Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Bodycount - Teljes megsemmisítés


Nincs neved. Nincs múltad. Nincs otthonod. Nincs személyiséged. Egy fegyver vagy. Korrupciótól bűzlő, polgárháború dúlta országokban vetnek be téged, Afrika és Ázsia legmocskosabb pöcegödreiben teljesítesz szolgálatot, olyan helyeken, ahová még az ENSZ katonák se merészkednek. Nincsenek társaid, egyedül dolgozol. Nem ismered a megbízóidat, nem kérdezel, és nem kegyelmezel, a zsold feledtet veled mindent, százak, vagy talán ezrek vére szárad már a kezeden, parancsra gyilkolsz, felhatalmazást kaptál rá, áldozataid rosszkor voltak, rossz helyen. Elit katona vagy. A Hálózat eszköze, a teljes megsemmisítéshez.A PS2 és Xbox uralta konzolgeneráció alkonyának egyik legütősebb FPS-e volt a Black. Olyan akcióélményben volt benne részünk, melyet sosem feledünk el, mint egy veterán háborús emlék, örökre beleírta magát az emlékezetünkbe. Hiába azonban minden siker, a Criterion Games nem kapott zöld utat a második rész elkészítéséhez, a fejlesztők egy kicsiny csoportja pedig megelégelve a tétlenséget elhatározta, hogy saját kézbe veszi a dolgot. Kilépve az Electronic Arts védőszárnyai alól, Stuart Black vezetésével megalapult a Guildford Studio, s noha a mester időközben távozott innen is, a Bodycount igazi folytatás lett. Keményebb akcióval, nagyobb vérfürdővel, és minden korábbinál több, szabadesésben földre hulló, füstölgő töltényhüvellyel. Ez kell nekünk, gondolnánk az elődöt látva, de vajon méltó leszármazott született?A Bodycount nem egy háborús krimi, nem kíván kiteregetni semmi valósnak vélt, vagy fiktív katonai szennyest, az irodalmi magasságokba emelt cselekményszál helyett az egyszerűbb utat választja. Az akciót. Fegyvert ad a kezünkbe, és nem tiltja meg használni azt, Teszangában kezdünk, egy nyugat-afrikai, háború dúlta városban, ahol a helyi milícia erői éppen gyilkos harcokat vívnak a felkelőkkel, az államforma sorsa egyelőre nem látszik eldöntöttnek. A csata hevében lelövik a repülőnket, így a nagyobb tűzerőktől megfosztva, gyalogosan vagyunk kénytelenek belevetni magunkat a csatába, számolatlanul kezdünk irtani mindenkit, kinek Kalasnyikov van a kezében, a bádogviskók sikátorai ezernyi veszélyt rejtenek. S mialatt mi a túlélésünkért küzdünk, egy bájos hangú ügynökhölgy rádión folyamatosan tájékoztat minket a feladatokról, a Hálózat szeretné, ha jobban is szétnéznénk itt, fontos dolgok bújhatnak meg a mocsokban.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 13.
  2011. 09. 09. 07:41
  paulbig:
  Remélem nem pl. egy Planescape: Torment-hez hasonlítod.
  FPS viszontlatban nekem eddig az tetszett a legjobban. Érdekes is volt, és meg is lepett a végén.
  Ha meg összetett story kell, ott a Deus Ex, abban aztán van minden, összeesküvés, árulás, "semmi nem az aminek látszik" hangulat.
  Ha meg szerinted annak is közepes a története, akkor nincs miről beszélnünk: ízlések és pofonok.
 • 12.
  2011. 09. 08. 17:57
  Zelbácsi: Kifejezetten közepes a sztori ott
 • 11.
  2011. 09. 06. 21:26
  gyigyo : Nem jöttél még rá, hogy most nem divat a jó story... meg a jó játék ?
 • 10.
  2011. 09. 06. 14:05
  gyigyo: "nem láttam még olyan fps-t amiben nagyon jó story lenne" :
  akkor kihagytad a "Clive Barker's Undying" című remekművet. Ajánlom figyelmedbe.
 • 9.
  2011. 09. 06. 12:20
  Mivel ez multiplayeres játék azért nem is a story a lényeg benne nem láttam még olyan fps-t amiben nagyon jó story lenne sőt talán olyat ami max közepes főleg multiplayeres játékban azokban zero-story van...
  azért valjuk be crysis story-ja= ZERO
  metro2033=közepes...
  battlefield=ZERO
  COD MW=elégséges...
  Killzone=elégséges
  BRINK=ZERO
  a többit meg le sem írom
  grafika szintén azért ilyen mert multiplayer...
  de még mindég jobb mint a ps2 szintű BRINK....
 • 8.
  2011. 09. 05. 16:31
  Konzolos fps mindjárt akkor felgyújtom a ps3-amat ezekszerint jó fps csak is kizárólag pc-re jelenik meg? Ez persze nemigaz.. Mindkét platformra jelennek meg jó fps-ek és játékok..kezdem már unni hogy ez vagy az a jobb. Össze kellene inkább fogni végre. Jó játékot mindenkinek!
 • 7.
  2011. 09. 04. 18:27
  Smith166: igen voltak, csak nem mindegy, hogy másban milyen minőséget hoztak.
  Csak, hogy okulj: http://www.ipon.hu/elemzesek/pc_s_jatektortenelem_1991/546/
 • 6.
  2011. 09. 04. 18:13
  tibszi :Igen lehet.Lásd killzone...
 • 5.
  2011. 09. 04. 17:37
  Szakértő úr, igen b+, konzolos FPS. Én játszottam vele, élvezetes, lehet benne aprítani, a grafika ugyan nem mai, de 20 évvel ezelőtt is voltak ám jó játékok, fos grafikával. A grafika nem minden, tecciktudni?
 • 4.
  2011. 09. 04. 17:36
  Egyébként jó cikk, grat
 • 3.
  2011. 09. 04. 17:36
  "kemény fegyverpornó" Ez rohadtnagy
 • 2.
  2011. 09. 04. 16:45
  hát igen... konzolos FPS... lehet többet várni?
 • 1.
  2011. 09. 04. 16:25
  Elszúrtak egy hatalmas dolgot.Kiadták a demót.Black ide-vagy oda ez a játék semmilyen körülmények közt SEM kategória...