Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Guitar Hero: Greatest Hits - Metál az ész!

 • Dátum | 2009.06.23 10:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Június közepén megérkezett végre a nyári Guitar Hero betevőnk. Az amerikai kiadás miatt sokszor Smash Hits-nek is emlegetett Greatest Hits személyében egy összeállítást kaptunk az eddig megjelent részek legjobb dalaiból, hogy tudjuk, újoncként sem maradtunk le semmitől. Amit pedig eddig csak gitározni lehetett, azt most teljes zenekarral adhatjuk elő, a vezető gitáros mellett ugyanis egy énekes, egy dobos, és egy basszusgitáros is bekapcsolódhat a koncertbe, amennyiben persze megvannak az előadáshoz szükséges kontrollerek.
Kezdődjék a rock!
Kezdődjék a rock!

A Guitar Hero a Harmonix és a Red Octane párosnak köszönhetően 2005-ben indult útjára Playstation 2-n, a különleges Gibson gitár kontroller pedig azonnal a toplisták élére repítette a játékot. A folytatás nem váratott magára sokat, jött a Guitar Hero II és a Guitar Hero Encore: Rock The 80's, aztán már kopogtatott is az Activision, hogy 100 millió dollár ellenében átvenné a sorozat feletti bábáskodást. A Red Octane így az óriáskiadó szárnyai alá került, a Harmonix viszont még abban az évben kiszállt, és átigazolva az Electronic Arts-hoz, az MTV Games-szel közösen megalkotta a hasonló koncepciót használó, ám teljes együttest felvonultató Rock Bandet. 2007-ben aztán felgyorsultak az események, az Activision a Tony Hawk sorozattal hírnevet szerzett Neversoftra bízta a további részeket. Megjelent a multiplatform Guitar Hero III: Legends of Rock, az egyetlen bandára koncentráló Aerosmith, a Rock Bandhez hasonlóan együttessé bővült World Tour, illetve a pár DS és mobil változat mellett legutóbb a Metallica saját része. Jelenleg a Van Haalen, a Band Hero, a Guitar Hero 5, és a Jimi Hendrix epizódokat várjuk, előtte azonban itt van még a Greatest Hits, melyet jelen cikkünkben azonnal be is mutatunk.
Tiszta Woodstock
Tiszta Woodstock

A Greatest Hits a World Tour előtti részekből merít, lehetőséget adva, hogy a régebbi nagy számokat is előadhassuk teljes zenekarban. Itt az ideje tehát félrelökni a hagyományos kontrollert, az irányításhoz pedig beszerezni a teljes Rock Band vagy Guitar Hero: World Tour szettet, mely bár igen borsos árral büszkélkedhet, többen összedobva rá nemcsak, hogy garantált a játékélmény, de még a házi zenekarunk tagjai is biztosítottak. Aki pedig nem akar azonnal koncertezni, az egy gitár, egy dob, vagy egy mikrofon segítségével egymaga is nekieshet a zenei felhozatalnak, átvéve a géptől az adott hangszer kezelését.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 10.
  2009. 06. 24. 16:04
  2. oldalon, utolsó kép az a Rage Against the Machines- Killing in the name of akar lenni? <img src= Mert egy " you" kimaradt <img src=
 • 9.
  2009. 06. 24. 08:50
  HHát a guitar hero 3-t le lehet tölteni Pc-re.... mondjuk az irányítás kicsit érdekes F1-F2-F3-F4-F5+shift....
 • 8.
  2009. 06. 23. 19:13
  dragon83
  Kicsit melósabb, de többet ér mint egy műanyag másolaton színes bogyókra lövöldözni.
 • 7.
  2009. 06. 23. 17:27
  jadam92
  Mindig megnevettetsz amikor a kommentjeid olvasom, ritka sok baromságot tudsz mondani.
 • 6.
  2009. 06. 23. 16:47
  Phantomstranger, az igazi gitározáshoz, mint alternatívához azért ne felejtsd el azt az apróságot, hogy ezeket a számokat nem két-három nap gyakorlás után fogod lejátszani rendesen az igazi gitáron, hanem mondjuk pár évnyi tanulás után.
 • 5.
  2009. 06. 23. 16:21
  joco4: Lehet, de játékélmény = 0 /Sims 3/ <img src=
 • 4.
  2009. 06. 23. 16:11
  ezt amúgy lehet gitár nélkül nyomni csak sima kontrollerrel?
 • 3.
  2009. 06. 23. 15:31
  hát figyelj, szerintem a lehúzás itt legalább relatív... WoW-ért meg fixen elkérnek havi 3000-et, aztán ha nem fizeted tovább nem játszhatsz. Itt amit megveszel az a tiéd, és nem vagy köteles megvenni mindig a legújabb részeket.
 • 2.
  2009. 06. 23. 15:13
  Én meg azt nem értem egyrészt, hogy niért szórják ilyen tempóban az új részeket. A cikk szerint 2005-ben indult a sorozat, tefát nincs még 4 éve, és már van 3 számozott rész És az Aerosith, ÉS a Metallica És a World Tour És most ez, ÉS már készítenek még 3-at. Tehát ez mondjuk négy és félév alatt 7 rész. Másrészt pedig, ha ez nyilvánvalóan ekkora lehúzás (20-25000 forint a legolcsóbb gitáros csomag, plusz a letölthető számok, és 4-5 hónap múlva ott a következő rész), miért nem vesz magának valaki gitárt, amihez nem kell számokat letölteni, legalábbis pénzért, mert a neten a tabok ingyen elérhetők, egy Guitar Pro-t kell beszerezni hozzá, meg egy valamivel tapasztaltabb havert, és onnantól ingyen megy az egész, és nem 45-50 számig tart a dolog.
 • 1.
  2009. 06. 23. 14:51
  VISSZA A CIKKHEZ

  Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy PC-re nem nagyon akarják már megjelentetni! <img src=