Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Mindjack - Elmerablók


2031-et írunk. Társadalmunk gazdag jövő elé néz, a technikai forradalom hosszú évek után végre rávezetett minket a fellendülés egyirányú útjára. Világunk átadta magát a számítógépeknek, közel vagyunk ahhoz, hogy megoldást találjunk betegségre, éhínségre, háborúra, s mindazon problémákra, melyek az emberiséget évszázadok óta fojtogatják. A büszke tökéletesség azonban csak látszólagos, a változó korral a világ kormányai nem tudnak lépést tartani. Új erők kezdték ostromolni köztársaságunk falait, a gazdaság fogaskerekei önálló életre keltek, a multinacionális cégek részt akarnak az irányításból. Követelésük tiszta és egyértelmű, a felfegyverzett magánhadseregek fenyegetettsége valós, egyelőre a mi játékszabályaink szerint játszanak, de ki tudja, hogy mi lesz később.

Welcome to San Mira
Welcome to San Mira

Jim Corbijn, kiképzett kormányügynök, a Különleges Erők tisztje, a haza szolgálatának szentelte életét. Családja nincsen, felesége, Marie halott, nem ismer félelmet, elsőként viszonozza a tüzet, és ha kell, puszta kézzel száll szembe egy egész osztagnyi terroristával. Jelenleg a Federal Intelligence Agencynél teljesít szolgálatot, társai szerint őrült, felettesei szerint briliáns katona, s azon kevesek egyike, akik a Direct Intervention Force elit seregébe is bebocsátást nyertek. Katonai karrierje csúcsán van, legújabb küldetése azonban ingoványos talajra tereli. A parancs szerint meg kell figyelnie egy Rachel Weiss nevű kémet. A magát független tanácsadónak nevező, igen dekoratív hölgy korábban harcolt az észak-ázsiai háborúban, két kitüntetéssel tért haza, s most a legnagyobb, legbefolyásosabb cégek ellen dolgozik. Munkája hibátlan, megrendelőinek kiléte titkos, hallgatását óriási tiszteletdíj biztosítja.

S az akció kezdetét veszi
S az akció kezdetét veszi

A krómborítású terek, keményített ruházatú emberek, és csillogó felhőkarcolók hamis képe gyorsan szertefoszlik, a színfalak mögött egy modern technológia uralta, veszélyekkel teli világ elevenedik meg. Kalandjaink a főváros repülőterén kezdődnek, hősünk feltűnés nélkül követi célpontját, Miss Weisst, egy idegen azonban leleplezi őt, verekedés tör ki, majd fegyveresek rontanak az épületbe. Ezen a ponton megállíthatatlan akcióhullám indul útjára, az események sodrása Corbijnt és Weisst társakká kovácsolja, a páros pedig addig nem nyugszik, míg ki nem deríti, hogy ki áll a támadáshullám mögött, és legfőképpen, hogy miért ennyire fontos az életük.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 6.
  2011. 01. 25. 19:13
  2. képen rögtön grafikai hiba
 • 5.
  2011. 01. 24. 22:04
  Seems like that...
 • 4.
  2011. 01. 24. 14:01
  Ez sincs pc-re?
 • 3.
  2011. 01. 24. 10:30
  A játékmenet kicsit emlékeztet a Messiah nevű játékra. Az se nagyon tetszett, bár ott inkább a főszereplővel volt gondom, talán majd ez tetszeni fog.
 • 2.
  2011. 01. 24. 08:55
  Egy óra játék után ráuntam.Az 54%-al egyetértek.ez a játék nem ér egy fillért sem.
 • 1.
  2011. 01. 24. 08:08
  Hmm...a képek alapján,lehet egy rálesést csak megérdemelne.