Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

EA Sports MMA - A harc törvénye


Belépsz a nyolcszögletű ringbe, a talaj dübörög a közönség tombolásától, a szíved kétszer olyan gyorsan ver, mint általában, felnézel, és veled szemben ott áll ő. A végzeted. A száz kilós texasi gyilkológép, aki téged szemelt ki magának, és addig nem ereszt, míg ki nem csontozza a testedet. A szemeiben őrült ragyogást fedezel fel, a homlokod már gyöngyözik, s bár tudod, hogy te magad sem vagy vézna, azért ekkora melákkal még sosem volt dogod. Mit keres ez egyáltalán a csoportban? Nem telik el két pillanat, és a meccs már el is kezdődött, a vörösnyakú odalép hozzád, behúz két akkorát, hogy a szemed alatt felszakad a bőr, hirtelen homályos lesz minden, a hangok eltompulnak, ő pedig még néhányszor gyomron térdel. Az utolsót kivéded, hatalmas lendülettel csapódsz neki, a földre kerül, ráugrasz, igyekszed lefogni, és adsz neki egy könyököst, de jobbnak bizonyul nálad. Úgy dob le magáról, mint egy megvadult állat, felborulsz, és már ott is van rajtad, bevisz egy pár kalapácsütést pont az orrod tövére, majd forogtok párat, de úgy elkap hátulról, hogy a szuszt is kiszorítja belőled. Kitekintesz az órára, és nem hiszel a szemednek, még csak fél perc telt el.

Keménykötésűek a ringben
Keménykötésűek a ringben

A ketrecharcosok világát feldolgozó EA Sports MMA egy igazi izzadt, maszkulin játék lett, tökéletes konkurenciája a hasonló stílust képviselő UFC: Undisputed sorozatnak. Segítségével betekintést nyerhetünk az amerikai Strikeforce, a japán Mystic, a brazil Liga de Combate, és a brit United Fighters League szervezetek meccseibe, lilára verethetjük az arcunkat, de elhozhatjuk a világbajnoki címet is, minden csak azon múlik, hogy mennyire vagyunk kitartóak.

Itt ma még vér fog folyni
Itt ma még vér fog folyni

A játék indítását követően a karriermód az, amivel elsőként érdemes megismerkedni. Itt saját versenyzővel megyünk csatába, el kell keresztelnünk őt, megadni, hogy hol él, hány éves, és milyen stílusú harcot kedvel, majd jöhet egy kis gyurmázás, és ha megvan a kívánt külső, akkor nincs is más hátra, mint rábízni magunkat a mesterre. Megismerjük az alapmozgásokat, az ütéseket és a rúgásokat, elmagyarázzák nekünk, hogy mire kell figyelni a ringben, és milyen taktikával növelhetjük az esélyeinket, a bemelegítő kesztyűzések után nem sokkal pedig már kezdődik is az első tétmeccsünk. Könnyen verjük az ellenfelet, nem okoz gondot az elgyepálása, elbízni magunkat azonban nem szabad! A háború kemény, aki ezt túléli, az fentebb léphet, aki pedig elbukik, annak kettétörik a karrierje, búcsút mondhat a profi ligának, és örök szégyenben marad. Ideje hát felkötni a gatyánkat, meg sem állunk a világbajnoki övig!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2010. 11. 04. 21:19
  Gondoltam, hogy csak és kizárólag konzol.
 • 6.
  2010. 10. 26. 08:55
  Kár a PC hiánya. Biztos ütős lett volna.

  Amúgy nem értem a Kontra-ban a "Kevés ütés, és rúgáskombináció" érvet. Még semmit sem fejlődtem, de már lehet egyenest, horgot és felütést ütni mindkét kézzel fejre és testre, rúgni kicsit lábra, testre, erőset testre és fejre mindkét lábbal, és még ezután jönnek a különböző extrák, mint forgórúgás, beugró ütés és rúgás, stb.
  Szóval nekem már itt az elején jóval többnek (és variálhatóbbnak) tűnik, mint a UFC-ben.
 • 5.
  2010. 10. 25. 17:34
  És persze ez sem lesz PC-re. Azért tényleg durva hogy egyetlen egy MMA-s játék sincs PC-re.
 • 4.
  2010. 10. 25. 08:35
  Szerintem meg a vadászatnak nincs.
 • 3.
  2010. 10. 23. 17:49
  A játék lehet jó, de a UFC-nek szerintem nincs sportértéke.
 • 2.
  2010. 10. 23. 17:45
  Nagyon jó volt a bevezető. Nem szívesen lettem volna az ott leírt gyengébb csávó helyében.
 • 1.
  2010. 10. 23. 17:24
  PS3-ra kötelező vétel lesz