Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Afro Samurai

 • Dátum | 2009.04.16 23:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Takashi Okazaki hőse, Afro tíz éve indult világhódító útjára. A japán Nou Nou Hau magazin hasábjain megjelent manga képregénnyel kezdődött minden, az igazi sikert viszont az a 2007-es mini rajzfilmsorozat hozta meg, amit még Amerikában, Angliában, Franciaországban és Ausztráliában is bemutattak. Samuel L. Jackson akkor vállalta el elsőként a fekete szamuráj szinkronizálását, és akkor született meg az a fantasztikus betétdal is, melyet a Wu-Tang Clan egyik tagja, RZA szerzett a sorozathoz. Resurrection alcímmel idén januárban egy másfél órás nagyfilm is készült a történetből, március végén pedig végre megérkezett az Afro Samurai játék, melyet azonnal nagyító alá is veszünk itt, az iPonon.

A főhős, Afro.
A főhős, Afro.

A történet egy modern kori feudális Japánba kalauzol el minket, ahol a címszereplő Afro bosszúhadjáratot indít apja gyilkosa ellen. Ebben a képzeletbeli világban azonban különös szabályok érvényesülnek, mindent egy isteni hatalommal megáldott, ám nem legyőzhetetlen Number One harcos ural. Korábban Afro apja volt a Number One, amíg az akkori Number Two, Justice le nem győzte őt. Afro ekkor még kisgyerek volt, ám megfogadta, hogy bármi áron is, de bosszút áll a világot azóta is sanyargató gonosz vezéren. Hősünk hosszú évekig képezte magát, az egyik legnagyobb kardforgató mesterré vált, sőt még a Number Two helyét is át tudta venni. Megjárta a kötelező protokoll lépcsőket, és immáron egyetlen lépésre van attól, hogy hivatalosan is párbajra hívja Justice-t, a végső összecsapásig azonban hosszú az út.

Az igazi kihívás, ha egyszerre többen is támadnak.
Az igazi kihívás, ha egyszerre többen is támadnak.

A játékban Afrot irányítva az ellenünk küldött Empty Seven Clan harcosaival kell megküzdenünk. Ezek a különlegesen kiképzett szamurájok az életüket is képesek feláldozni a Number One-ért, hősünk azonban nem ijedhet meg, hiszen a cél mindennél nemesebb. Helyre kell állítani a család becsületét, és meg kell dönteni a gonosz hatalmát. Izgalmas kalandok várnak ránk tehát, induljon a véget nem érő katanacsata, kezdődjék a bosszú!

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 7.
  2009. 04. 21. 16:19
  sandorga:
  köszönöm a linket.
 • 6.
  2009. 04. 20. 12:17
  Nem hallottam soha erről a karakterről, illetve a történetről, azonban a címet elolvasva ez az évekkel ezelőtt keringett videó azonnal beugrott:

  http://www.youtube.com/watch?v=BEtIoGQxqQs
 • 5.
  2009. 04. 18. 09:21
  Nekem bejött a játék! az igaz hoyg nem lehet vele napi több órát játszani de remek kikapcsolódás!
  és az kimaradt a cikkből hogy a Zenét RZA a WuTangClan-ból csinálta és nagyon üt! nagyon eltalálták a hangulatot!
 • 4.
  2009. 04. 17. 16:45
  "Az igazi kihívás ,ha egyszerre többen is támadnak"? Újúj. <img src=
 • 3.
  2009. 04. 17. 11:42
  Nekem Kareem Abdul-Jabbar jutott eszembe, és a Halálos játszma (Game of Death, 1978).
  4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8Rj7qiNF<img src=4
  A frizura is hasonló.
 • 2.
  2009. 04. 17. 01:24
  Láttam a teljes filmet!!!
  Sírva röhögtem magam....<img src= Valahogy a játék már annyira nem mozgat meg!
 • 1.
  2009. 04. 17. 00:06