Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Army of Two: The 40th Day - Leszámolás Sanghajban

 • Dátum | 2010.01.17 12:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Sanghaj. A világ 10 legnagyobb, és legnépesebb metropoliszának egyike. Távol-keleti gazdasági központ, Ázsia legjelentősebb kereskedelmi kikötője, nem kevesebb mint 20 millió ember otthona és munkahelye. A város, mely sosem alszik. Egy átlagos hétköznapon kapcsolódunk be az itt lakók életébe: a Maglev-vasút tömve van utasokkal, a mobilokra befutnak az első tőzsdehírek, mindenki siet az irodába. Pudong felhőkarcolói lassan megtelnek emberekkel, beindul az élet, a bankokba pedig pont befutnak az első jüanmilliós tranzakciók, amikor hangos robajlás csapja meg a füleket. Mindenki az ablakhoz siet, de nem látni mást, csak sötét füstöt. Hirtelen egy újabb robbanást hallani, a világgazdasági központba rakéták csapódnak, majd összedől a TV-torony, berobban a nyolcvannyolc emeletes Jin Mao Tower, és egy pillanat alatt lángba borul az összes jelentősebb épület. Az utcákon ismeretlen harckocsik tűnnek fel, bármerre nézünk, csak egyenruhásokat és katonai helikoptereket látni. Kínát megtámadták.
 
Ez háború!
Ez háború!

Az incidens alatt a Trans World Operations emberei is a helyszínen voltak. Tyson Rios és Elliot Salem egy rutinküldetést hajtott éppen végre a belvárosban, amikor az első bombák felrobbantak. Fogalmuk sincsen, hogy mi történt, mi ez a sok katona, és egyáltalán mi folyik itt, egy valami azonban teljesen biztos. A belvárost zsoldosok rohamozták meg, akik kivétel nélkül megölnek mindenkit, aki csak az útjukba áll. A két ex-kommandóst azonban keményebb fából faragták annál, hogy megijedjenek egy uzi láttán, így hát elindulnak, hogy átverekedjék magukat a hadseregen, és kiderítsék, vajon kinek és miért állhatott érdekében betörni Sanghajba.
 
Gyertek csak, bátran
Gyertek csak, bátran

Az Army of Two: The 40th Day ezúttal is egy lövöldözésekkel, robbanásokkal és vakmerő  helyzetekkel teli, adrenalinban bővelkedő akciójáték lett. Már az első percekben belecsöppenünk a dolgok sűrűjébe, szinte még észbe sem kapunk ugyanis, amikor a lábunk alatt beszakad a talaj, mi pedig sorra ürítjük ki a tárakat. Az első fér óra csak azzal telik, hogy ki kell menekülnünk az éppen összedőlő felhőkarcolóból, a rohanás alatt pedig olyan drámai dolgokat láthatunk, mint kevés másik játékban. A rakéták sorra csapódnak be körénk, az ablakokon égő emberek ugranak ki, a terroristák a szemünk láttára végzik ki a túszokat, sőt egyszer még egy gépfegyveres helikopter is felénk téved, ami nemes egyszerűséggel szétlő minden emeletet, ahol egy kis mozgást lát. Mindennek a tetejébe pedig még az aranyos kis Alice Murray is feltűnik, aki bár a játék első és második része között eltelt néhány évben visszavonult, most legalább olyan jól forgatja a fegyvert, mintha még mindig hivatásos zsoldos lenne.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 9.
  2010. 01. 18. 19:57
  Kange: vagy PS-t Sajnos boxos tapasztalataim nincsenek, de már tényleg elég olcsóért dobálják őket
 • 8.
  2010. 01. 18. 15:02
  A 25-ös árkategóriára mondtam a használt arcade-ot, de nyilván egy vadi új, garis Elite az igazi .
 • 7.
  2010. 01. 18. 10:13
  Használtan? Arcade-ot?
  Használt félős, ki tudja, milyen körülmények között ment (ugye hajlamos még mindig a füstre, ha nem vigyáz rá az ember), valamint mivel kezdik elérni a DVD9 határait már jönni fognak a két lemezes játékok, ahol az egyik lemezt fel kell rakni a vinyóra.
  És még azt is idehozhatom, hogyha már nem olvas tökéletesen a DVD-ROM, akkor sokszor megakad a játék, vagy kicsit késve tölti be a textúrákat, ami ici-picit idegesítő.....

  Én vettem boxot, de megbántam, inkább vidkarit vettem volna belőle...
 • 6.
  2010. 01. 17. 22:39
  Egy használt pont kijön annyiból, sőt egy live bannolt arcade box 20-25 a neten!
 • 5.
  2010. 01. 17. 20:32
  26-40 ért alig ha nem.
 • 4.
  2010. 01. 17. 19:56
  Nem, a FEAR-nek saját motorja van, ez meg UE3-as
 • 3.
  2010. 01. 17. 19:46
  botkadavid91: egy vga áráért veszel egy xboxot.
 • 2.
  2010. 01. 17. 19:41
  jól látom, hogy a grafikai motor olyasmi, vagy pont olyan, mint ami a F.E.A.R.-2-ben is volt?
 • 1.
  2010. 01. 17. 18:37
  ebbe a játékban csak az nem tetszik, hogy nem PC-s