Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

MotoGP 09/10 - Két keréken szép az élet

 • Dátum | 2010.03.22 23:10
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Lovas nemzet vagyunk mi, nem motoros. De valljuk be, ettől függetlenül még imádjuk a kétkerekűek világát, Talma néhány évvel ezelőtti megjelenése óta pedig minden korábbinál nagyobb figyelmet szentelünk a sportágnak. A mi Gáborunk 2007 őszén aranysisakos világbajnok lett a 125ccm-es kategóriában, utána megszerezte a bronzérmet, majd kipróbálta magát a két nagyobb gép nyergében is. A MotoGP sorozat nagydíjait a világsiker óta nem más közvetíti itthon, mint a Királyi Televízió egyes csatornája, és miközben fél szemmel figyeljük Juhász Dávid induló Superbike karrierjét, lázasan építjük a Balaton mellé tervezett saját ringünket. S noha az idei szezon indulására még várnunk kell, a Capcom és a Monumental Games közös kovácsműhelyéből kikerülő, konzol-exkluzív MotoGP 09/10 segítségével már most nyeregbe pattanhatunk néhány kör erejéig.

Életstílus. Szeretjük.
Életstílus. Szeretjük.

A két idényt is feldolgozó új MotoGP játék a műfaj mindhárom osztályát nyomon követi. Legyünk a sokszor alábecsült, ám igazi kis villámként viselkedő 125-ös gépek kedvelői, a komoly versenytechnikát igénylő, kétütemű, 250-es kategória megszállottjai, vagy a motorok Forma 1-jének számító MotoGP rajongói, itt biztosan végignyomhatjuk szívünk választottjának teljes bajnokságát. De nem is húznánk tovább a szót, induljon maga a játék!

Nehézségi szint beállítás, intro videók, ismerkedés a módokkal, lázas menüturkálás. Az első lépések mindig izgalmasak, ha egy új játékot helyezünk a CD olvasóba, és bár ilyenkor még nem láttunk semmit, már kerek elképzeléseink vannak a részletekről. Ütős versenyhangulat, egymással rivalizáló pilóták, laptopot dobáló csapatfőnökök, miniszoknyás pályacicák, embert próbáló megmérettetések, taktika és szerelem. Az élet a száz fokos aszfalton kezdődik, nem is csoda hát, hogy meg van kergülve az ember, amikor erre gondol. Most azonban el kell rontanom a jó hangulatot, a MotoGP 09/10 messze alulmarad attól az élménytől, amit egy ilyen motorverseny adhat.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2010. 03. 24. 10:52
  Daks: Sajnos ez már tényként kezelendő, hogy nem épül meg soha, DE legyen igazad!
  Egyébként szégyen, hogy a szlovákok tized annyi pénzből, egy év alatt felépítik a Slovakia ringet....
 • 6.
  2010. 03. 24. 10:48
  az a pálya sose fgo megépülni valószinűleg, mert csak lopni akartak belőle meg tisztára mosni a pénzt. Majd esetleg máshol más befektetőkkel.....
 • 5.
  2010. 03. 24. 09:39
  Axe: sajna igen, ahogy látod engem se fogott meg túlságosan

  Caboose: meg fog épülni, én hiszek benne. ABS pedig tényleg van, hihetetlen szerintem is, de a saját szememmel láttam
 • 4.
  2010. 03. 23. 21:50
  SBK 09. az igen jó motoros játék,ha még nem próbáltad hát tedd meg
 • 3.
  2010. 03. 23. 21:15
  Hát igen. Szeintem jó pár évig nem lesz nálunk MotoGP pálya (pedig csak 10km-t kellet volna utaznom, hogy láthassam).
  Egyébként GP 500 volt a jó motoros játék!
 • 2.
  2010. 03. 23. 21:01
  "lázasan építjük a Balaton mellé tervezett saját ringünket" kár, hogy abbahagyták az építését mert nem kapták meg a támogatást...
  "belőhetjük az ABS meg a stabilizáló erősségét" tudtommal a versenymotorokon nem használnak ABS-t mert az csak növeli a féktávot (profi versenyzők esetében).
  Egyébként kár hogy ilyen rosszra sikeredett, kéne már valami jó motoros játék.
 • 1.
  axe
  2010. 03. 23. 20:57
  Nagyon rossz lett a játék .