Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Assassin's Creed II - A templomosok bosszúja

 • Dátum | 2009.11.22 17:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Vannak emlékek, melyeket sosem feledünk, életünk sorsdöntő eseményei pedig úgy beleégnek a DNS-ünkbe, hogy még a leszármazottjaink is hordozzák azokat, természetesen semmit sem sejtve az egészről. 2012-t írtunk, mikor az Abstergo Industries kifejlesztette azt a szerkezetet, melynek köszönhetően nem csak előhozhatók ezek az emlékek, de teljes mértékbe újra át is élhetőek. Ez volt az Animus program, melynek tesztalanyaként egy Altaïr Ibn-La'Ahad nevű középkori bérgyilkos leszármazottját, Desmond Miles-t köszönthettük.

Forza Italia!
Forza Italia!

Az Assassin's Creed első részében az Animus egészen 1191-be, a harmadik nagy kereszteshadjárat korába repített vissza minket. A szent földön Altaïrt irányítva olyan helyszíneken fordulhattunk meg, mint Jeruzsálem, Damaszkusz és Akko, a történet során pedig az iszlám Asszamita szekta bérgyilkosaként a templomosok ellen kellett felvennünk a harcot. Kalandjaink aztán nem várt fordulatot vettek, napvilágra került az összeesküvés, és kiderült, hogy az Abstergo a modern templomosok irányítása alatt áll, Desmond pedig csak eszköz volt legújabb gonosz tervükhöz, a háború véres befejezéséhez. A történet vége már a modern időkben játszódott, Desmond megkapta felmenőinek különleges saslátását, Lucy Stillman személyében pedig még segítségre is talált a cégen belül. A játék következő része, az Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles egészen pontosan 1190-ben, tehát egy évvel az első rész előtt játszódott, az előzményeket bemutató kalandok során pedig a három eredeti város mellett még Tyrében és Aleppóban is megfordulhattunk. A krónikák után a tényleges folytatásnak számító Assassin's Creed: Bloodlines következett, melyben Cipruson, Limasszol és Kyrenia szigetén kellett a templomosok után kutatnunk, és melyben hősünk még szerelemre is talált.

A vérvonal letagadhatatlan!
A vérvonal letagadhatatlan!

Jelen cikkünk tárgya, az Assassin's Creed II ott veszi fel a szálat, ahol az előző befejeződött. Az Abstergo titkának felfedése után Lucy és Desmond elmenekül az irodaházból, a múlt titkai viszont nem merülhetnek feledésbe, így azonnal egy titkos garázslabor felé veszik az irányt. Lucy főhadiszállásán egy néhány fős csapat megépítette az Animus 2.0 gépet, melynek segítségével Desmond 1476-ba, a reneszánsz Itáliába repül vissza. Új hősünk Altaïr leszármazottja, Ezio Auditore da Firenze, kinek már a születésénél is ott lehetünk, és aki felett végül tinédzserkorában vehetjük át az irányítást. Ezio a történet szerint átlagos srác, aki amellett, hogy szeret háztetőkön versenyt futni bátyjával, még a verekedéstől se riad vissza, ha összeakad régi ellenségeivel, a Pazzi család gyerekeivel. A dolgok viszont egy napon komolyra fordulnak, Ezio apját, Giovannit, és testvéreit, Fredericót és Petrucciót katonák rabolják el, majd mindenféle koholt vádak alapján felakasztják a főtéren. Hősünk ekkor bosszút fogad, és elhatározza, hogy elégtételt vesz családja szétszakításáért, apja hagyatékai között pedig rá is jön a dolgok miértjeire. Talál egy Asszamita köpenyt, illetve néhány dokumentumot, mely bizonyítja: családja bizony az Ibn-La'Ahadok vérvonalába tartozik, akik évszázadok óta harcolnak a templomosok összeesküvései ellen.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 44.
  2009. 12. 23. 00:03
  Én még annyit tennék hozzá, hogy pc-n sokkal jobban lehet moddolni, meg ilyenek...
 • 43.
  2009. 12. 06. 15:48
  sitju: Na jó, de lássuk be, hogy ennek a második fele egy kicsit erőltetett volt (mobil, TV, stb.)

  Nem akarom a vitát mélyíteni, mert úgyis felesleges, szerintem mindenkinek megvannak az elképzelései amikről úgy se lehet eltéríteni, és nem is érdemes, de azért legyünk korrektek
 • 42.
  2009. 12. 02. 13:07
  nem vitatkozom, csak válaszolnék azoknak akik beszóltak:


  dragon83
  "Furcsa, nálunk én mondom meg, hogy mire használom a konzolom. De mivel tudom, hogy játékra és filmezésre való, azokat is csinálom rajt. "

  Szíved joga, én ugyanezekre a számítógépemet használom, és még sokminden másra is. Annyira pedig nem égek a vágytól, hogy játszhassak, türelmes vagyok.

  revolit
  "Te figyu! Akkor ugye se mobilod, se TV-d, se kocsid, vagy akár tűzhelyed sincs nem? Hogy lehet ilyen hülyeséget írni... gondold át mielőtt irogatsz..."

  - Saját mobilom nincs, csak céges.
  - TV-m sincs, az amúgy a reklámok miatt
  - Autóm sincs, mert másra gyűjtök
  - Tűzhely a szüleimnek van.

  És átgondoltam, nekem nem éri meg a konzol, mivel ott egy erős vas, amiben van egy csomó lehetőség, de csak játszani és filmez nézni lehet vele.
 • 41.
  2009. 11. 25. 16:09
  Centaurus: Agyon van bonyolítva?? Három gombot kell nyomva tartani, és végig megy az egész városon... legalábbis az 1-ben. Ez nekem nem volt túl bonyolult.
 • 40.
  2009. 11. 25. 11:17
  Centaurus: te PC-n nem gamepad-dal toltad? Simán konzol irányítású.
  pdx06: Alapvetően ugyan úgy kellett végrehajtani a dolgokat, de melyik játékba nem? Ennyire leegyszerűsítve minden FPS ugyan olyan, és neki kezdhetnék sorolni sokat még. Épp mostanában emlegetik sokan, hogy sok a gyorsan kiadott ratyi játék. Szerintem az AC azért elég jól sikerült ahhoz, hogy a kevés jobb játék közé soroljuk. Nem tökéletes, de olyan nincs is. Peace
 • 39.
  2009. 11. 25. 09:07
  FPS nézetben hogy ugrálnál már ilyeneket?
 • 38.
  2009. 11. 25. 07:44
  Kettő dolog nagyon igaz erre az első részre az hogy nagyon szép és jó a történet is.DE szerintem elrontja a játékot hogy Pc-n kb második végigjátszásra lehet élvezhetően végig játszani,mert egyszerűen agyon van bonyolítva az irányítás..Nem tudom hogy miért nem FPSt csináltak Belőle...
 • 37.
  2009. 11. 25. 01:28
  Az első része elég ratyi volt. Hiába a szép grafika, ha minden városban ugyanazokat a feladatokat kellett végrehajtani.
 • 36.
  2009. 11. 24. 23:20
  Miért van az, ha PC vs Konzol vita van, mindig a két nagy autósjátékkal jönnek. Forza, Grand Turismo. Vannak játékok amik meg only PC. Azokat soroljam? Nagyon hosszú lenne a lista. De nem csak kizárólag csúzlis játékokra gondolok. Egyáltalán van MMO konzolra? Egész pontosan Guild Wars, AION, esetleg WoW és társai? (Ezt nem tudom, de az az érzésem, hogy nincs)
  Meddő vita lenne szerintem melyik miért jobb, mert aki imádja a Grand Turismo-t és képes vele hónapokig játszani, annak soha nem magyarázza meg senki, hogy PC a király. De velem se fogja senki elhitetni, hogy jobb a konzol. Mindenkinek saját döntése és meglátása mi tetszik. Felesleges ezen vitázni.
  Az exluziv játékok meg valószínű azét azok, mert a konzol készítője azt pénzeli.

  De hogy off is legyek. Ha legalább annyira jó játék lesz, mint az első rész, akkor várom.
 • 35.
  2009. 11. 24. 22:46
  atiforever, szerintem a demo-kat ezért találták ki.
 • 34.
  2009. 11. 24. 22:09
  A játékkal kapcsolatban még megkérdezném, hogy kijavították-e az első rész ordítóan hatalmas nagy hibáját? Nevezetesen a feliratot. Mert nem hiszem, hogy az arab akcentusos angol érthető volt annak is, aki beszéli a nyelvet. De egyébként is, a felirat az egy totális alapdolog egy játékban. Vagy mégsem, UBisoft?
 • 33.
  2009. 11. 24. 18:56
  Szerintem ez a PC-konzol összehasonlítás eléggé összetett dolog. Egy PC-n jóval többmindent lehet csinálni, HA szüksége van rá az embernek(merta PC-t eredetileg nem játékra alkották). Ha csak játszani szeretne az ember, arra jobb a konzol, DE. Írtózatosan drágák rá a játékok, és nincs lehetőség kipróbálni, mint a PC-snél, ahol(bár illegális) a netről le lehet tölteni. Több vadiúj játék is volt-van, amit nagyon vártam, de kipróbálás után egyszerűen nem jött be. Egy PS3-as játékot nem vihetek vissza a boltba, hogy "bocsi, nem tetszett". Ha tényleg megéri az árát, én meg szoktam venni az eredetit, de 15-19 ezret kiadni egy játékért, amit lehet hogy csak egyszer játszok végig, HA végigjátszok...
  Én is sokszor elgondolkoztam a konzolon, de a fent említettek miatt ez nem fog menni.
  Hangsúlyozom, hogy a kipróbálás miatt nem.

  A cikkhez hozzászólva, ezt a játékot kipróbálás nélkül meg fogom venni, mint ahogy a legújabb COD esetében is ezt tettem.
 • 32.
  2009. 11. 24. 16:59
  Reignman, képzeld én is használom pc-n a 360 joy-t, egyébként meg már nekem is volt 3 ledes a gépem, de hozzáértővel kell megcsináltatni és ugyanúgy használható tovább. Az enyém azóta is tökéletes.
 • 31.
  2009. 11. 24. 12:18
  Hát igen aki a játékhoz nem tud hozzászólni az mindent kitalál csak,hogy írhasson valamit.Mégegyszer a játék nagyon nagyon jó és nagyon szép!!Csak gratulálni tudok a fejlesztőknek,és az értékelés is nagyon tetszik!
 • 30.
  2009. 11. 24. 11:23
  Köszönjük az x360 reklámblog-ot, de mégis olyan játékokkal, mint a CoD6, vagy az említett AC2 a fejlesztők szerint is elértek a konzol végső határaihoz, míg én például a CoD6-ot nem 720-as, hanem 1600*1200-as felbontásban, 8x-os élsimítással játszom 60 fps-mal a két éves gépemmel, ami most kb. 35ezer forintot ér, AMD5200+ és ATI4830.
  Meg az egész csodálatos leírt specifikációhalmaz nem ér fabatkát sem, ha Peter Moore és MS barátai alultervezték a hűtést, és ritkán látni másfél évesnél öregebb x360-at.
 • 29.
  2009. 11. 24. 11:14
  Áruld már el, mi a fene köze van egy játékgépnek egy játékstílushoz? Mondjuk egér+billentyűzet valóban sokkal jobb fps-hez, mint a joy, de a pc-nek nincs semmi hátránya, mivel az x360 joy remekül használható pc-n. Egyébként 3x volt x360-om, de kicsit morcos vagyok rá, mióta szépen egymás után füstöltek el, csomó pénzt kidobva az ablakon, talán Te is neheztelsz majd egy csöppet a Microsoftra és visszatérsz a pc-hez, ha bemondja az unalmast a géped.
 • 28.
  2009. 11. 24. 10:42
  Hát nekem, ha beállítom 1080p-re, akkor állandóan 1080p marad, bármit is játszom.
 • 27.
  2009. 11. 24. 10:30
  1080p-re van beállítva a settingsben,HDMI kábelt használok.De észrevettem,hogy bizonyos játékoknál autamatikusan 720p-re vált.Digtális HD tv boxom van ott is a HD csatornáknál ugyanez van autamatikusan átvált a felbontástól függően.
 • 26.
  2009. 11. 24. 10:05
  videofan70, akkor neked 720p-re van állítva a settings-ben. Kompononens kábelen 1080i a max, de VGA és HDMI-kábelen belehet állítani az 1080p-t, persze ennek akkor van értelme, ha fullhd a tv vagy a monitor amin játszol, mert ha csak hdready, akkor bőven jó a 720p.
 • 25.
  2009. 11. 24. 09:24
  Nos ha ilyen a Tescos PC már szaladok is
 • 24.
  2009. 11. 24. 09:19
  danikollar!Mikor elindul a játék vagy bármilyne HD-s cucc a tv kiírja milyen felbontásban megy vagy van info gomb ott is meg lehet nézni
 • 23.
  2009. 11. 24. 09:09
  "Az x360 most lett 4 éves, egy Tesco-s pc is erősebb már nála

  3 db 3.2 GHz-en működő mag
  - 2 szál/mag; 6 szálas feladat-végrehajtó
  - 1 VMX-128 vector egység magonként; összesen 3db
  - 128 VMX-128 register szálanként
  - 1 MB L2 gyorsítótár

  CPU Matematikai sebesség
  - 9 billió pont kiszámítása másodpercenként

  ATI grafikus processzor
  - FSB 500 MHz
  - 10 MB beágyazott DRAM
  - 48 utas párhuzamos lebegőpontos dinamikusan ütemezett shader pipeline
  - Egységes (univerzális) shader architectura

  Polygon teljesítmény
  - 500 million háromszög másodpercenként

  Képpont kitöltési teljesítmény (Pixel fill rate)
  - 16 gigasamples/sec fillrate 4X MSAA-val

  Shader teljesítmény
  - 48 billió shader művelet másodpercenként

  Memória
  - 512 MB G-DDR3 RAM
  - 700 MHz DDR sebesség
  - Egységes memória architektúra

  Memória sávszélesség
  - 22.4 GB/s sávszélesség a buszon
  - 256 GB/s sávszélesség az EDRAM-ban
  - 21.6 GB/s az FSB-n

  A rendszer teljes lebegőpontos számítási teljesítménye
  - 1 TerraFLOP

  Háttértár
  - 20 GB cserélhető merevlemez
  - 12X duppla rétegű DVD-ROM

  I/O
  - max 4 db vezetéknélküli játékvezérlő támogatása
  - 3 db USB 2.0 port
  - 2 db memória egység slot

  Internetre optimalizálva
  - Az Xbox Live szoftverrel egyedivé varázsolható konzol, játékos profil, chat-elés másokkal, videó nézés, zene hallgatás
  - RJ-45 Ethernet Port integrálva
  - Wi-Fi 802.11 A, B és G támogatás
  - Videókamera fogadása

  Digitális Média támogatás
  - DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG Photo CD
  - Hordozható zenelejátszó, digitális kamera, Windows XP-s PC jelfolyam támogatása
  - Felvétel készítés az Xbox 360 merevlemezére
  - Egyedi lejátszási lista készítése akár játékonként
  - Windows Media Center kiterjesztés
  - Interaktív, teljes képernyős 3D-s látvány


  Processzor:
  IBM PowerPC
 • 22.
  2009. 11. 24. 09:00
  "Az x360 most lett 4 éves, egy Tesco-s pc is erősebb már nála...", Reingman ezt mivel mérted, látom sokat értesz a dolgokhoz. Egyébként nekem mindkettő van, én nem akarom védeni egyik oldalt sem, mert én is azt a nézetet vallom, hogy az a legjobb, ha mindkettő van. De azért szánalmas, hogy a pc-s tábor csak az fps-ekkel jön, pedig a játékvilág nem csak az fps-ekből áll, vagy rosszul tudom? Egyébként én is jobban szeretek mostanában pc-n fps-ezni, szinte minden mást konzolon nyomok, de régebben ugyanúgy konzollal is játszottam őket és a játékélményen nem rontott, max. egy óra alatt meglehet szokni tökéletesen a joyt. "720 p-ben megy az Assasin Creed Xboxon most megnéztem", videofan70, ezt mivel nézted meg, ha meg lehet kérdezni? Ja és még egy észrevétel: az xbox360-at azok szídják, azt vettem észre, akiknek sosem volt.
 • 21.
  2009. 11. 24. 08:51
  @danikollar

  Konzolport? A játékokat számítógépeken készítik a fejlesztők elsődlegesen, sokan csak azért csinálnak exkluzív címeket, mert akkor többet kaszálhatnak. Az UBI még a rendesebb kiadók között van, hogy kicsit elcsúsztatja az AC2 kiadását, hogy a warezos pc-sek inkább vegyék meg konzolra. A tetű cégek pedig, mint az EA, (annak ellenére, hogy a propagandagépezetük azt harsogja, hogy kiállnak a pc mellett) ha már a FIFA-nál tartunk, még arra sem veszik a fáradtságot, hogy megfelelő minőségben adják ki pc-re a játékaikat, de persze az ára az normál. Mert az xbox az next-gen. Röhögnöm kell. Nem mondom, használható játékgép, csak miután 80% az esélyed, hogy egy éven belül elfüstöl a gpu (ez rám kétszeresen igaz), elég kiábrándító a dolog.
  Az x360 most lett 4 éves, egy Tesco-s pc is erősebb már nála...
 • 20.
  2009. 11. 24. 08:45
  2: Konzolon mutassad be hogy játszol profin FPS-t! Segítek barátom, SEHOGY! A gép céloz neked, te csak rángatod a kart! Nem te célzol, nyugodjál bele! PC-n ezt jobb helyeken csalásnak hívják.

  Ezt a hülyeséget honnan veszed?Ha kiváncsi vagy ugorj el hozzám és megmutatom Ja és nem botkormánnyal játszom,hogy rángassam

  De én úgy emlékszem az elején csak dicsértem a játékot,nem írtam semmi célzást a PC-s táborra!De már megszoktam a munkahelyen is állandóan ez megy.Részemről itt be is fejeztem.
 • 19.
  2009. 11. 24. 08:27
  Szerintem jó ha van az embernek minkettő (PC meg Konzol) mert tagadhatatlan hogy az FPS játékok pc-n nyújtják a legnagyobb élményt, de az exkluzív kiadások miatt érdemes konzolt is tartani otthon.
 • 18.
  2009. 11. 24. 02:24
  pixel-ekre húzogatjátok, ébredjetek már fel!!
 • 17.
  2009. 11. 24. 02:22
  áá már megint PC VS konzol vita....

  1: PC-re sok esetben totálisan optimalizálatlanul jönnek ki a konzolra írt cuccok, ergó a büdös életben nem fognak úgy futni, mint konzolon. Miért? Hát mert nem PC-re írták, csak éppen elfut azon is, mert annyira összepofozták. (Arra akarok rávilágítani hogy a verseny nem fer!!)

  2: Konzolon mutassad be hogy játszol profin FPS-t! Segítek barátom, SEHOGY! A gép céloz neked, te csak rángatod a kart! Nem te célzol, nyugodjál bele! PC-n ezt jobb helyeken csalásnak hívják.

  3: Full HD... ki nem szarja le... a Duke Nukem is jó volt, meg a Doom 2 is, nem beszélve a Mario-ról meg a Duck Hunt-ról Játék élmény a fontos, nem az hogy a grafika szanaszét csillogjon villogjon

  És hogy PC-n miért nincs Gran Turismo? Azért mert NEM ÍRTAK RÁ!!
 • 16.
  2009. 11. 23. 23:37
  720 p-ben megy az Assasin Creed Xboxon most megnéztem
 • 15.
  2009. 11. 23. 23:28
  úgy látom elindítottam egy lavinát Akkor helyesbítek full HD tv-n játszom de nem full HD felbontásban.De szerintem így is nagyon ott van!!!Az asztali "csúcsgépeken" miért nincs pl:Gran tourismo vagy Forza motorsport vagy God of war,de még a Gears of war2 sem jött ki,pedig már egy éve kijátszotttam!!Látnátok egy kis csodát!!Mert ezek a játékok azok!!!!De csak konzolon Akkor további kellemes sóvárgást!!Na akkor várom PC-s tábor véleményeit
 • 14.
  2009. 11. 23. 20:26
  inform, csak azt azért ne feledd, hogy most itt sóvárogsz, hogy milyen jó lenne már ha te is játszhatnál vele, de te majd csak jövőre fogsz. Ellenben én már javában benne vagyok a játék történetének sűrűjében. Bár, mikor pc-n megjelenik, azon is végig fogom játszani, mert szeretem ezt a játékot. Szerintem egyébként ez is konzolport lesz, de ez az én véleményem. A másik egy csomó jó játékot szintén nem játszol, mert csak konzolra jön ki, de attól még jó és szép játék, hogy te nem tudsz róla. Ja és hogyha már a konzol és a pc közötti különbségről beszéltél, javaslom egyszer hasonlítsd össze a pc-s és a konzolos(xbox360,ps3) FIFA-t, ég és föld a kettő grafikában is, és gyakorlatilag minden minőségében. Mindenesetre nem győzködni vagy szapulni akarok itt senkit, csak elmondtam a véleményem.
 • 13.
  2009. 11. 23. 18:32
  "képes vagyok önmegtartóztatásra, megvárom a pc-s verziót. A konzolokat nem szerettem soha és nem is fogom, mert mások mondják meg mire használhatom..."

  Te figyu! Akkor ugye se mobilod, se TV-d, se kocsid, vagy akár tűzhelyed sincs nem? Hogy lehet ilyen hülyeséget írni... gondold át mielőtt irogatsz...
 • 12.
  2009. 11. 23. 15:16
  Kettős érzésem van azt leszámítva, hogy ismét dühös vagyok a konzolokra.
  Egyrészt türelmetlen vagyok, mert az első rész színvonalát tekintve ezt is tegnaptól játszanám már. Ezért persze nem fogok konzolt venni.
  Másrészt örülök neki, hogy nem 2-3 nap alatt csapják össze a PC-s átiratot. Így legalább nem egy sima konzol-port lesz a kezünk alatt.
  A FullHD-n sem tud annyit egyik konzol sem, mint az asztali csúcsmasinák. Nemhogy többet, mint ahogy a gyártók állítják!
  Esetleg érdemes lenne megnézni, hogy mekkora felbontás-különbség van köztük.
  Persze nem a konzolról portolt cuccot kellene nézni. Azoknál ugyanazt kapjuk szinte egy az egyben.
 • 11.
  2009. 11. 23. 13:59
  @Sitju

  Furcsa, nálunk én mondom meg, hogy mire használom a konzolom. De mivel tudom, hogy játékra és filmezésre való, azokat is csinálom rajt.
 • 10.
  2009. 11. 23. 13:37
  képes vagyok önmegtartóztatásra, megvárom a pc-s verziót. A konzolokat nem szerettem soha és nem is fogom, mert mások mondják meg mire használhatom...
 • 9.
  2009. 11. 23. 12:48
  Az Xbox360 hdmi-n támogatja az 1080p-t, bárki bármit is mond, én tudom, mert így használom. Az, hogy a játék valós felbontása mennyi, azt nem tudom, de ameddig szép a látvány amit kapok, addig gyakorlatilag mindegy. Tényleg nagyon szép a játék, de az emberek arca szörnyen van kidolgozva, gyakorlatilag sehogy. Ráadásul én pc-n is és konzolon is játszom, de pl. megnéztem pont a Modern Warfare 2-t pc-n is és xbox-on is(én pc-n tolom az öcsém meg a boxon a cod-ot), és nem szebb a pc-s, mond a boxos. Mindkettő fullhd-ben.
 • 8.
  2009. 11. 23. 11:35
  Fary: Jól tudod, sőt, nagyon sok Xbox 360-as játék nem is 720p-ben megy, hanem alacsonyabb felbontásban, melyet utólagos képfeldolgozás segítségével "húz szét" kellő méretűre.
 • 7.
  2009. 11. 23. 10:57
  "Xbox 360-n full HD-n nagyon jól néz ki" Az Xbox nem támogatja a full HD megjelenítést tudtommal, szóval tök mind1 hogy Full HD vagy sima HD tvre kötöd a pixelszám ugyan az marad! Sőőőt egyes játékok pl Modern Warfare 2 a sima HD felbontás (1280*720) alatt futnak. No mind1 gondoltam csak szólok.
 • 6.
  2009. 11. 23. 09:24
  Megmondom őszintén, az első rész nagyon bejött, de nekem kicsit nehéz volt...kb. a feléig jutottam el... ezután a cikk után viszont kipróbálom a második részt is.
  Remek lett a teszt...gratula

  Viszont, ha már konzol akkor mondjuk wii-n lenne érdekes...egy kis élőben kardozással
 • 5.
  2009. 11. 23. 08:33
  Ez akkora, hogy "hát PCre majd később...", mi van ennyire nehéz a konverzió? D
  Vagy inkább arról lenne szó, hogy vegyé konzolt vegyé konzolt? ... ugyan dehogy, ilyet biztos nem tesznek velünk
 • 4.
  2009. 11. 22. 20:35
  Az Altairs Chroniclesben volt valami lényeges ami kapcsolódik a történethez? Bár a kézikonzolos játékokat annyira nem ismerem, azért ennek a történetére kíváncsi lennék.
 • 3.
  2009. 11. 22. 19:23
  Az Altairs Chronicles DS és iPhone játék volt (ezt toltam is, nagyon klassz), a Bloodlines pedig PSP-s. Zozzoo remélem is, hogy sokan írnak majd
 • 2.
  2009. 11. 22. 19:05
  De messze van még mire megjelenik PC-re.
  "A játék következő része, az Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles egészen pontosan 1190-ben, tehát egy évvel az első rész előtt játszódott, az előzményeket bemutató kalandok során pedig a három eredeti város mellett még Tyrében és Aleppóban is megfordulhattunk. A krónikák után a tényleges folytatásnak számító Assassin's Creed: Bloodlines következett, melyben Cipruson, Limasszol és Kyrenia szigetén kellett a templomosok után kutatnunk, és melyben hősünk még szerelemre is talált." Erről én nem is tudtam! Ezek csak konzolra voltak?
  Daks, ehhez szerintem több komment fog érkezni, mint a LEGO Indiana Jones-hoz
 • 1.
  2009. 11. 22. 18:52
  Tényleg nagyon jó!!Az első részt magasan felülmúlja.Xbox 360-n full HD-n nagyon jól néz ki.