Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Modnation racers

 • Dátum | 2010.05.25 10:01
 • Szerző | Svindler
 • Csoport | JÁTÉK

Bő másfél éve már annak, hogy megjelent a LittleBigPlanet, és behozta a köztudatba a „Play, Create, Share” jelmondatot. Bár volt egy aranyos egyjátékos módja, a lényeget a közösség jelentette, így a kreatív, alkotókedvű játékosokon múlott a játék sikere. Ennyi idő elteltével már bizton állíthatjuk, hogy a recept bevált, a jobbnál jobb pályák gombamód szaporodtak, és mi láttuk, hogy ez jó. Máig le-lekerül még a polcról a lemez, hogy megnézzük mi a legfrissebb termés, és elszórakozzunk vele egy-egy órát. Miért is fontos mindez? Mert a 2007-ben alakult United Front Games-nek is nagyon megtetszhetett a koncepció, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy összeálltak a Sony-val, hogy létrehozzanak egy autóversenyzős játékot, ami a játssz, alkoss, oszd meg elvet követi. Több évnyi munka után pedig megszületett a Modnation Racers.A játék főszereplője Tag, akinek minden vágya, hogy versenyző lehessen, és bekerüljön a legjobbak közé a Modnation Racers bajnokságon. Egy rövid intró után, amiben megismerhetjük a versenysorozat két TV-s bemondóját, Biff-et és Gary-t már pályára is kerülünk. A tutorial verseny tulajdonképpen a kvalifikáció ahhoz, hogy részt vehessünk a bajnokságon, ha túlestünk rajta, már hozzáférésünk lesz a teljes menühöz, ami itt nem más, mint az MR depó. Innen indíthatunk mindent, rengeteg lehetőségünk van, de egyelőre maradjunk a versenyzésnél. Játszhatunk online tét nélkül és XP-re menő versenyben vagy versenysorozatban is, amivel az online rangunkat tudjuk növelni. Offline indíthatunk gyorsmeccset, játszhatunk osztott képernyőn (akár négyen is) és természetesen folytathatjuk a bajnokságot, ami saját sztorival rendelkezik, így az átvezetőknek hála nem csak vég nélküli körözgetésből áll.

A végső győzelemhez több versenysorozaton is át kell rágjuk magunkat, ami közel 30 pályát jelent. Minden pályának van egy feltétele, ami a továbbjutáshoz kell, és két plusz követelménye, amit a kilockolható extrákért teljesíthetünk.  A térképeknek úgy a felén találkozhatunk egy-egy helyi hírességgel is, aki az adott pálya császára. Amennyiben minden extra követelményt teljesítettünk, kihívhatjuk őt egy meccsre, amiben már nincsen mezőny, csak ketten gurulunk az aszfalton. Ezek az összecsapások nem ragadnak le ott, hogy a híresség előtt végezzünk, sokszor ez nem is feltétel. Néha több pontot kell szereznünk, néha több akrobatikus trükköt bemutatni a levegőben, karaktere válogatja.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 2.
  2010. 05. 30. 01:56
  Próbáltam a demo-t és bejött a játék. A töltési idővel semmi bajom nem volt,azonban az ellenfelek valóban kemények. A látvány szerintem minimum egy 9-es,mert ebből a "meseszerű" világból nem nagyon lehet többet kihozni...
 • 1.
  2010. 05. 26. 11:15
  Véleményem szerint a legoptimáliabb szó használata helytelen, hiszen ha valami már optimális, annál jobb nem lehet, hiszen akkor már az lenne az optimális.
  Amúgy a játék nagyon emlékeztet a Lego Racers-re, csak vegyítették még egy kis NFS-sel, meg jóadag kreativítással.