Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Marvel: Ultimate Alliance 2 - Szuperhősök háborúja

  • Dátum | 2009.09.30 10:04
  • Szerző | Daks
  • Csoport | JÁTÉK

A Marvel Comics az Egyesült Államok egyik leghatalmasabb, és legrégebbi képregénykiadója. Az 1939-ben Timely Publications néven alapított cég olyan nevekért felelős, mint a Fantasztikus Négyes, a Pókember, az X-Men, a Vasember, a Hulk, a Fenegyerek, a Megtorló, vagy a Szellemlovas, legnagyobb hősei pedig nem csak képregény formában, de rajzfilmsorozatként, mozifilmként, és többek közt videojátékként is folyton visszatérnek közénk. A Disney köreihez idén nyáron csatlakozott Marvel három éve egyszer már összegyűjtötte legnagyobb karaktereit az Ultimate Alliance című játékhoz, idén pedig megérkezett a folytatás, mely újabb izgalmas kalandokat nyit meg előttünk ebben a varázslatos világban.

A háború kezdetét veszi!
A háború kezdetét veszi!

Míg a Raven Software által fejlesztett előző részben Dr. Doom gonosz seregei ellen kellett harcolnunk, addig most egy minden korábbinál nagyobb veszély fenyegeti hőseinket, ami nem más, mint a nagybetűs törvénykezés. A plot szerint hőseink miután sikerrel legyőzik a latveriai diktátort, hazatérnek szülőföldjükre, ám ott újabb összecsapásba keverednek a gonosz erőkkel. A dolog rosszul végződik, az irányítás kicsúszik a kezükből, egy szörnyű robbanásban pedig ártatlan emberéletek százai vesznek oda. A kormány ezért azonnal jogerőre emeli a korábbi incidensek miatt egyszer már előkészített Szuperhős Regisztrációs Törvényt, melyben köteleznek mindenkit, hogy felfedve kilétét, számoljon be természetfeletti képességeiről. Aki pedig ennek ellenáll, azt bűnözőként tartják számon a továbbiakban!

Minden régi ismerős visszatért
Minden régi ismerős visszatért

A lépés hatalmas vihart kavar, az eddig megdönthetetlennek hitt közösség darabokra hullik. A Vasember vezette csapat a regisztrációt támogatva szeretné, hogy a világ végre tisztában legyen vele, kik is repkednek naponta az égen, míg az Amerika Kapitány irányította ellenzék inkább megőrizné az inkognitóját. Megegyezés hiányában polgárháború tör ki a hősök között, az évtizedes barátok egymás ellen fordulnak, a gonosz erők pedig kihasználva a felfordulást, újabb csapást indítanak a Föld ellen.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2009. 09. 30. 20:19
    VISSZA A CIKKHEZ

    1. résszel próbálkoztam még anno, de tényleg elég unalmas... + ugyanaz a rendszer köszön vissza benne picit szebb grafikával, mint az x-men 2 Legendsben..