Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Assassin’s Creed: Brotherhood - Testvériség


Elegáns bálok, hajnalig tartó  mulatozások, pompa és gazdagság mindenütt. Az arisztokrácia fénykorát éljük, nemesi családok uralják a vidéket, papok tivornyáznak a bor mámorában, nappal prédikálnak, éjszaka bűnbe merülnek, hol arany van, ott a hatalom. A színfalak mögött azonban csak pusztulást találni, a korrupció mindenhova begyűrűzik, sötét szövetségeket szül a lenyugvó Nap, a várost lassan felemészti a mocsok. A nép éhezik, nincsen senki, aki gondoskodna a polgárról, a kulturális élet valaha volt legnagyobb fővárosa annyira elszegényedett, hogy az emberek az utca kövére borulva sírnak, kaviár és pezsgőreggeli nekik nem jutott. 1499-et írunk, Ezio Auditore pedig elhatározza, hogy visszatér Rómába, és megalapítva a Testvériséget, minden korábbinál nagyobb háborút indít a templomos rend fertője ellen.

A harc folytatódik
A harc folytatódik

Az Assassin’s Creed: Brotherhood ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt. A vatikáni látomások után hősünknek menekülnie kell, Mario oldalán harcol az életéért, s hatalmas kardpárbajok árán, de sikerül kibújnia a kereszténység markának fojtogató bosszúja alól. Monteriggioniban pihen meg, az Auditore család villájában. Cesare Borgia, Rodrigo fia azonban hajnalhasadtára már magánhadseregével a város falait ostromolja, az ellenállás hasztalan, hamarosan el is bukik mindaz, amiért eddig dolgoztunk. Az épületek romokban, Altair ruhája és minden felszerelésünk immáron az enyészeté, s ami pótolhatatlan, az Mario, meg az éden almája. Meghunyászkodva kezdünk új életet Rómában, kispolgári lakásból indulunk, egyedül szállva szembe az elnyomó rendszerrel, magányos harcunk azonban nem tart örökké. A kalandok során bérgyilkosok, forradalmárok, és újabb asszamiták csatlakoznak hozzánk, s míg mi Rómában harcolunk, addig ők a világ többi részén gyengítik a hálózatot, kiiktatva az összeesküvés legfelsőbb vezetőit.

Italia, ti amo da morire
Italia, ti amo da morire

A játékmenet teljesen azonos a korábban megismertekkel. Róma városában szabadon kalandozhatunk, küldetéseink pedig mindig egy lépéssel közelebb visznek a célhoz, míg ez alatt a jövőben Desmond Miles az örökség súlya alatt küzdve igyekszik felderíteni minden titkot. Vele csak részfejezetek erejéig találkozhatunk, a hangsúly Ezio kalandjain van, a posztreneszánsz Itáliában rengeteg dolgunk akad. Amikor éppen nem templomosokkal küzdünk, akkor fel kell szabadítani a vidéket, s amikor egy Borgia őrtorony ledől, akkor a városrész is felélénkül. Az utcákra visszatér az élet, saját pénzünkön újranyithatjuk a boltokat, az építésszel egyeztetve megújul a teljes városkép, a befektetésünk pedig nem hiábavaló, a polgárok adójából magánszámlánk is részesül, melyhez bármikor hozzáférhetünk, ha belátogatunk egy banképületbe.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 10.
  2011. 01. 13. 00:42
  Az első rész nagyon eredeti ötlet volt, de a sok ismétlődő feladat piszok unalmassá tette, a második ezt már továbblépte, bár még mindig nem az igazi...ezektől függetlenül nagyon eredeti történet és játékvilág.
 • 9.
  2010. 11. 30. 17:18
  Hát nemtom, nekem tetszett az első meg a második rész is, mindkettővel játszottam, de kb. mindkét rész felénél mindig meguntam.
 • 8.
  2010. 11. 30. 16:27
  Igen, nem véletlenül nem számozott folytatás. Egy jó hosszú DLC
 • 7.
  2010. 11. 30. 15:33
  Gatee, minden játékot azért mi sem szoktunk véres szájjal szétmarcangolni. Ha valami jó, akkor megérdemli a magas pontszámot.
 • 6.
  2010. 11. 30. 14:35
  Szerintem rohatt jo.
  Nem arrol szol hogy esz nelkul lovoldozni kell mint az allat.
  A reneszansz korban kulonbozo hiressegektol feladatot kapni stb.. szerintem rohatt jo

  De akkor ez most nem a Harmadik resz vagy mi?
  Ez most olyan mint a Crysis-ban a Warhead?
 • 5.
  2010. 11. 30. 13:56
  Ipontól azért valamivel szigorúbb értékeléseket szoktam meg, mondjuk, hogy ez a 91% nem nagyon illik bele a képbe. Amúgy nemtudom milyen a játék de a 2 annyira nem jött be.
 • 4.
  2010. 11. 30. 12:54
  jó lett ez na
 • 3.
  2010. 11. 30. 11:06
  Hamarosan megjelenik :

  "A játék várható magyarországi megjelenése: 2011. február 11."
 • 2.
  2010. 11. 30. 10:37
  Szóval mikor jön pc-re pontosan?
 • 1.
  2010. 11. 30. 06:17
  Nos,igen az UBISOFT azért UBISOFT!