Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Knights Contract - Boszorkányok márpedig...


Túlvilági szörnyek, mágia, pestis, tomboló erőszak, a középkor legsötétebb napjait éljük, az emberélet értéktelen, a világon átok uralkodik. De nem volt ez mindig így. Száz évvel ezelőtt gyermekeink még egy boldog, reményekkel teli környezetben nőhettek fel. Megvoltak a mindennapi gondok, de tudtak mit enni, volt fedél a fejük fölött, és szerették egymást. A fekete kór azonban mindent felemésztett, büszke földünk, a Német-Római Birodalom belülről indult romlásnak, s a dögvész átterjedt Európa többi részére is, milliók vesztek oda, gyógymód máig nem létezik. Egyesek égi jelként tekintettek rá, mint Isten bosszújára, az elkövetett bűnökért, mások a boszorkányok átkának tartották, hatalmas hajtóvadászatot indítottak, és kivégeztek mindenkit, akinél a mágiagyakorlás gyanúja csak fel is merült.

Ma itt vér fog folyni
Ma itt vér fog folyni

Heinrich hitt benne, hogy amit csinál, az jó ügyet szolgál. Faust vezetése alatt több száz boszorkányt kutatott fel, szerte az országban, a nép felelőst akart a pestis szűnni nem akaró tombolásáért, a nyilvános kivégzések egy jobb, szebb jövő képét festették az emberek elé. Azt azonban senki nem tudta, hogy maga Faust a gonosz. Zsoldosai ártatlanok egész sorát végezték ki, olyanokat is, akik segíthettek volna leküzdeni a kórt, Faust a hatalomvágytól megrészegülten szörnyű terveket szövögetett, egy romlott, halott világ császára akart lenni, ha az egészségesé nem lehetett. A napon azonban, mikor Gretchen, a fiatal boszorkány a hóhér baltája alá került, Heinrich sorsa megváltozott, a lány utolsó erejével halhatatlanná tette, s hogy ajándék ez, vagy átok, azt talán ő sem tudta ekkor.

A végítélet pillanata
A végítélet pillanata

Faust az évek során minden korábbinál nagyobb hatalmat szerzett, hősünk pedig immáron azért küzd, hogy egyszer véget érjen ez az őrület. A háború azonban minden nap egyre kilátástalanabb, a városok kihaltak, túlélők alig vannak, az utcákon túlvilági lények portyáznak, Faust teremtményei ezek, vadak és vérszomjasak. A Knights Contract pokoli történetet mesél el, Heinrich sok év után újra találkozik Gretchennel, ki már egy új, fiatalabb testben él, s ketten együtt elhatározzák, hogy egyesítve erejüket, a gonosz erők ellen indulnak. Útjuk azonban nem lesz egyszerű, a szörnyek mindenhol ott vannak, s a sötét boszorkák is megerősödtek, védik a területüket, ki egyszer belépett, az nem mehet el büntetlenül.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 8.
  2011. 03. 07. 19:41
  Nemtudom ti, hogy vagytok vele de engem nagyon irrítálnak eek az új MMO, MMORPG-k.. Olyan szinten túlcsicsázott az egész... ráadásul pár óra játék után megunhatóak.. Én wowozok... Rengeteg full karakterem van és 3év alatt érdekes módon nem tudtam megunni
 • 7.
  2011. 03. 07. 18:58
  Még jó, hogy nem az iskolapadban ülünk és nem jegyeket osztunk De igazad van, az ötven százalék a közepes, a negyvenöt meg ettől ugye mérföldekre van...
  Azt a bizonyos sávot már nagyon régóta tartogatjátok, van egy olyan érzésem, hogy fel sem lesz az használva.
 • 6.
  2011. 03. 07. 10:36
  A 45% mikor közepes? Ha te kapsz egy 45%-os dolgozatot, az akkora karó, mint a ház. Lehetne még lentebb is menni, lehetne még sok dolgot elrontani egy játéknál, vannak extrémsz** kategóriás cuccok is, azoknak is "kell hagyni sávot".
 • 5.
  2011. 03. 04. 19:14
  Jogos
 • 4.
  2011. 03. 04. 19:03
  ott, ahol a Two Worlds 2 80%-ot kap, ez pont eleg lealacsonyito ertekeles
 • 3.
  2011. 03. 04. 18:10
  "vegre egy olyan ertekeles hosszu ido ota az iponon ami tukrozi is a valosagot"

  Igen...végtére is amit csak lehet szidni egy játékon, azt szidják mire fel közepesre értékelik. Meg sem lepődöm
 • 2.
  2011. 03. 04. 13:34
  hat ez pont olyan szar lett mint amilyenre a videok alapjan szamitottam. undoritoan ronda, bena, fapados, es semmitmondo... vegre egy olyan ertekeles hosszu ido ota az iponon ami tukrozi is a valosagot =)
 • 1.
  2011. 03. 03. 14:28
  Hát én azért nem bánnék belőle egy pc-s változatot