Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

De Blob 2 - Színezd újra


Fekete elvtárs hadjáratot indított a színek ellen, Prisma City szürkeségbe taszított népe egy hősért kiált. A gonosz diktátor katonái feketére és fehérre festették a várost, a fák elkorhadtak, a boltok bezártak, a lakókat mindent elfedő, színtelen ruházatviselésre kényszerítették, az utcákon a bú, és a keserűség lett az úr. Kihalt a boldogság. A gazdag nagyvárosból koszos ipartelep lett, az elvtárs vezette INKT Corporation még a vizeket is tintával szennyezte, hogy semmi ne emlékeztessen a korábbi világra, aki szembeszáll vele, az életre szóló leckéztetésben részesül, a diktátor fantáziája kiapadhatatlan, ha gonoszságról van szó. Szerencsére azonban feltűnik De Blob, a színes kis jótevő, ki Chroma City utcáin már sikerrel szállt szembe a gonosszal, s ahogy korábban, úgy most sem nyugszik addig, míg vissza nem adja a város életét.

Megérkezett!
Megérkezett!

Nem tudjuk micsoda, rejtély, hogy honnan jött, de jó helyen van, jó időben. Blob olyan, mint egy élő ecset, magába szívja a festéket, és mindent átszínez, a Color Undergound szervezettel karöltve megállíthatatlan, az elvtársnak most főhet a feje, hogy mihez kezdjen. A játék aranyos és tanulságos történetet dolgoz fel, mindig van kiút a szenvedésből, a diktatúrák nem állnak örökké, a gonosz pedig elnyeri méltó büntetését. Bátorságra, kitartásra és büszkeségre neveli gyermekeinket, s azon kevés művek egyike, melyet felnőtt fejjel is élvezni lehet, a vidám játékvilág és az apró poénok kellemes kikapcsolódást nyújtanak, nincs benne erőszak, mentes az összes olyan elemtől, mi jókedvünket összetörhetné.

Színezd újra, Blob
Színezd újra, Blob

Hősünknek tizenegy helyszínen kell bizonyítania. A kalandok egy Prisma City határán fekvő trópusi szigeten kezdődnek, majd a belvárosban folytatjuk utunkat, megfordulunk lakóövezetben, ipari telepen, üzleti negyedben, és még vagy fél tucat helyen, a cél pedig mindenhol ugyanaz. Űzzük el az egyhangúságot, számoljuk fel a szürkeséget, és szabadítsuk fel a lakókat. Nem kell az utolsó centimétereket is befesteni, elég csupán, ha hozzáérünk valamihez, s az máris átváltozik, segítségünkkel újra gyönyörű színekben fog ragyogni az egész város. Házak, autók, hirdetőtáblák, parkok, sétányok, üzletek, semmi sem maradhat ki, a kalandok során pedig kisebb küldetések is várnak ránk, megmondják például, hogy melyik épület milyen színű legyen, ezen kívül pedig meg kell küzdenünk a katonasággal is. Az ellenségeket könnyű legyőzni, csak rájuk kell ugrani, és máris feladják a harcot. Nem árt vigyázni azonban, hiszen ha elkapnak, elveszik a színünket, vagy Blob is fekete lesz, akkor pedig bármihez is érünk, mindent összefog a tinta.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 6.
  2011. 03. 27. 18:41
  Nintendo DS en hatalmasan jó platform game.!!!!
 • 5.
  2011. 03. 10. 21:27
  PSP-re nem jön, pedig ilyesmivel tök jót lehetne játszani
 • 4.
  2011. 03. 10. 20:53
  Igen, a Dolphin tényleg működik! Ha valakinek elég erős a gépe, akkor simán mennek a WII-s játékok. Igaz mégse ugyan az, mintha a TV előtt kapállózól, de így is elég élvezhetők a játékok.
 • 3.
  2011. 03. 10. 19:09
  bejön.
 • 2.
  2011. 03. 10. 14:20
  Javaslom a doplgin wii emulatort
 • 1.
  2011. 03. 10. 10:22
  Az első sem volt igazán PC-re, csak valami pre béta tanulók által írt próbálkozás, a rendes az Wii exkluzív volt, teljes tartalommal, jó zenékkel, és baromira tetszett. Az átvezető animációk fergetegesek voltak, főleg amikor a kis hülyének gombot kellett nyomkodni