Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Ninja Blade (XB360) - Indulhat a rovarirtás

 • Dátum | 2009.03.26 10:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

A Ninja Gaiden II-vel a Tecmo végleg le akarta zárni Ryu Hayabusa történetét, a Microsoft azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, és megfűzte a Tenchu és az Armored Core címeket is készítő From Software-t, hogy készítsen egy olyan játékot, mely képes tökéletesen betölteni a nagy előd nyugdíjazásával keletkezett űrt. Nem maradtunk tehát fekete ruhás nindzsa hős nélkül, Ken Ogawa főszereplésével megszületett a Ninja Blade, és bár azóta tudjuk, hogy a Sigma 2-vel mégiscsak lesz még Ninja Gaiden, az új sztárt is legalább akkora figyelem és dicséret illeti, mint elődjét.
Ken Ogawa, a hős
Ken Ogawa, a hős

A Ninja Blade a közeli jövőbe repít minket. Egészen pontosan 2015-ben járunk, Tokióban, ahol a lakosság egy különleges és kegyetlen fertőzés áldozata lett, az emberek pedig ocsmány, vérszomjas szörnyekké változva portyáznak az utcán, újabb áldozatok után kutatva. Az alpha worm fertőzésnek nincs ellenszere, a kormány ezért felállított egy elit nindzsákból álló csapatot, hogy mészárolja le az összes dögöt a városban. Ennek a csapatnak a tagja az általunk irányított Ken Ogawa, küldetésünk pedig gyakorlatilag nem más, mint az utunkba kerülő összes szörny lemészárlása.
Nindzsa képességeink egyike a falon futás
Nindzsa képességeink egyike a falon futás

Kemény hack and slash akciójátékot kaptunk a Ninja Blade személyében, ami nem csak játékélményben, de akcióban is magasan veri az elődöt. Hősünk egy percre sem pihenhet meg benne, és amikor éppen nem a szörnyeket kell százasával irtani, akkor olyan kaszkadőr mutatványoknak lehetünk szemtanúi, melyről még a legnagyobb hollywoodi producerek sem álmodhattak soha. Ken rögtön az első pályán egy repülőből kiugorva, szabadesésben gyilkolja a repülő szörnyeket, majd egy pókemberes mozdulattal berepül a felhőkarcoló ablakán, lemészárolja a bent lévőket, megküzd egy két emelet magas főellenséggel, aztán újra a gravitációra bízza magát, hogy halálba küldhessen még néhány szárnyast. És ez csak az első húsz perc volt. A későbbiekben mindig mikor azt mondanánk, hogy ennél durvább jelenet már nem is lehet, újabb meglepetésekkel áll elő a játék.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 3.
  2009. 03. 26. 18:51
  jah nekem is.
  az uccsó boss, az a tetves szobor, az vmi brutál lett <img src=
 • 2.
  2009. 03. 26. 16:05
  Én is végignyomtam, szerintem mocskos jó lett! Nekem jobban tetszett, mint a Ninja Gaiden 2!
 • 1.
  2009. 03. 26. 10:09