Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Wet - A Grindhouse után szabadon

 • Dátum | 2009.09.23 10:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Rubi Malone. Problémamegoldó, bérgyilkos. A legkeményebb bűnözők fizetnek neki, hogy leszámoljon a még náluk is nagyobb gazemberekkel. Kizárólag készpénzt fogad el, cserébe viszont nem kérdezősködik, nem ártja bele az orrát más dolgába, csak elvégzi, amire felkérték. Mindent megcsinál, kegyetlenül, lelkiismeret-furdalás nélkül. Ellett ráadásul még rendkívül szexi is, és imádja a Jack Danielst!

Ő Rubi, személyesen
Ő Rubi, személyesen

A kisasszony a Bethesda Softworks és az A2M legújabb, szeptember közepén Playstation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játékának, a Wetnek a főszereplője. A szabadúszó bérgyilkos kalandjait pergős akciójelenetek, epikus pisztolycsaták és gigászi katanaharcok jellemzik, megfűszerezve egy nagy adag slow motion játékelemmel, és egy végeláthatatlan, véres leszámolássorozattal. Mindez viszont nem lenne izgalmas némi csavar nélkül. Rubit átverik, az egyik megrendelője nem az, akinek kiadja magát, ezért hősünk hatalmas bajba kerül. Nem marad más hátra, meg kell bosszulni a dolgot!

Az egyik legizgalmasabb, és leghihetetlenebb része a játéknak
Az egyik legizgalmasabb, és leghihetetlenebb része a játéknak

A Wet a 70-es évek Amerikáját hozza el képernyőinkre, a maga sajátos zenéjével, humorával, és persze hangulatával. Igazi egyveleg lett, a főhős vendettája a Kill Billhez hasonlít, az ellenségek ezresével gyilkolása, és a lassított felvételes ugrások a Strangleholdot idézik, az ugrálós részek a Tomb Raider nyomán készültek, míg az egésznek a hangulata leginkább talán olyan, mintha az Antonio Banderas-féle Desperado, vagy a szintén Robert Rodriguez által rendezett Grindhouse elevenedne meg előttünk. A játékon egyébkén igazi hollywoodi hírességek dolgoztak, a cselekményszál a 24 egyik korábbi írójának, Duppy Demetrius-nak a tollából származik, a hősnőt a Dollhouse és a Tru Calling főszereplője, Eliza Dushku szólaltatta meg, rajta kívül pedig még szerepel a játékban a Fast & Furious-ban és a második Szökés évadban mellékszereplőként domborító Ron Yuan is.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 3.
  2009. 09. 23. 19:48
  Gigabyte: Az max "Is this..." lehetne. <img src=

  Amúgy igen, a kiadó az.
 • 2.
  2009. 09. 23. 16:26
  This is Bethesda?
 • 1.
  2009. 09. 23. 13:26
  igen 1et értek a pontozással. már a demo is baromi unalmas volt 5 perc után.
  Béna kontrol, ismétlődő lehetőseg. semmi extra. Egy olyan game ami megint tul van hype-olva.