Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Halo Wars

 • Dátum | 2009.03.10 08:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Gazdasági összeomlás, éhínség, járvány, háborúk. Ezek az ősidők óta tartó átkok a jövőben sem változnak, sőt a megannyi harc, politikai konfliktus és szenvedés után 2200-ra még egy újabb nagy probléma, a túlnépesedés is felüti a fejét. Egyre biztosabbá válik, hogy kicsiny planétánk immáron nem képes egyedül ellátni minket. Megkezdődik hát a szomszédos bolygók kolonizálása, száz évvel később pedig útnak indul az első, fénysebességnél is gyorsabb, csillagközi telepes hajó.

Kereszttűz alatt a Covenant haderő
Kereszttűz alatt a Covenant haderő

Ezzel egy új, boldogabb és szebb jövő veszi kezdetét. A 2500-as évekre immáron több mint nyolcszáz kolóniát számlál az emberi birodalom, ám egy napon bekövetkezik az, amivel a science fiction írók mindig is ijesztgettek minket. 2525-ben a Harvest műholdjai idegen rádiójeleket fognak az űrben, majd nemsokkal később a teljes bolygóval megszűnik a kapcsolat. A UNSC csatahajókat küld a helyszínre, a korábban hárommillió telepest számláló kolónián azonban egyetlen túlélőt sem találnak. Helyette egy gigászi méretű idegen űrhajó, illetve egy üzenet várja őket: „Az elpusztításotok isteni akarat. Az eszköz pedig mi vagyunk.”

Mindig keményen védekezik az ellenség
Mindig keményen védekezik az ellenség

A Halo Wars a Master Chief előtti időkbe vezet vissza. Egészen pontosan 2531-ben járunk, hat évvel az első Covenant invázió kezdete után, és húsz évvel a Halo: Combat Evolved eseményei előtt. Az emberiség a kezdeti években sikerrel verte vissza az idegenek támadását, azonban később akkora Covenant flotta érkezett, hogy már a Spartan II program se bizonyult elég erősnek a védekezésre. Sorra vesztettük el a kolóniákat, a háború pedig lassan akkora méreteket öltött, hogy már a birodalom központja, a Föld sem volt többé biztonságban.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2009. 03. 10. 23:47
  Ajánlom a játékot minden konzolosnak, nem fog csalódni, az biztos <img src=
 • 3.
  2009. 03. 10. 17:46
  Na én emiatt a játék miatt vennék XBOXot. Meg a Halo 3 miatt is<img src=
 • 2.
  2009. 03. 10. 14:37
  Nekem stratégiához képest túl butának tűnik, persze mivel konzolra jelent meg ez nem túl meglepő. Mondjuk én nem is értem minek erőltetik a stratégiákat konzolra, egyszerűen nem oda való. Példának ott a másik nagy konzolstratégia a Tom Clancy's Endwar. Nyomtam vele pc-n de olyan végletekig le van egyszerűsítve, hogy az siralmas (oké a voice command fun vagy 5 percig).
 • 1.
  2009. 03. 10. 10:13