Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

RDR Undead Nightmare - Zombi rémálom


Órák óta lovon vagy. Talán éjfél is elmúlt már, behunyod a szemed, de egy hegyes fenyőág hamar visszaránt a valóságba, ennyi, nem mehetsz mélyebbre. Az erdőben kell töltened az éjszakát. Sűrű csönd járja át a fákat, csak reménykedsz, hogy nincsenek erre farkasok, leszállsz az öreg telivéredről, megpacskolod az oldalát, s amikor hátrafordulsz, felfedezel némi pislákoló fényt a távolban. Utazók tán, vagy banditák? Nesztelenül megpróbálsz közelebb osonni az idegenekhez, rálépsz egy ágra, az nagyot reccsen alattad, néhány pillanatig levegőt sem veszel, szerencsére csak te hallottad, de bajba is sodorhatott volna. Ki tudja, hogy milyen emberek járnak erre ilyenkor, ha jófélék, talán megosztanak veled egy kis whiskeyt lefekvés előtt, de ha rosszak, azt is tudnod kell, még pár lépés, a szikla mögül pont belátni a kis völgyet.

Csend és békesség, egyelőre
Csend és békesség, egyelőre

Gondolataiba feledkezett, fáradt cowboy üldögél magányosan a tábortűz mellett, ruhája koszos, arca alvadt vértől fekete. Emberhúst majszol. Letépett karok és csonka lábak hevernek az avarban, előbújik még pár ilyen a felborult szekér mögül, ocsmányak, mintha egyenesen a pokolból jöttek volna. Hússzag üti meg az orrodat, hányingert érzel, megfordulsz és rohanni kezdesz, nem tudod, hogy mik ezek, az egyik talán a szemedbe nézett, lépsz néhányat, de belerúgsz egy gyökérbe, s a világ kifordul alólad. Mindent elönt a sötétség. Csípős szellő simogat végig, már nem harcolsz, nem tudsz, és nem is akarsz. Egy koszos, lapos, szürke kő a felelős bódult elmédért, kínzó fejfájással köszönt a reggel, talán álmodtad az egészet, egyben vagy, elindulsz haza, régen láttad már a szerelmedet, talán a kis Jack is nagyot nőtt.

A rémálom kezdetét veszi
A rémálom kezdetét veszi

A Red Dead Redemption: Undead Nightmare rettenetes képet fest elénk. A préri kihalt, a valaha nyüzsgő városokat leégett épületek és betört ablakok csúfítják, egy rejtélyes kór söpörhetett végig, pusztító erővel. A holtak kikeltek a sírokból, alig vannak már túlélők, John Marstont az otthon melege helyett két fenevad várja, megkötözi őket, többet nem tehet. Gyógymódot kell keresnünk, a Rockstar vadnyugati játékának harmadik, s egyben legnagyobb kiegészítője hatalmas kalandra invitál minket, vérszomjas zombik törnek ránk minden sarkon, át kell verekedni magunkat a hordán, majd kideríteni, hogy mi történt, mi okozta ezt az egészet. A fő történeti szálnak már majdnem a végénél járunk, hősünk menekülni kénytelen, túlélőknek kell segítenünk, jótettünkért cserébe pedig értékes pletykákkal lehetünk gazdagabbak.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 8.
  2010. 12. 30. 18:03
  Pár játék miatt elgondolkodtam az xbox 360-on én is, remekül lehet kalózkodni vele.. Ha kénytelen leszek megvenni, akkor természetesen megoldom hogy ne kelljen játékokat venni. Ne gondolja egy kiadó se hogy csak úgy kiprovokálja a konzol megvételét belőlem, amire egyébként semmi szükségem. A PC-m átugorja teljesítményben oda-vissza. Manapság a PCs játékokat mind megveszem ha érdekelnek, van elég akció szanaszét a neten. Az MMA meg a Fight Night az a két játék ami miatt gondolkodok rajta, a többi nem érdekel. Sajnos ez a 3 kalózverzióban nem hozná vissza a gépre költött minuszt, szóval várok még hátha kijön egy 4. vagy 5. játék is. Ha közben kiadják valamelyiket PCre akkor meg így jártak...
 • 7.
  2010. 12. 23. 01:20
  Elég korrekt ár/érték arányú a dlc.Karácsony után megrendelem majd a lemezes verziót, az tartalmazza az összes eddigi dlc-t.18fontot bőven megér.
 • 6.
  2010. 12. 22. 15:00
  Ja hogy ez a Red Dead Redeption, elnéztem. De igazad van az alap játék kár hogy nem jött ki PC-re. Sajnálom én is.
 • 5.
  2010. 12. 22. 13:41
  Dehogynem, nagy kár...

  Itt a teszt, laza 94%... [LINK] És szerintem stílusában is elég friss, nem egy agyonhasznált téma.
 • 4.
  2010. 12. 22. 11:31
  Én még erről nem is halottam, de lehet nembaj hogy PC-re ki sem jött
 • 3.
  2010. 12. 21. 22:01
  Üdv, tényleg nagyon jó, de kicsit unalmas állandóan lovagolni és 20 perc egy út.Persze lehet gyorsan utazni is,de mindegy nem ezért írok.Segítséget szeretnék kérni, most ott tartok hogy újra találkoztam azzal a kövér kereskedő öregemberrel aki orvosságnak állítja be a "gyógyszerét", de az ugye a "Bait/l".Na most...ezek után nálam minden sötét, semmi főküldetés ikon vagy ilyesmi, csak kérdőjelek mindenhol nem úgy,mint a normál RDR-be.Itt ki is haltak a főküldetések?Alig kezdtem el.Ha valaki tudja mit csináljak, megköszönném.Nem akarok mellékküldetésekkel foglalkozni ,azt majd a végén.
 • 2.
  2010. 12. 21. 18:38
  Nagyon jó!Pont tegnap kezdtem el.Brutál!
 • 1.
  2010. 12. 21. 18:10
  Ne kínozzatok Már az is megfordult a fejemben, hogy az RDR miatt beruházok egy xbox-ra, csak nincs rá keret

  Annyira kellene ez PC-re.


  (Itt jegyzem meg: NEM CÉLOM KIRROBBANTANI EGY KONZOL VS. PC-T)