Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Sacred 2: Fallen Angel - Végre konzolon is

  • Dátum | 2009.05.26 10:01
  • Szerző | Daks
  • Csoport | JÁTÉK

Ancaria végeláthatatlan, varázslatos világa különös forrásból ered. A T-Energiának köszönhető az élet és a mindenség, a vidéket felvirágoztató különleges anyagnak azonban legalább annyi veszélyes tulajdonsága van, mint jótékony. A forrás ugyanis csak addig szolgálta a jó oldalt, míg a vidéken béke honolt, a háború beköszöntével ennek a felsőbbrendű erőnek a hatása is sötétbe csapott át.

Három női és három férfi karakter közül választhatunk hőst
Három női és három férfi karakter közül választhatunk hőst

Minden rossz akkor kezdődött, mikor az anyagot őrző angyalok megosztották titkukat a halandókkal. A tündék megrészegülve az adománytól, hódító céljaikra akarták felhasználni az erőt, a véres háború pedig akkor bontakozott csak ki igazán, mikor az emberek is részt akartak a hirtelen jött hatalomból. Azt azonban senki se sejtette, hogy a harcok hatására a T-Energia is meg fog változni, és minden erő, mi eddig Ancaria javát szolgálta, immáron rontásként csap majd le a világra. Sötét és veszedelmes idők kezdődtek, a forrással érintkező élőlények vérengző vadállattá váltak, a gonosz erő pestisként söpört végig az amúgy is háború dúlta vidéken. Városok pusztultak el, emberek ezrei vesztek oda, a gonosz megdönthetetlennek látszó hatalma pedig lassan elkezdte bekebelezni az egész paradicsomot.

Immáron két játékos is csatába indulhat egy gépen
Immáron két játékos is csatába indulhat egy gépen

A sors egy hős kezében van. Egy hős kezében, aki a jó utat választva elébe megy a nyomasztó végzetnek, és megakadályozza a T-Energia elszabadulását, vagy a sötét oldalra áttérve ő is a gonosz szolgálatába áll, végleg megpecsételve ezzel a világ sorsát. A Sacred 2-ben mi alakítjuk ezt a hőst, fél év késéssel bár, de végre konzolon is dönthetünk, hogy melyik áll kalandor szívünkhöz közelebb – a jó, avagy a rossz szolgálata.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Még nem érkezett hozzászólás.