Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

LEGO Star Wars III - A klónok háborúja


Háború van. A Független Rendszerek Konföderációja és a Galaktikus Köztársaság harcban áll egymással, a világot a káosz és a félelem uralja. A hadjárat barátokat, családokat és üzlettársakat fordítot egymás ellen, a végeláthatatlan konfliktus véres csatáinak árnyékában azonban minden korábbinál nagyobb összeesküvés húzódik meg. Palpatine főkancellár bábszínháza ez, míg a világ innenső fele bátor, igazságos vezetőként ismeri őt, addig a sötét oldalt Dark Sidious néven irányítja, háborúja nem ismer határokat, tervei gonoszak, tanítványát kutatja. Áldozata Anakin Skywalker lesz, a legendás jedi lovag, kinek tragikus bukása elkerülhetetlen, a kancellár mindent bevet azért, hogy kegyeibe férkőzzön, és átadja a sötét erők feletti uralmat, ketten együtt egyszer még történelmi dolgokat fognak véghezvinni. Hőseinkre hatalmas kalandok várnak, a háború minden nap csatába szólítja őket, Anakin feje fölött bárdként leng sorsa, a LEGO Star Wars III: The Clone Wars az összecsapások legizgalmasabb meséibe enged betekintést.

Az erő veled van
Az erő veled van

A játék a Csillagok háborúja sorozat második és harmadik része közötti időszakot mutatja be, története a Cartoon Networkön is vetített Klónok háborúja rajzfilmsorozat eseményszálára épül. A komoly háttér azonban ezúttal is vicces körítést kapott, LEGO köntösben imádnivaló még a leggonoszabb sith lovag is, a játék laza és poénos stílusa fantasztikus szórakozást ígér mindenkinek, legyél fiatal vagy idős, újonc vagy veterán rajongója a Star Wars univerzumnak, most nem fogsz csalódni. Az eseményeket ezernyi apró részlet és finom utalás teszi feledhetetlenné, eposzi történetek és ikonikus karaktereket elevenednek meg a képernyőnkön, harcolnunk kell a büszkeségért és a szabadságért, ki most elbukik, az örök szégyenben marad.

A Malevolence, teljes életnagyságban
A Malevolence, teljes életnagyságban

A LEGO Star Wars III: The Clone Wars játékmenete az elődök által jól kitaposott utat követi, ezúttal is kisebb csapatokban kell harcba indulnunk, a fő történeti szálat pedig tudjuk egyedül, vagy egy barátunkkal közösen is játszani, osztott képernyős jump in-jump out rendszerben. A szereplők között szabadon lehet ugrálni, mindenkinek különleges tulajdonságai, egyéni képességei és saját fegyverei vannak. Össze kell dolgoznunk, és visszaverni a szeparatisták támadását, kalandjaink során várnak ránk kisebb, egyéni akciók, és nagyobb, véres inváziók is, a szárazföldön, és a világűrben egyaránt. A háború eseményei epizódok formájában bontakoznak ki előttünk, otthonunk a Resolute cirkáló, beutazhatjuk a galaxist, s hogy melyik történeti szálon kívánunk továbbhaladni, azt mi dönthetjük el, egyszerre több irányt is követhetünk. Különálló, de mégis szorosan összefüggő történetek ezek, melyek végül elvezetnek minket Darth Vader megszületéséig. Felkészültél hát a megpróbáltatásokra, ifjú padavan? Elő a fénykardot, kezdődjék a harc!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 15.
  2011. 04. 04. 23:39
  Hali!

  Egy hiba, ez Darth...

  "igazságos vezetőként ismeri őt, addig a sötét oldalt Dark Sidious néven irányítja, háborúja nem ismer határokat, "
 • 14.
  2011. 03. 29. 23:37
  romcika, biztosan több a kraft a nagy konzolokban, de nem hiszem, hogy olyan sok eltérés lenne az előző trendekhez képest. Az első részeket még PC-n toltam, aztán ugyan azokat PSP-n ott nem volt sok különbség. Meg mondjuk Legoban mi a látvány? Minden szögletes meg kör alakú
  Viszton én meg DS átiratot láttam és az tényleg blöeee
 • 13.
  2011. 03. 29. 12:00
  A PSP változat nem ugyanaz mint a nagy konzolos változat! PSP-én és élvezhető de az XBOX-nál lehidaltam a látványtol. Köszönő viszonyban sincs a többi LEGO játék ezzel.
 • 12.
  2011. 03. 28. 23:26
  Az h a főellenséget nem fogja a lézerkard, valamint az űrcsata nem igazán újdonság, előző részekben is volt.
  Amint hazamegyek és kézhez kapom a PSP töltőm szerintem neki esek kipörgetni Bírom a Lego átiratokat
 • 11.
  2011. 03. 28. 22:13
  Hát ez betojás, valaki mindig akadékoskodott a hozzászólások között, amiért az "epic"-et epikusnak írták, most direkt másképp volt (gondolom én, hogy direkt) és megint akadékoskodik a nép
 • 10.
  2011. 03. 28. 22:02
  Jó játék. Csak ez a clone wars licensz eléggé gyengus. Legközelebb valami értelemes dolgot legósítsanak, ha lehet.
 • 9.
  2011. 03. 28. 21:24
  Lawrence_Benson: Légy kreatív, légy frappáns, légy te magad a cikk! az epikust és eposzit meg felejtsd el úgy ahogy van;Đ
 • 8.
  2011. 03. 28. 21:09
  A hozzászólások tanácsára alakult át az epikus eposzivá, de várok még jó fordítást
 • 7.
  2011. 03. 28. 20:47
  Blade0012: manipulálod a cikkírót javítsd ki megint és a következő cikkben megint "epikus" lesz
 • 6.
  2011. 03. 28. 20:21
  köszi Gaben
  bér nem így kellett de sikerült megoldani.....
  de ha nem mondod hogy új dolgot kö építeni sose jövök rá
  ajánlom a játékot mindenkinek aki akar egy kicsit röhögni és egy jót szórakozni
 • 5.
  2011. 03. 28. 20:05
  indianás óta nem próbáltam legós játékot, mert unalmasak, de ez most egész jónak tünik.
 • 4.
  2011. 03. 28. 18:53
  Építsd ki a területeden belűl(van egy szabad golyó,ami köré rakhatsz fegyver,klónokat,védőpajzs,stb),asszem az 5.ik lehetőség lesz majd.Na szal a lényeg itt lilás golyókat ztudsz felvenni,egyszerre 3at a repcsivel.Ezeket elviszed az arany képződményekhez,becélzod és voilá.

  A fiamnak segítettem,csak ezért tudom,de szuper kis játék,még nekem is tetszett.

  gaben
 • 3.
  2011. 03. 28. 18:52
  "mely egyszerre tud döbbenetesen eposzi"

  Ez valami újabb alternatíva az "epic" fordítására? Egy fokkal jobb, mint az epikus, de hát na...
  Ha szőrszálhasogatás akkor bocs, valamiért megakadt rajta megint a szemem.
 • 2.
  2011. 03. 28. 18:46
  vki tudja hogy a dooku-s rész chapter 5 nél hogy a fenébe kell az arany legóból épült dolgokat lerombolni???
 • 1.
  2011. 03. 28. 18:38
  3. oldal felső képe már mindent elárul. kreativitás mesterfokon.. pedig az első 2 anno rohadt jó volt.