Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Flock! - A Sci-fi birkaterelés

 • Dátum | 2009.04.29 12:01
 • Szerző | JeLo
 • Csoport | JÁTÉK

Aki kis korában pásztor, netán asztronauta, vagy ufológus szeretett volna lenni, most itt az alkalom, hogy kiélje gyermekkori vágyait a Proper Games fejlesztőcsapat agyament játékában, a Flockban. Ez az őrület ugyanis arról szól, hogy egy ufó segítségével különféle állatokat kell terelgetnünk.

A különféle állatokban egy dolog közös: félnek az ufótól, így ha a közelükbe érünk, akkor hanyatt homlok menekülnek az ellenkező irányba. Ezen felül azonban mindegyik állat más tulajdonságokkal bír. Mindez a játék elején elég vicces, aztán ahogy nehezedik, már sok esetben inkább idegesítő.A birkák köztudottan végtelenül buta állatok és ezt a készítők ki is használták. Szerencsétlenek megzavarodnak a nagy fűben, nem tudnak tájékozódni, elakadnak és előlünk menekülve simán belefutnak a szakadékokba, tavakba, gödrökbe és ilyenkor bizony kimúlnak, ezzel is rontva esélyeinket a megfelelő számú birka összeterelésére. De nem kell aggódni, van lehetőségünk pótolni az elveszített állatokat, ha egy hímet és egy nőstényt sikerül az erre kijelölt szerelmi mezőre terelnünk. Ott aztán szaporodnak, sokasodnak kedvünkre. Persze a kis birkákra sokkal több veszély leselkedik és ahogy a játék nehezedik, már a kifejlett példányokra is oda kell figyelnünk, annak ellenére, hogy jóval több birka van, mint amennyit be kell terelnünk, mégis könnyen a kívánt szint alá redukálhatjuk a számukat, ha nem vigyázunk.

Sokasodás :)
Sokasodás :)

Vannak tehenek is, melyek lassúak, nehéz őket terelni, de erre is van megoldás: az ufóba épített speed booster, mellyel feléjük közelítve jól megijeszthetjük őket. Szerencsétlenek kénytelenek belehúzni és ilyenkor áttörnek mindenen, ami az útjukba kerül, és ez bizony nekünk sokszor hasznos.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2009. 04. 30. 12:30
  gabizoli: ma már nincs új. az NFS is GRID re hajaz..
 • 3.
  2009. 04. 30. 07:56
  Én PS3-on játszom a Demo-val, és rohadtul jó! <img src=
  Csak ajánlani tudom mindenkinek.
 • 2.
  2009. 04. 29. 18:26
  http://www.youtube.com/watch?v=p0DE1EDJhBU

  nem tudom, ez rémlik-e valakinek, valamikor 2000 táján jelent meg. szóval szerintem az 5let nem új, csak szebb köntösbe bújtatták.
 • 1.
  2009. 04. 29. 14:39
  VISSZA A CIKKHEZ

  Gondolom a minimum gépigény egy 2 magos processzor 2,6Ghz-cel, 1GB ram, HD3870...