Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Naughty Bear - Csintalan mackótörténetek

 • Dátum | 2010.07.03 12:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Perfection Island gyönyörű hely. A Nap hétágra süt, a madarak csicseregnek, a kis színes mackó lakók pedig gondtalanul élik mindennapjaikat. Van belőlük sárga, lila, kék és zöld is, a főzőcskézésen és a teázáson kívül pedig csak egy dolgot szeretnek jobban, estig heverészni a fűben. Egy kivételesen szép reggelen csöppenünk bele a történetükbe, amikor az egyik mackó éppen a szülinapjára készül. Lesz torta, lufi, kolbászsütés, meg rengeteg ajándék, a zsúrra pedig meghívást is kap minden jószág, csak szegény, szerencsétlen Naughty nem, akit mindig kiközösítenek kopott, foszló bundája, leszakadt füle, és áporodott szaga miatt. Hát mit csinálhat ilyenkor egy szomorú, csalódott plüssmaci? Visszavonultan búslakodhat a faházában, telesírva párnáját a nagy magány miatt? Nem. Naughty már sokadszorra marad ki a délutáni mókából. Elege van. Betelt a pohár. Megragad egy hatalmas konyhakést, elmegy a partira, és legyilkol mindenkit, könyörtelenül, amíg az összes szemét dög ki nem leheli testéből az utolsó vattacsomót is!

Üdv a pokolban, te gané!
Üdv a pokolban, te gané!

A kanadai Artifical Mind and Movement minden korábbinál szabadabbra engedte a képzeletét. A PSP-s Dante’s Inferno, és az újgenerációs konzolokra megjelent Wet után végignézték a teljes 156 részes Happy Tree Friends sorozatot, majd elhatározták, hogy gyártanak egy brutális gyilkosságokkal teli gyerekhorrort, egy olyat, ami képes megbotránkoztatni a felnőtt társadalom minden épeszű tagját. A játékban ölelnivaló plüssmackóknak adták a főszerepet, az édent pedig nem más változtatja pokollá, mint az általunk alakított Naughty Bear, aki válogatott módszerekkel vesz revánsot a pici lelkét ért sérelmekért. Nem hívják meg a szülinapi bulira, a választásokon a polgármesterjelölt az ő áthúzott arcképével kampányol, vagy egyszerűen csak a városba érkezik egy halom katona, hogy kiderítsék, ki a vérengzések felelőse. Indíték mindig van, a szigetet később még zombi- és robotmedvék is megszállják, aki pedig egyszer megérezte az igazságszolgáltatás hideg pengéjében rejlő erőt, az már nehezen tér vissza a normálisak közé. De talán nem is akar.

Lendül a favágó balta
Lendül a favágó balta

A kalandok összesen hét epizódra lettek osztva, melyeken belül egyenként öt kihívás van. Az első mindig az adott történet, mely kiakasztja a kis főhősünket, a maradék pedig ennek különféle kihívásokkal izgalmasabbá tett változata. Akad olyan, hogy időre kell megcsinálni a pályát, míg máskor nem szabad megsérülnünk, lopakodni kell, vagy éppen a gyilkolás van megtiltva számunkra, és úgy kell kikészíteni a többieket, hogy mi magunk egyetlen fegyvert sem használunk. Ilyenkor lehet csapdákat állítani, kiugrani a bokorból úgy, hogy halálra ijesszük a szerencsétlen arra járót, vagy egyszerűen csak megkergethetjük a mackókat, addig terrorizálva mindenkit, míg azok saját kézzel nem vetnek véget az életüknek. A repertoár széles, maga a játék viszont már közel sem olyan jó, mint amennyire hangzatosan össze lehet foglalni az eseményeit. Lapozz, és megtudod, hogy pontosan miért is!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2010. 07. 06. 09:13
  Én a feltelepítést követően játszottam vele vagy 15 percet, aztán ki is fagyott a boxon. Azóta nem vettem elő de a hangzatos leírás a lehetőségekről újra meggyújtotta a szikrát és talán végigtolom azon a két estén.
 • 3.
  2010. 07. 04. 21:18
  hmm ugyan ez a kivetelezés szindróma az egyik játéknál ahol a főhős telepatikus képességekre tesz szert. Szuper alapötlet de ahogy kivitelezik...

  team deathmatch= csoportos csonkolás

  tetszik az alliteráció
 • 2.
  2010. 07. 04. 15:58
  Én azért kipróbálnám.. Ez olyan eszement, hogy nem hagynám ki! Kár, hogy nincs meg pc-re is. Mert akkor jajj lenne a kis mackóknak!
 • 1.
  2010. 07. 03. 22:05
  Big respect a tesztelőnek!! Hány Xanax idegnyugtatót szedtél be tesztelés előtt?