáit és szupersztár játékosait.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 10.
  2011. 12. 21. 20:57
  Hali!! nekem Nintendo Wii-m van és azt szeretném kérdezni hogy melyik kontroller a jó?A Classic GameCube Controller jó hozzá? Azt tudom hony távinyóval és Nunchukkal lehet irányítani csak a controllerel sokkal könnyabb lenne. A válaszokat előre is köszönöm! Kérlek gyorsan válaszólj!!!!!!!!Imádom a wwe-t!!!!!!
 • 9.
  2011. 04. 28. 21:40
  Randy Orton is belekerülhetett volna, nemcsak machoman Nem egy nagy durranás ez a játék szerintem
 • 8.
  2011. 04. 27. 20:04
  Kár, hogy mindez csak konzolokra...
 • 7.
  2011. 04. 27. 10:52
  Szeretem a pankrációt, de nem nevezném sportnak.. Inkább valami látványszínháznak mondanám. A WWE SMackdown vs Raw 2009 volt az eddig legjobb szerintem. Bár a snes féle royal rumble is ott van a mai napig.
 • 6.
  2011. 04. 26. 18:50
  Menthix, thspo, nem igazán értem miért lenne undorító az ország, ahonnan a pankráció származik, de ti biztos rájöttetek valamire.
 • 5.
  2011. 04. 26. 15:45
  Na igen, azokat verekedős játéknak nevezem, de ezt...
 • 4.
  2011. 04. 26. 14:57
  Maradok a SNES féle WWF Royal Rumble-nél!
 • 3.
  2011. 04. 26. 14:29
  képek alapján vhogy nem jön át az a határozott érzés h AKAROM
  nemtom kinek rémlik még a 15 évvel ezelőtti WWF Wrestlemania - The Arcade Game..

  annak annyira megvolt a hangulata h akár még ma is szívesen előveszem..
  s a legjobb h win7 x64 alatt is viszi a dosbox.. ;-)
  se nem könnyű, se nem nehéz, se nem ronda, se nem csicsás.. mégis hosszú időkre a ringben tart s ütlegelésre sarkall..
  kicsit leporolnák, s egy mai, elfogadható grafikával látnák el újra gyömöszölném a rosszfiúkat..
 • 2.
  2011. 04. 26. 14:10
  hát, "verekedős" játékok terén nálam jelen pillanatban a fight night champion és a mortal kombat mindent visz, no azért egy kis UFC 2010 is elfér olykor

  Menthix: neked meg igazat adok minden szempontból
 • 1.
  2011. 04. 26. 12:50
  Ez igen, mindenki 200 kiló szálkás, száraz színhús!!!!
  Ekkora egy szánalmat, nem tudom lenne-e az a pénz amiért kipróbálnám.
  Undorító az a bizonyos ország ahonnan ez a szemét, szó szerint szemét "sport" származik.