Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Fairytale Fights - Meseháborúk

 • Dátum | 2009.10.27 12:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Hol volt, hol nem volt, még az Óperenciás tengeren is túl, a világ egy eldugott szegletén, volt egy csodálatos hely, tele virágokkal, vízesésekkel, boldog erdei állatkákkal, tündérmesékkel és öreg, poros, de annál értékesebb könyvekkel. Ezt a vidéket a régmúlt idők nagy mesehősei lakták, akik egy napon elhatározták, hogy fellázadnak a modern, képregényekkel, rajzfilmekkel, és videojátékokkal teletűzdelt világ ellen, és bármi áron is, de visszaszerzik régi, ködbe veszett hírnevüket. Az elismerést és megbecsülést hajtva négy nagy hős indult útnak, harcolva az őket elnyomó sötét erők ellen, de vajon elég bátrak lesznek, hogy véghezvigyék nemes céljukat?

Isten hozott Taleville-ben!
Isten hozott Taleville-ben!

Red Riding Hood, a Grimm testvérek Piroska és a farkas meséjéből ismert Piroska mind közül a legkegyetlenebb gyilkos, aki megélt már egy-két embert próbáló dolgot, a Farkassal történt incidense óta pedig nem riad vissza a vér látványától sem. Barátnője, Snow White, a Hófehérke és a hét törpe címszereplője hasonlóan elborult személyiség, mostohájának mérgezett almával való gyilkossági kísérlete óta bátran kiáll az életére törő ellenségei ellen, és bárkivel elbánik, aki az útjába mer állni. De az erősebbik nem képviselői sem félnek kimutatni foguk fehérjét, Naked Emperor, a Császár új ruhája című Andersen műből ismert ruhamániás uralkodó bármit megtenne, hogy újra népszerű legyen, hasonlóan Beanstalk Jackhez, a Benedek Elek-féle Égig érő paszuly hőséhez, aki az óriással való találkozása óta keresi a hozzá méltó ellenfelét.

De édes pici ártatlan lányka
De édes pici ártatlan lányka

A Playlogic által fejlesztett, PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenő Fairytale Fights-ban az ő történetüket élhetjük át, az első sorból nézve, ahogy ez a négy legendás hős az erőszak útján próbálja érvényesíteni kívánságát. A játék egy nagyon jól eltalált egyveleg lett, az oldalnézetes, kicsit távoli látószögből figyelt kalandozás a LEGO Indiana Jones játékokat idézi, a rengeteg mesehős a Shrek kalandjait juttatja eszünkbe, míg a szuper cuki szereplők véres, darabolós harca olyan, mintha csak egy Happy Tree Friends epizódot néznénk éppen. Csakhogy itt szerencsétlen kimenetelű balesetek helyett igazi mészárlást láthatunk, az analóg karral való csonkításra pedig a Playlogic annyira büszke, hogy még egy hangzatos nevet is adott az egésznek: ez lett a saját fejlesztésű Dynamic Slicing Technology.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 2.
  2009. 11. 23. 15:56
  A héten fogom beszerezni, aztán ki is próbálom, miután végeztem az Afro Samurai-jal.
 • 1.
  2009. 11. 01. 11:46
  Ti kipróbáltátok már? Tapasztalatok?