Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Skate 3 - Stílus mindenekfelett

 • Dátum | 2010.05.12 10:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

San Vanelona egykori fénye már a múlté. A deszkás paradicsomot tönkretették, a nagytőke teljesen átalakította a várost, a parkok helyén irodaházak nőttek, a szórakozni vágyó fiatalokat pedig egyszerűen elüldözték az utcákról. A búcsú szomorú, ám szívünket melegség önti el, ha új otthonunkra, Port Carvertonra gondolunk. A város liberális vezetősége nem tiltja a gördeszkázást, sőt még támogatja is, mint alternatív sportot, a lakók pedig egyenesen rajonganak a stílust művészi szinten űző diáksereg mutatványaiért. Itt nem vernek szét habzó szájú biztonsági őrök, és túlbuzgó portások, azt csinálhatunk, amit csak akarunk, teljes szabadság és boldogság vár ránk.

Üdvözlünk Port Carvertonban!
Üdvözlünk Port Carvertonban!

Az Electronic Arts és az EA Black Box közös játékából lassan évente megjelenő sorozat lesz, de mindezt egy cseppet sem bánjuk, hiszen a Skate minden tekintetben tökéletes gördeszkás élményt nyújt. Az első rész az analóg karos irányításával tornádóként söpörte le a kategóriát addig uralkodó Tony Hawkot, az Activision pedig hiába próbálkozott még mozgásérzékelős, deszka formájú kontrollerrel is, egyre csak lejjebb csúszik a lejtőn. A Skate jött, látott és győzött, mi pedig a játék indítása után immáron harmadik alkalommal élvezhetjük a kalandokat bevezető élőszereplős kisfilmet. Merthogy ezúttal sem maradhatott el a sorozat védjegyének számító nyitóelem, a híres gördeszkásokkal forgatott filmecske, mely az új epizódot üdvözölve egy minden korábbinál őrültebb történetet mesél el. Egy erdőben vagyunk, két fickó éppen egy jetit üldöz, nem messze tőlük pedig fakitermelés folyik, kockás ingű nehézfiúk egész serege dolgozik azon, hogy megritkítsák kicsit a környék növényállományát. A kamera folyamatosan forog, megismerhetjük a feldolgozás minden munkaállomását, a gyártósor végén pedig mi más is születhetne meg természetanyánk adományából, mint egy mérnöki tökéletességgel megmunkált, profi gördeszka. Az eszköz hosszas utazás után végül nálunk köt ki, ám még az új deszka sem ment meg minket attól, hogy a világrekord-kísérletben ne törjük szilánkosra minden csontunkat. De hát ilyen ez a sport, kockára kell tenni a testi épségünket, ha szeretnénk elérni valamit, nem igaz?

Ez aztán a játszótér!
Ez aztán a játszótér!

A játék egy gyors beállítással, egy karakterkészítővel, és egy oktató móddal nyit. Be kell lőnünk, hogy milyen nehézségi szinten akarunk nyomulni, a háromszintes skálán pedig egyaránt megtalálják a kihívást azok, akik az arcade stílusért rajonganak, azok, akik szeretnek egy kicsit jobban megizzadni a sikerért, és azok is, akik inkább a teljes realizmusban hisznek. A választás nehéz, ám ha sikerült dönteni, akkor sem mehetünk pályára, még választanunk kell, hogy a klasszikus, alsó szögből figyelő kamera, vagy a távolabbi, terepet jobban belátó nézet ideálisabb-e számunkra. Végezetül jöhet egy gyors karakterépítés, és Frank edző (Jason Lee) már üdvözöl is minket a parkban, hogy bevezessen a játék részleteibe. A hippi edző az alapvető irányítástól kezdve a különböző trükköktől a legbonyolultabb mutatványokig mindent megtanít nekünk, ha pedig sikerült elsajátítanunk a tanácsait, akkor nincs is más hátra, mint élvezni a szabadságot!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2010. 05. 19. 19:16
  verszics: tudtommal a Skate konzol exkluzív sajnos
 • 3.
  axe
  2010. 05. 13. 23:09
  Néztem róla videókat, grafika nem egy nagy cucc, de maga a játék feelingje nagyon jónak néz ki. Ki fogom próbálni mindenképpen
 • 2.
  2010. 05. 13. 16:04
  tényleg a legjobb ps3on toltam
  tony hawk sehol nincs ehhez képest..ott csak a nevet adják el
  am PC-re mikor jelenik meg?
 • 1.
  2010. 05. 12. 13:29
  Srácok ez a VILÁG legjobb deszkás játéka... Nekem megvan PS3-on mind a 3 rész és a tony hawk ride is megvan, de ez sokkal jobb: