Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

MotoGP 10/11 - A motoros naplója


Gyönyörű paddock lányok, harminc fok árnyékban, szikrázó napsütés, luxus és lóerők. Indul a gyorsaságimotoros világbajnokság idei szezonja, a lelátók dugig vannak emberekkel, a boxutcát tévéstábok, újságírók és szorgos kezek népesítik be, elférni nem lehet, akkora a tömeg. A napszemüveg eltakar minden érzelmet, magabiztosnak és sikeresnek tűnsz, de a szíved majd kiugrik a helyéről, annyira izgulsz. Most nincs, ki a kezedet fogja, ezrek vesznek körül, mégis magad vagy, a csapatfőnök a mérnökkel egyeztet, a szerelők az utolsó csavarokat húzzák, elmerülsz a gondolatokban, s észre sem veszed, már a fejeden a sisak. Búcsúcsókot dob neked egy szőke, esernyős lány, nem tudod a nevét, de jobb is így. Pillanatokon belül kezdődik a futam, minden kanyart ismersz, úgy érzed bekötött szemmel is meg tudnád nyerni a versenyt, életed legfontosabb pillanata ez. Először indulsz a MotoGP-ben.

Száguldó cirkusz
Száguldó cirkusz

Az évadnyitó katari futamra menetrendszerűen megérkezett a gyorsaságimotoros világbajnokság hivatalos feldolgozása, a MotoGP 10/11. A játékban átélhetjük a kétkerekűek legnagyobb megpróbáltatását, három kategória áll nyitva előttünk, az idén utoljára induló 125cc-s géposztály, a középklasszisnak számító Moto2, és a csúcsteljesítményt nyújtó MotoGP. Elsőként a 2010-es évad eseményeibe kaphatunk betekintést, a játék segítségével feleleveníthetjük a tavalyi év legszebb pillanatait, Jorge Lorenzo díja már elidegeníthetetlen, de DLC formájában hamarosan érkezik az idei, 2011-es felhozatal is. A hivatalos és végleges névsort tartalmazó kiegészítés letöltése ingyenes lesz, mire megjelenik ez a cikk, talán már fent is lesz a világhálón, de ne húzzuk tovább az időt, nézzük a játékot.

Kezdők és veteránok, itt a helyetek
Kezdők és veteránok, itt a helyetek

A MotoGP 10/11 egy fekete és piros színben úszó, egészen hangulatos bemutatkozó videóval nyit, az embernek megjön tőle a kedve a száguldozáshoz, ám mielőtt nyeregbe szállnánk, személyre kell szabni a játék nehézségét. Összesen négy pont közül választhatunk, a kezdők számára a Gentle és a Moderate fokozatok ajánlottak, előbbi a sikerünk érdekében minden rásegítést, illetve elektromos eszközt bevet, míg az utóbbi azok számára készült, akik imádják a versenyjátékokat, de a motoros stílusban még újak. A gépet ezen a nehézségi szinten már bonyolultabb terelgetni, viszont még megőrzi a stabilitását, nem úgy, mint a Severe kategóriában, ami komolyabb kihívások elé állít, kikapcsolja az összes asszisztenst, csak mi vagyunk, meg a nyers vaseszköz. Valódi versenyélményt nyújt már ez is, az igazi kemény dió viszont az Insane szint, veteránnak kell lennie annak, aki itt érvényesülni akar, nem kapunk semmi technikai segítséget, s az ellenfelek is a legkeményebb szinten ostromolnak minket, az első hely a fontos, mindenkinek.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 11.
  2012. 01. 18. 12:59
  Mostanában sokkal jobb az SBK széria, az már valami. Ja, és minden részében van fejlődés, nem is kevés.
 • 10.
  2011. 04. 24. 09:20
 • 9.
  2011. 04. 24. 09:16
  Ezek a moto gp játékok szerintem is szarok. Érződik rajta, semmi közük a készítőknek a motorozáshoz. Nekem a kedvencem a témában a project gotham racing motoros szekciója. Na az közelebb áll a valósághoz mint ez, pedig elvileg az arcade ez meg szimulátor.
 • 8.
  2011. 04. 22. 13:10
  ocsabi ez is igaz viszont az ilyen vélemények ezért rosszak a motor buziknak (nem sértésként én is az vagyok csak 4 kerekűbe, NEM quad AUTÓ) mint írtad ez az etalon másnak aki csak játszani akar vele mert képeken megtetszett neki kb 3 perc után letörli. anno nekem ami bejött az a 03 volt az még tetszett azóta se játszok e féle játékokkal, nem is köt le, meg nem is túl jók szvsz.
 • 7.
  2011. 04. 21. 15:37
  Nekem egyedül az a fura, hogy ha már egyszer konkrétan leírod a cikkben, hogy baromi gyorsan belefáradsz, és még egyszer végigvinni sincs túl sok kedved, és mégis 4est kap a szavatosság. Ha ennyire gáz, akkor ne sajnáld már meg annyira, hogy mégis kap egy 4-est
 • 6.
  2011. 04. 21. 13:48
  ez tetszik, hogy egy noname proginál,le merik írni, hogy nulla innováció,de egy fifanal, vagy crysisnal mar nem
 • 5.
  2011. 04. 21. 09:53
  ha ennél 5 pont a látvány, akkor mi a 4? vagy a 0?
 • 4.
  2011. 04. 21. 09:51
  te, ez tökre pont nem ugy néz ki
 • 3.
  2011. 04. 21. 01:04
  te ez tok ugy nez ki mint a flatout 2
 • 2.
  2011. 04. 20. 21:34
  Nálam a motoros játékok etalonja a SuperBike 2001.
  A motoros mozgását Motion-Capture-rel rögzítették, nagyjából a kanyarodás és a gázadás élethű. Ha Noriyuki Haga Yamahájával mész akkor a motorhang is olyan mint a valóságban. Ha olyan nézetet választasz ahol látszik a műszerfal, akkor látszik, hogy az eredeti tökéletes másolata, teljesen élő, és nem csak egy kép.
 • 1.
  2011. 04. 20. 14:23
  én nem sajnálom
  a 09 es sel jáccoam és iszonyatosan fosul kanyarodik
  ne mongyák már hogy 60 nal megyek és full döntöm és nem kanyarodik
  a simsonom jobb!!!