Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Dead Rising 2: Case West - Zombigyár


Fortune City egy mészárszék. Az emberiség történelmének legmocskosabb időszakát éljük, az élőholt invázió minden korábbinál veszedelmesebb. A féktelen vérfürdő több millió emberéletet követelt már, az utcákat kitépett belek, és szétmarcangolt torzók festették vörösre, ám hiába Chuck Greene minden erőfeszítésének, a lánya fertőzött lett. A kis Katey csak egy különleges gyógyszernek, a Zombrexnek köszönheti, hogy nem változott át, s ha még ez sem lenne elég, rájuk akarnak kenni mindent. A tévé is bemutatta azt a felvételt, amin Chuck az utcára szabadítja a poklot, a videó hamisítvány, de senkit sem érdekel, hősünk az utóbbi napokat meg csak azzal töltötte, hogy bizonyíthassa ártatlanságát. A munka kifizetődő volt, a nyomozás világraszóló elméletet szült. Milliárdos üzlet ez, a Zombrexet gyártó Phenotrans a kór megjelenése óta a világ elsőszámú gyógyszeripari cégévé nőtte ki magát, a rohadékok nem riadnak vissza semmitől, ha pénzszagot éreznek a levegőben. Ők a felelősek mindenért.

Vér, csonkítás, emberevő fenevadak
Vér, csonkítás, emberevő fenevadak

A történet ott folytatódik, ahol a Dead Rising 2 az első lehetséges befejezéssel véget ért. Bőrkabátos hősünk hatalmas csatát vív az átváltozott TK-vel, az izmos, fekete fickó viszont erősebbnek bizonyul nála, Chuck a földre kerül, még ellenáll, de tudja, hogy reménytelen az egész. Ekkor azonban nyílik a liftajtó. Valaki hatalmas csapást mér a támadó fejére, TK összeesik, Chuck felnéz, egy magas, napszemüveges, baseballütős alak áll előtte, fekete zakóban, márkás fényképezőgéppel a nyakában. Frank Westként mutatkozik be. A hangja magabiztosságot sugall, az öltözéke makulátlan, láthatott már mocskos dolgokat az életben, még a szeme sem rebbent, amikor szétrepesztette a néger koponyáját. Nem is csoda. A willametti bevásárlóközpontban történt események bárkiből férfit faragtak volna.

A történet kiteljesedik
A történet kiteljesedik

A DR2 a Case West személyében méltó befejezést kapott. Az Xbox LIVE rendszerről letölthető játékban teljesen új kihívások várnak ránk, a kaszinóváros helyett immáron a Phenotrans városszéli, sötét, veszélyekkel teli gyárkomplexumában kell bizonyítanunk, s a kicsi Kateyt sem kell tovább pátyolgatni, a helyét a tökös veterán, Frank West veszi át. Nincs, ki a bosszú útjába álljon, a saját csapdájába dőlt gyárat élőholtak lepték el, s ha kell, hőseink egyenként forgatják fel az irodákat, bizonyítékok után kutatva. Chuck véget akar vetni a meghurcoltatásának, és legszívesebben belenyomná a dokumentumokat azoknak a képébe, akik őt bűnösnek nevezték a televízióban, az első Dead Rising visszatérő főszereplője, Frank pedig újságíróként szeretné kiteregetni a szennyest, hadd tudja meg mindenki a Phenotrans szörnyű titkát.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 8.
  2011. 01. 25. 14:59
  Resident Evil fun/light verzió pár remek újítással. Akinek nem tetszik, keressen valami kommerszebbet. Attól a játék még nem szar.
 • 7.
  2011. 01. 19. 22:30
  Killing Floor 4ever. Ez után nem tudom, hogy lehet eladni még zombi hátán gémet...?
 • 6.
  2011. 01. 19. 18:27
  nekem tetszene, de az egyel elakadtam a terepjárósoknál, azóta hanyagolom.

  ez egy jó hentjáték, arra való, nem agyalásra.
 • 5.
  2011. 01. 19. 17:53
  Jó játék de valóban meglehet unni elég hamar, nekem amúgy sem jött be ez az időre szerezz meg egy tárgyat és térj vissza téma, ugyanez ismételve 600x
 • 4.
  2011. 01. 19. 06:56
  Hát én is kb. fél óra múlva meguntam a hadonászást!
 • 3.
  2011. 01. 18. 22:58
  Whaaaat? )) Hangulatban szerintem eszméletlen, a bevásárlóközpontos előző részek szerintem mindent vittek.
 • 2.
  2011. 01. 18. 17:15
  Heroes27 egyetértek
 • 1.
  2011. 01. 18. 16:09
  én rég láttam már ennél a dead risingnél sz@rabb játékot. Valami borzalom