Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Venetica - Színre lép a Halál lánya

 • Dátum | 2010.01.04 08:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Este van. A tábortűz környékén lázas élet folyik, férfiak és nők egyaránt teszik a dolgukat, készülnek lezárni egy újabb munkával telt nehéz napot. Alig néhány méterre innen két fiatal beszélget, a téma viszont sajnos közel sem olyan idilli, mint amit San Pasquale barátságos légköre megkövetel tőlük. Búcsúznak. A lovagot szólítja a kötelesség, a lány pedig bár fülig szerelmes, mégis maradni akar, hiszen ez az otthona, és imád itt élni. Hirtelen egy hang hallatszik a távolból. „Benedict, gyere gyorsan, baj van”. Pár másodperc múlva bérgyilkosok lepik el a főteret, a vad mészárlások és gyújtogatások közepette pedig elveszik egymás mellől a két szerelmes. Scarlett sosem akart hős lenni, de most kénytelen harcolni az életéért. Felvesz egy piszkavasat, és leüt vele néhány álarcost, ám tapasztalatlan harcos lévén végül felül kerekednek rajta a támadók, majd amikor azok már éppen a kivégzéséhez készülnek, Benedict előtűnik a semmiből, és sorra megöli őket. Nem is lehetne ennél romantikusabb befejezése a történetnek, ám az egyik bérgyilkos magához tér, és az utolsó erejével még belevágja a férfi hátába a kését.

Gyönyörű és bátor
Gyönyörű és bátor

Scarlett még aznap éjszaka különös álmot lát, a Halállal beszélget, aki a lányának nevezi őt, és felajánlja, hogy segít felkutatni azt, aki felelős a szerelme haláláért. Vezérelje őt a bosszú, vagy szolgáltasson igazságot, a lényeg, hogy nézzen szembe a sorsával, és Benedict békében nyugodhat. A lány bár nem tudja, hogy ez most csak egy álom volt-e, vagy egy igazi látomás, de másnap reggel felkelve az ágyából meghozza élete legnagyobb döntését. Útnak indul, elmegy Velencébe, és elégtételt vesz a sérelmeiért

Barát vagy ellenség? Sosem tudni.
Barát vagy ellenség? Sosem tudni.

A Venetica a 16. századi reneszánsz Itáliában játszódik, az események pedig a túlvilági erők mindeddig féltve őrzött titkaiba is bevezetnek minket. Kiderül, hogy Benedict gyilkosainak vezére nem más, mint a túlvilág ura, akinek a hatalma úgy megerősödött, hogy már az őt nemrégiben kinevező, halandó papokból álló titkos szervezet tagjai sem tudják megállítani. A gonosz varázsló világuralmi terveket szövöget, és pusztulásba vezeti a Földet, ám nem véletlen, hogy a Halál hősünket küldte csatába ellene, Scarlett ugyanis egyaránt rendelkezve a halandók és a túlvilágiak erejével, szembe tud szállni a gonosszal. De képes lesz egy szerelmét gyászoló, bosszúra éhes, törékeny kislány egymaga helyreállítani a világok közti egyensúlyt? Csak rajtunk múlik!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2010. 01. 05. 18:16
  videofan70: én szerencsére csak 1 óra játékot vesztettem el mikor rájöttem, de bőven elég trauma volt
 • 3.
  2010. 01. 05. 18:14
  A Velencés képen az árnyékok "kissé" rondák. Pixelesek.
 • 2.
  2010. 01. 05. 14:06
  hehe, kicsit váltottál... Mintha egy M6os BMWből ültél volna át egy trabantba
 • 1.
  2010. 01. 04. 12:50
  Igen menteni kell megszoktam az automatikus mentést másnap elölről kellett kezdenem.A játék nem nagyon fogott meg pláne az Assasin creed 2 után,de azért elmegy.