Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Shadow Complex - CliffyB krimi

 • Dátum | 2009.08.30 12:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Jason Flemming és új barátnője, Claire régóta szeretett volna már kiszakadni a szürke hétköznapokból. Elvonulni a világ szeme elől, otthagyni a város minden zaját és mocskát, hogy megannyi munkával töltött idő után egy hétvége immáron tényleg kikapcsolódással és pihenéssel telhessen. Egy romantikus erdei kalandtúra megfelelő programnak bizonyult a szerelmeseknek, így el is utaztak északra, a kanadai határhoz, hogy beteljesítve vágyukat, együtt töltsenek néhány napot az érintetlen természetben. A kirándulás azonban elkeseredett mentőakcióba és véres terroristaharcba torkollott, miután megérkezésüket követően nem sokkal a pár hölgy tagját titokzatos egyenruhások rabolták el.
Jason Flemming akcióban
Jason Flemming akcióban

Szegény Claire mindössze egy barlangot akart közelebbről megnézni, a sziklák viszont egy titkos terrorszervezet központjába vezették őt. Jason hiába sietett, már nem tudta megakadályozni, hogy az őrök elhurcolják a szerelmét, így nem maradt más hátra, hősünknek be kellett hatolnia a komplexumba, ahol fény derül egy nagy összeesküvésre is. A Progressive Restoration csúcstechnológiás fegyvereket halmozott fel, katonáival pedig nem kisebb feladatot terveznek, mint az Amerikai Egyesült Államok megtámadását. Térerő nincs, segítséget hívni lehetetlen, a helyzet viszont azonnali cselekvésért kiált!
Kalandjaink első másodpercei
Kalandjaink első másodpercei

Az Advent Rising fejlesztőinek legújabb alkotása, az Xbox LIVE Arcade exkluzív Shadow Complex augusztus második felében jelent meg, a játékot pedig nem más tervezte, mint a Gears of War sorozat legendás atyja, Cliff Bleszinski, azaz CliffyB. Az Orson Scott Card megfilmesítésre váró Empire regényét feldolgozó játék furcsa és merész ötletre épül, a legújabb Unreal Engine és az oldalnézetes side-scrolling világ ötvözése azonban lehengerlően sikerült. A Shadow Complex a valaha volt legjobb, legigényesebb, és legizgalmasabb Arcade cím lett.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 8.
  2009. 08. 31. 13:41
  semmi baj, a legjobbakkal is előfordul <img src=
 • 7.
  2009. 08. 30. 22:43
  És tényleg. Bocs, hogy beszóltam, én voltam a hülye. A Google is dob több, mint 4000 találatot a hibásra, volt honnan rosszul megtanulnom. Mégegyszer bocs.
 • 6.
  2009. 08. 30. 22:35
  Minigun: Rosszul tudod, az BLESZinski

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cliff_Bleszinski
 • 5.
  2009. 08. 30. 20:41
  Kipróbáltam, nekem annyira nem jött be, főleg a célzás zavart nagyon. Viszont a Battlefield 1943-ra vevő lennék, csak nincs Gold előfizetésem, és nem is akarok csak ezért az egyért költeni rá.
  Ja, és Cliff BELinski nem Cliff BLESZinski.
 • 4.
  2009. 08. 30. 17:17
  Ez gameplay alapján egész jónak néz ki...de pc-s verzióra meg gondolom semmi esély :/
 • 3.
  2009. 08. 30. 16:28
  igazat adok neked, vannak nagyon jó kivételek, ezek mindegyike nagyon jó, de a nagy többségre továbbra is fenntartom a véleményem <img src=
 • 2.
  2009. 08. 30. 15:39
  "A Shadow Complex megmutatta, hogy az Xbox LIVE Arcade játékok nem az olcsóságról szólnak, hiszen eddig bár a legtöbb jópofa és érdekes volt, igazán egyik sem nyújtott sokkal több élményt, mint egy átlag számítógépes flash game."

  Ezzel nem tudok egyetérteni.

  Braid, Trials HD, BF1943, Watchmen, Worms, Portal, Outrun, WOTB: Commando3, 1942 remake, Bionic Commando remake, R-type remake - csak hogy a számomra kedveseket említsek.

  Egyelőre ezekhez felérő flashjátékkal nem találkoztam.
 • 1.
  2009. 08. 30. 13:30
  VISSZA A CIKKHEZ

  még nem halottam róla, na talán egy próbát megér<img src=