Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Blood Drive - Vérfüdő


Üdvözöllek Las Rulettasban, a Blood Drive Tournament otthonában! Lépj be a modernkor legtorzabb, legkönyörtelenebb, legvéresebb gladiátorarénájába, taposs a gázba, gyilkolj le mindenkit, lődd szét az ellenségeidet, itt nincsenek szabályok, csak a túlélés számít. A zombihorda emberhúsra éhes, ma azonban őket tálaljuk fel, angolosan. Átalakított autóddal hajts bele a tömegbe, trancsírozd fel a férgeket, végezd ki őket, könyörtelenül, ahogyan ők is tették a családoddal, de vigyázz nagyon, mert a bajnoki címre mások is pályáznak. Háború ez, a legkeményebbek közül, nyolc játékos indul útnak, a serleget azonban csak egy valaki viheti haza. Készülj, mert a járvány óta nem volt ekkora vérfürdő!

Háború, négy keréken
Háború, négy keréken

A Blood Drive egy észvesztően őrült, brutális autóverseny, melynek résztvevőjeként különféle, embert próbáló kihívásokban kell bizonyítanunk. Évekkel a zombi invázió után járunk, a fertőzöttekre legálisan lehet vadászni, bárkit megillet a jog, hogy megölje őket, Las Rulettas, a híres kaszinóváros pedig hatalmas showt épített a kivégzések köré. A Blood Drive Tournament a televíziózás történelmének legdurvább szórakoztató műsora, a világ egyenes, élő adásban figyelheti, ahogyan a versenyzők halálra gázolják a zombikat, és közben egymást is szívatják. A bajnokból ünnepelt világsztár lesz, nem szabad azonban elkeseredni, ha valakinek a kedvence nem léphet dobogóra, a versenysorozat ugyanis több fordulós, a különböző megmérettetések pedig mindenkinek esélyt adnak.

Őrület, ami itt folyik
Őrület, ami itt folyik

A játék háromféle kihívással állít szembe minket. A tournament mód maga a bajnokság, melyben hét kupa vár ránk, egyenként több versennyel, a sorozat különlegessége pedig, hogy aki itt nem nyújt maximális teljesítményt, az elköszönhet a győzelemtől. A többfutamos versenyek összesítésében elsőnek kell lennünk, újrakezdésre egyik állomáson sincs lehetőség, ha az utolsó körben veszítünk, akkor ennyi volt, csomagolhatunk, és mehetünk haza. Valamivel szabadabb, és könnyebb mód a challenge, ahol már nem kell több szinten át küzdenünk, csak egy pálya van, viszont az nem elég, ha csak a gázt nyomjuk. Többféle küldetés is vár ránk, s mindegyikénél a gyorsaság számít, aki viszont kötetlen futamokra vágyik, az a legjobban akkor választ, ha a single event gombra nyom, itt csak meg kell adnia, hogy melyik pályán, milyen típusú versenyt kíván tolni, és már indulhat is az őrület!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2010. 11. 24. 17:34
  nekem is hianyzik egy uj, felfrissitett ( mondhatnam VERfrissitett ) carmageddon. eletem elso 3D gyorsitott elmenye a Carmageddon 2 volt, gondolhatjatok, hogy beleegett a retinamba mind a mai napig, ahogy a legeslegelso palyan jon a amera a magasbol, beall a kocsi moge es elszabadul a pokol. mindent megadnek egy igazi uj Carma-ert ...
 • 6.
  2010. 11. 22. 18:56
  A régi szép idők bizony... akkor még nem kellett zombikkal megelégedni, de nem is igen hiányzott a jó öreg Carma-ból a totál lecsó-daráló, az agyatlan emberturmixolás... Ott volt küldetés, volt hangulat, minden, ami oda kellett.... Véleményem szerint az, hogy ma már akár sokkal-sokkal szebb és élvezetesebb, gördülékenyebb progikat lehetne írni, nem ok arra, hogy ne tegyék.
 • 5.
  2010. 11. 22. 15:03
  micsoda egytértés kéremszépen
 • 4.
  2010. 11. 22. 13:13
  a dög egye meg, hogy semmi Carma-hoz hasonlo játékot nem csináltak!!!
 • 3.
  2010. 11. 22. 06:20
  Épp egy hete raktam össze magamnak egy régi fos gépet 3dFx kártyával csak a carmageddon 1 miatt. Abban az időben még volt ötlet a játékokban.
  És ahhoz képest, hogy pentium 1 gépekre írták eléggé odabasz a carma1.
 • 2.
  2010. 11. 21. 21:55
  Nevetséges az hogy a Carmageddon 2 óta normális Carma nem volt, az egy is megjárja csak még nem lehetett pontosan olyan amilyennek akarták. A TDR2000-ben meg elszaladt velük már a paci.
 • 1.
  2010. 11. 21. 20:32
  Gyorsan az utolsó oldalra lapoztam, hogy van-e pc-re és sajnálattal látom, hogy nincs... bár az értékelés alapján lehet, hogy jobbb is... pedig már reménykedtem, hogy végre kapok 1 igazán ütős carmageddon utódot, de úgylátszik még mindig marad a kicsit öreges 2. rész...Max Damage-t akarom!

  Amúgy szerintem a hosszú és nehéz bajnokság inkább + mint - olyan unalmas tud lenni, ha egyre másra nyered a dolgokat úgy hogy közben tök low láma vagy, mindenesetre kipróbáltam vna.