Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

DJ Hero - Ez itt a legnagyobb buli? Ez itt az!

 • Dátum | 2009.12.09 12:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

A Guitar Hero a zenei játékok etalonja, a Rock Banden kívül máig nem volt olyan cím, amely felért volna a nagyságához. Segítségével tökéletes party játékélményben részesülhettünk, a gitár, a mikrofon és a dob kiegészítők pedig még a leglaposabb házibulikat is kőkemény rockkoncertté tudták változtatni. Sokáig azt hittük, hogy ezt nem lehet túlszárnyalni, az Activisionnek és a breaktáncolós B-Boy, illetve a kvízjátékos Buzz! Junior címeket készítő, tavaly felvásárolt Freestyle Games-nek viszont sikerült. Megérkezett a DJ Hero, a játék melyben igazi lemezlovasokká avanzsálhatunk, és mellyel immáron profi szintre emelhetjük virtuális zenei karrierünket.

Kezdődjék a party!
Kezdődjék a party!

A DJ Hero egy rendkívül egyszerű  koncepcióra épül. Bulifelelősként gondoskodnunk kell a jó  zenéről, ezen múlik ugyanis, hogy a diszkóban hogyan érzik magukat a vendégek. A különböző fellépéseink alatt több számot is össze kell mixelnünk, a tökéletes feldolgozáshoz pedig a játék ad instrukciókat. Megmondja, hogy a két egymásra kevert szám közül mikor melyiket hozzuk előtérbe, hol scratcheljünk, és hogyan játsszunk a különböző dallamokkal, refrénekkel. A megoldás hasonló a Guitar Heróban látottakhoz, itt viszont pöttyök helyett három színes sávot látni, melyből a szélső kettő képviseli a két összemixelésre váró számot, a középső pedig az alapot és az extra hangeffekteket.

Nem kell megijedni, öt perc alatt megtanulható az egész
Nem kell megijedni, öt perc alatt megtanulható az egész

A játékmenet alatt a három sávban mindenféle jelek és ikonok jelennek meg, melyeket követve megalkothatjuk a várt slágert. A két szám egy-egy gombnyomással indítható el, ha nyilat látunk, akkor a megfelelő gomb lenyomva tartása mellett scratchelni kell, ha valamelyik szélső sáv kiugrik a két másik mellől, akkor a csúszka segítségével fel kell azt hangosítanunk, ha a szorzónk felett egy balra mutató dupla nyilat látunk, akkor visszatekerhetünk pár másodpercet, ha pedig egy narancssárga kapcsos zárójel-szerű ikon jelenik meg a sávunknál, akkor játszhatunk egy kicsit a mély és magas hangokkal. Ennyi az egész, nincs tehát nehéz dolgunk, és ha a kötelező tutorial végeztével megtanultuk az ikonokat, akkor már kezdődhet is a buli, mi pedig belevethetjük magunkat az éjszakai élet sűrűjébe.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 6.
  2011. 04. 23. 07:00
 • 5.
  2009. 12. 09. 17:32
  Szerintem az Amplitude volt az etalon PS2-n, a többi mai napig macskajancsi!
 • 4.
  2009. 12. 09. 17:05
  mfranky24, aztaaaa, én át se számítottam, de igazad lehet
 • 3.
  2009. 12. 09. 16:50
  Mar alig varom a Gypsy Hero-t.

  Kanallal, tejes kannaval.
  Lehet majd ritmusra bazsevalni.
 • 2.
  2009. 12. 09. 16:06
  Kicsit módosítanék... 2,5 -szerese a bundle változatnak...
 • 1.
  2009. 12. 09. 16:03
  Aki DJ Herót akar venni, annak érdemes utánanéznie a neten, hogy hol kapható ilyen változat (Renegade Edition??), az a néhány ezer forint plusz ugyanis simán megéri, már csak a különleges tok miatt is!

  Az a néhány ezer forint plusz az éppen a duplája a sima változatnak
  Egyenlőre...