Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Fight Night Champion - A harcos


Felszakadt szemöldök, vérző száj, nincs egy éles alak a teremben. Andre Bishop földre került, a zúgás mindent elnyom, tudja, kiütötték. Ellenfele kegyetlen és elszánt, mintha az életéért küzdene, úgy támadt rá az előbb, egy verőgép, sorra viszi be az ütéseket, védekezni se lehet ellene. Hősünk próbál lábra állni, de mindig összecsuklik, fülében öreg edzője szavait hallja, apád büszke lenne rád, mondja. Nem fújják le a meccset. Itt nincsenek szabályok, aki életben van, az harcolni is képes, felkel, tekintete elárulja, hogy vannak még tartalékai, a bíró int, folytatni kell. A szorítón kívül narancssárga egyenruhás nehézfiúk hangja zúg fel, az emeletről szúrós tekintetű smasszerek néznek le rájuk, arcuk kifejezéstelen, de magukban már a bukásunkra tett pénzt számolgatják. Andre szigorított fegyházbüntetésének első napjai ezek, a kopasz újra nekiront, de ő is keményeket kap, kesztyű helyett egy darab rongy védi a kezüket, a csontok minden egyes ütésnél hatalmasat roppannak, nem szabad feladni, ki most elbukik, az örök rabszolgasorsra kárhoztatik.

Szemtől szemben
Szemtől szemben

A Fight Night Champion drámai pillanatokkal nyit, kint egy díszes övért folyt a harc, a betonkerítések mögött viszont nem számít más, csak a túlélés. Félresiklott sorsok küzdenek az eredendő gonoszság tomboló dühe ellen, a játék megtanítja nekünk az alapokat, az összecsapás hosszú és szívbemarkoló percei után azonban még nem fogunk pihenni, a zuhanyzóban vár a folytatás, háromszoros túlerő ellen. A végkifejletbe itt már nem szólhatunk bele, az eredmény az első pillanattól el van döntve, lefognak, és csupasz kézzel vernek szét minket, a véres csempe hidege enyhít valamit a fájdalmon, de a bakancs erősebbek a bordánál, Istenhez fohászkodunk, hogy összeszedjenek, mielőtt testünk végleg kihűl. Nem is olyan régen azonban minden más volt.

Börtönbunyó, a végsőkig
Börtönbunyó, a végsőkig

Andre Bishop profi boxolói pályafutása négy éve kezdődött, a játékban átélhetjük a legfontosabb meccsek izgalmait, megtudhatjuk, hogy ki ez a fiú, és honnan jött, betekintést nyerhetünk magánéletébe, karrierjébe. Unatkozni pedig egy percig sem fogunk, az összecsapások között tévéinterjúk, pénzéhes menedzserek és irigy riválisok várnak ránk, s lassan körvonalazódik az is, hogy mi juttatta hősünket börtönbe, mit tett, amivel így kettétörte életét. Nem egy hagyományos történet ez. Az Electronic Arts végre meghallotta kérésünket, és felhagyott a sablonokkal, míg korábban névtelen versenyzőként kellett magunkat felküzdeni a ranglista tetejére, és nem volt semmi, mi megszakítsa előretörésünket, addig most filmbe illő események várnak ránk. Emberi sorsok, véres harcok, és izgalmas fordulatok követik egymást, kit egyszer megérint az ökölvívás világa, az többé nem szabadul.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 18.
  2011. 03. 31. 13:51
  Csak a néggyel játszok de azt se nagyon tudom megunni. Az irányítással egy bajom van összesen, egyszerűen csak 50%-ban vagyok képes átlósan jobbra le húzni a jobb oldali kart. Fogalmam sincs miért. Ha bámulom a kezemet akkor mindig sikerül, ha nem akkor nem jön össze
  A meccs valóban taktikát igényel, csapkodó jancsikáknak nem javallott erőltetni a dolgot. Próbálom tudatosan kényszeríteni magamat hogy ne üssek sokat, főleg a levegőbe ne, mert eszi a staminámat mint az állat.
  Viszonylag jól ismerem a játékban szereplő bokszolókat, számomra a legnagyobb kihívás ha úgy próbálok nyerni ahogy általában ők csinálják RL.
  A Champion olyanoknak is tetszik akik nem szeretik a verekedős játékokat, több ilyen visszajelzést kaptam barátoktól.
 • 17.
  2011. 03. 29. 13:14
  Ez a játék tökéletesre sikerült!
  Az irányítás is tökéletes, és aki a jobb karral nem tud ütni, az maradhat a gomboknál. (pedig brutál kombókat lehet karral nyomni)
  Védekezés is szuper, elhajlás, kesztyű mögé, testet ...mindent.
  A legnagyobb probléma a lámákkal, hogy kb. egy perc időt sem szánnak arra, hogy egy játék irányítását elsajátítsák, inkább off-olnak ezerrel, és könyörgöm...ez box, nem mortal kombat.
  Üthetsz ész nélkül, de 1. elfáradsz 2. beleszaladsz egy rohadt nagy pofonba...szóval védekezni sem árt, ezért egyben ez egy komoly taktikai játék is, csak ész kell hozzá és türelem.
  Bizony kiismerhetőek az ellenfelek, mi a gyenge pontjuk, csak figyelni kell, akárcsak a valós boxban.
  Nekem nagyon bejött, szuper gamma!
 • 16.
  2011. 03. 25. 10:19
  Ne viccelj, egyetértünk!
 • 15.
  2011. 03. 25. 00:43
  Na most ezt ujraolvastam. hát olyan volt mint ampám amikor magyaráz. Elnézést mindekitől önkritikát gyakorlok és inkább nem írok többet.
 • 14.
  2011. 03. 25. 00:37
  Persze amennyit a pc-n spóroltam a konzoloknak köszönhetően abból vehetnék egy x360-at és egy ps3-at Mert régebben ennyi idő alatt annyit esett a pc-s cuccok ára+ annyit emelkedett a legjobb gamekhez beszerelhető konfigok vagy bővítések ára hogy a régi trend szerint már rég egy rakás pénzt elkölthettem volna+ a konzolok korlátozásai miatt végre rányomultak az optimalizálásra, sőőőt végre rányomultak a hangulatra a tervezésre a kivitelezésre stb. és ez az igazán hú!!! hogy végre ott vagyunk hogy a juj a régi játékok volrak a jók mert ott a mai technika hiányában a hangulatra, a játékélményre mentek rá ( lűsd. Warcraft2- az év20-ad legjobb játéka, pedig én rühellem a stratégát, de emellett ugyanúgy napokat mint a master of magic előtt. Szóval imádom én a konzolokat, csak a kurrrrrva életbe nincs pc-re mma játék. Holott én (mma-ból maradanó sérülés miat kiöregedett, de anno súlycsoportja fölött 2-vel is jól teljesítő lelkes most már csak szájhős - viszont aktív pisztoly párbaj versenyző) durván sokkal többet fiztetnék is érte csak legyen!!!!)
 • 13.
  2011. 03. 25. 00:26
  Mert pc-re normális, valódi bunyós játék az tabu!!! eddig egész pontosan 0 jelent meg rá. Minden MMA cucc a legmesszebb áll a pc-től. Na jó, igaz ami igaz, a gamepados játékmenethez képest a billentyűzeten legalább annyira vicc (azért nem mindig) mint gamepad-on fps-t játsszani. Na jó, pc-re van normális, sőt nagyon jó, sőt az összes konzolt bealázó kontroller, és ja konzolra bill+egér mi? hát vicc se. De nembaj. pc-re igazi bunyós játékot soha! - utoljára akkor játszottam pc-n igazi rendes és élvezhető bunyós játékkal amikor élvehető sebességen beüzemeltem a ps2 emu-t. na enyi. a pc-sek bunyózzanak élően egymással vagy vegyenek konzolt. Vagy szerezzenek be barátnőt. - flame előtt jelezném hogy csak pc-m van, és ha megőrülök a sóvárgástól akkor sem térek át másra.
 • 12.
  2011. 03. 24. 19:50
  Valóban megérdemel minden pontot, van a Story-ba minden ami kell.A verekedések is különbözőek, börtönharctól kezdve a világbajnokságig minden van benne és a saját karriered is elkezdheted.Grafika 10 pont, nincs benne hiba.2en haverral pedig külön élvezet, jobb mint egy Fifa.Bár a Story tényleg rövid, de hát többet nem is lehetett volna kihozni belőle, mert unalmassá vált volna.
 • 11.
  2011. 03. 24. 13:29
  False: itt egyértelmű, hogy nincs szó lefizetésről, ez tényleg jó lehet, annak ellenére, hogy nekem sincs konzolom.
 • 10.
  2011. 03. 24. 08:40
  Svindler : lehet hogy ez pont kivétel /elvből nem játszom konzollal és konzolos cimekkel/, de mostanában annyira lefizetett reklámszagú cikkeket irtok, hogy valami elképesztő....pedig nem volt mindig így
 • 9.
  2011. 03. 23. 20:28
  Én is megnéztem a ps3-as demót,de rá kellett jönnöm hogy nem nekem valóak a sportjátékok.Úgy agyonvertek hogy már nekem fájt Szerencsére ott lesz nekem a mortal kombat.
 • 8.
  2011. 03. 23. 19:54
  Demoval játszottam Ps3-on és bejött. Volt amikor haverokkal egymást püföltük benne és meg kell mondjam élveztük.
 • 7.
  2011. 03. 23. 16:18
  No kipróbáltam. Számomra ez a sorozat a 3. résszel véget is ért. Egyszerűen ettől az irányítástól hülyét kapok (azért nem mind1, hogy pontosan mit is kell csinálni a jobb karral). Védekezésről nem is beszélve!
  Értem én, hogy a népnek minél egyszerűbb játékok kellenek, de azé ne má'... A következő részben már csak a gombokat kell nyomkodni és csók...

  UI: én sem értek egyet a pontozással...
 • 6.
  2011. 03. 23. 14:42
  False: szóval le kéne húznunk egy játékot, csak mert előtte jó játékról írtunk? Hmm ez teljesen logikus A Knights Contract 45%-a is gondolom 100 közeli, minden csak attól függ, hogy mekkora különbséget veszünk közelinek ^^

  Hogy on is legyek, pont ennél felhozni egy ilyet elég fura. Ez a játék minden egyes pontot megérdemel amit kapott.
 • 5.
  2011. 03. 23. 13:00
  Az ipontol csal 100% közeli értékelést lehet kapni?Akko én is minja elküldöm nektek a tetris klónom, azt hájpoljátok már fel az egekbe,kösz....
 • 4.
  2011. 03. 23. 10:01
  Kange, szerintem jó az irányítás. Lehet a jobb analóg karral is ütni meg a gombokkal is, kinek melyik tetszik. A Story mód meg nagyon jó, nagyon tetszett, filmszerű, csak rövid.
 • 3.
  2011. 03. 23. 09:26
  Egy dolgot írjatok le nekem légyszíves: az irányítása milyen? Melyik részhez hasonlítható? Mert a hármat imádtam, a négyet nem...
 • 2.
  2011. 03. 22. 20:32
  mivan, 93%? Az szép
 • 1.
  2011. 03. 22. 20:15
  Elnézést a kifejezésért de beszarás ez a játék.Annyira sajnálom hogy PC-re nem csinálnak ilyen játékokat.Talán ez miatt érdemes venni PS3-mat.