Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Halo 3: ODST - Készülj a földet érésre!

 • Dátum | 2009.09.21 14:01
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Az emberiség mindent túlél. Bolygónkat fenyegette már gazdasági válság, háború, járvány, és megannyi más is, a 2200-as évekre viszont újabb szörnyű gonddal kellett szembe néznünk. A túlnépesedés lassan felemésztett minden energiát, ezért a nemzetek összefogva egymással, erős űrstratégiába kezdtek. Megkezdődött a szomszédos bolygók kolonizálása, száz évvel később pedig már a fénysebességnél is gyorsabban közlekedtek a telepes hajók. Az emberiség sikere azonban nem tartott örökké, 2525-ben bebizonyosodott ugyanis, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Az idegenek ráadásul nem nézték jó szemmel, hogy lassan belakjuk az univerzum minden bolygóját, és minden figyelmeztetés nélkül háborút hirdettek!

Megérkezés Új-Mombasába
Megérkezés Új-Mombasába

Jelenleg 2552-t írunk, a Covenant haderő és az emberi fajt képviselő UNSC balladája új fejezethez érkezett. Az ellenfél megtalálta a szülőbolygónkat, és masszív invázióba kezdett, a támadásuknak a célpontja pedig egy dél-afrikai nagyváros, Új-Mombasa lett. A helyszín választásának az oka egyelőre ismeretlen, lehet vakon támadnak, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy céltudatosan ide koncentrálódott az invázió. Vesztésre állunk.

Ez háború!
Ez háború!

A Halo 3: ODST az előző  játék eseményeihez vezető történéseket mutatja be, ezúttal azonban Master Chief helyett a különlegesen kiképzett Orbital Drop Shock Trooper katonák kapták a főszerepet. A játék elején megismerhetjük a csapattársakat, és a négyfős legénységünk új kapitányát, majd láthatjuk, ahogy a UNSC űrhajókról elindul a Föld visszafoglaló hadjárata. A sziréna megszólalását követő percekben kis, egyszemélyes kabinok százai szállnak alá az égből, majd az egyikben utazva átélhetjük a légtérbe való megérkezést, és láthatjuk a nagyváros panorámáját. Nincs azonban sok időnk gyönyörködni a tájban, a rádión ugyanis már jelentik, hogy egy elektromágneses hullám blokkolja a támadást. A kabin számítógépei nagy szikrázások közepette tönkremennek, a fények kialszanak, mi pedig magatehetetlenül zuhanunk a hatalmas fémkoporsóba zárva.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 2.
  2009. 09. 23. 16:27
  Nekem már az 1. se tetszett, ez se különösen érdekel
 • 1.
  2009. 09. 21. 15:26
  VISSZA A CIKKHEZ

  Na akkor ezt holnap délután végignyomom, az biztos. Ha fene fenét eszik akkor is.