Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Marvel vs. Capcom 3 - Világok végzete


Fátum Doktor és Albert Wesker szövetsége halálos, a Marvel és a Capcom világ gonoszai a Földet támadják. De ki lesz az erősebb? Ryu, vagy Rozsomák? Vajon Chris Redfield fegyverei elégnek bizonyulnak majd Hulk ellen? És a Vasember meg tudja állítani Morrigan Aensland tombolását? A játék egymásnak ereszti a jó és a rossz oldal képviselőit, hatalmas erők szabadulnak el, a világ a pusztulás szélére sodródik, bolygónk bukása két dimenzió végét is jelenti. Háború van. A mi feladatunk, hogy megállítsuk az inváziót, nem kell több ezres sereggel szembenéznünk, de ez a néhány akkora erőt képvisel, mintha a pokol minden torzszülött lénye egyszerre tört volna a felszínre, dögvészt ás kínkeserves pusztulást hozva magával. Készen állsz?

Romlott társaság
Romlott társaság

Érzelmekkel teli, gyönyörű rajzfilm vezet be minket az eseményekbe, a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds döbbenetes hangulata már az első másodpercekben elvarázsolja az embert. New York városa az éj leple alatt véres párbajok helyszínévé avanzsálódott, az intenzív akció előrevetíti azt is, hogy mi vár ránk hamarosan, nem fogunk sokat pihenni, az egyszer biztos. S valóban, a játék az elődei által jól kitaposott ösvényt követi, folyamatos benne a pörgés, a gonosz elleni harc oldalnézetes arénáiba lépve a béke, mint fogalom megszűnik létezni, képregényhősök, és játékkarakterek gyilkolják egymást, akár a vad kutyák.

Tomboló düh
Tomboló düh

A Marvel képregények világából itt van Fátum Doktor, Dormammu, Szuper Skrull, MODOK, Amerika Kapitány, Thor, Rozsomák, Deadpool, Magneto, X-23, Főnix, Hulk, She-Hulk, Taskmaster, Sentinel, a Vasember, a Pókember, és a Láthatatlan Lány, míg a Capcom oldalt ugyanennyi karakter képviseli, összesen harminchatra emelve a létszámot. Megtalálható a játékban Felicia, Morrigan Aensland és Hsien-Ko a Darkstalkersből, Crimson Viper, Chun-Li, Akuma és Ryu a Street Fighterből, Tron Bonne és Zero a Mega Man hőseként, Trish és Dante a Devil May Cry sorozatból, illetve Nathan Spencer, a nemrég felélesztett Bionic Commandóból. Az Albert Wesker és Chris Redfield párost a Resident Evil rajongóinak nem kell bemutatni, de ellátogatott még közénk Mike Haggar a Final Fightból, továbbá Amaterasu, az Okami címszereplője, valamint Viewtiful Joe, és maga Arthur is, a Ghosts ’n Goblins sztárja. Szép kövér tehát a lista, ennyi legendás karaktert nem sok játék vonultat fel, az biztos!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2011. 02. 18. 22:15
  Köszi! Ahogy fent lesz Jill DLC-je már veszem is játékkal együtt, addig BlazBlue.
 • 6.
  2011. 02. 18. 21:39
  A Galactust benéztem, javítottam is, illetve a DLC-t is, úgy néz ki, akkor még nem jelent meg.

  Jó kis játék ez, akkora csatákat lehet nyomni, hogy csak na!
 • 5.
  2011. 02. 18. 20:58
  S mit sem érne manapság egy játék DLC nélkül, már a megjelenés napjától letölthetőek a limitált szériához ingyenesen járó Jill Valentine és Shuma-Gorath karakterek. Most megnéztem az UK, USA és Japán Storeban és Marketplacen nincs fent egy szem DLC sem.
 • 4.
  2011. 02. 18. 17:26
  Gratulálok a cikkhez! 4 oldalt írni erről (még a sok kép ellenére is) szép teljesítmény!

  Azonban az a fránya "Sentinel" nekem is piszkálja a csőröm...
 • 3.
  2011. 02. 18. 14:33
  Majd jönnek a DLC-k és lesz több karakter.
 • 2.
  2011. 02. 18. 13:40
  1. Az a Sentinel jó lesz Galactusnak is.
  2. A Marvel vs Capcom 2-ben kapásból 8al több karakter volt választható.
 • 1.
  2011. 02. 18. 12:01
  Jó lett a teszt, köszi! Valahogy ez a grafika nekem nem tetszik... A 2. rész a szememben minden idők egyik legjobb verekedős játéka, nem hinném hogy a folytatás kiütné. Azért korrekt áron kipróbálnám.