Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Thief új előzetes és infók

  • Dátum | 2013.04.02 14:30
  • Szerző | Morte
  • Csoport | JÁTÉK
Nic Cantin, a Thief rendezője a rajongók által feltett legfontosabb kérdések közül válaszolt néhányra a játék honlapján. Kiderült, hogy a darab az első részek hagyományait követve belső nézetes lesz, de elvétve találhatunk benne külső nézetes elemeket is. Ezeket igyekeztek a minimálisra csökkenteni, csak akkor találkozhatunk velük, amikor valóban szükségünk lesz rájuk, pl. a függőleges navigáció közben. Az alkotók nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ne legyenek zavaró átmenetek a két nézet között.

A játékot saját tempónkban vihetjük végig, és az általunk preferált eszközökkel és játékstílusban. Arra a kérdésre, hogy jól tesszük-e, ha a harcot választjuk a válasz a következő volt: "Ha ezt a fajta megközelítést választod, akkor az őrök és a környezet által nyújtott kihívásokkal egyaránt szembe kell nézned, az emberek feltétlenül reagálni fognak a cselekedeteidre!

Mik azok az akció manőverek, amelyekről korábban már szó volt? Hogyan működnek és tudunk-e nélkülük harcolni?

"Azt hiszem a rajongók örülni fognak – a klasszikus Thief játékokból megismert régi stílusú harc megmaradt, és ugyanolyan kihívást jelent majd, mint anno. Hozzátettünk ehhez egy extra réteget, amely a játékost erősíti: Garettnak megvan a lehetősége, hogy Focus képessége segítségével ideiglenes előnyökhöz jusson, de ennek megvan az ára."

Tehát a klasszikus stílusú harc megmaradt?

"Igen, a régi stílusú harc maradt, ahogy sokak kedvenc fegyvere, a blackjack is."

Arra a kérdésre, hogy Garrett szuperhős/nindzsa/akcióhős lesz-e Cantin nevetve válaszolt: "Nem. Garrett Garrett marad. Tolvaj. Ő A Mestertolvaj."

Úgy tűnik, hogy kedvenc Mestertolvajunk mégsem lesz teljesen a régi, a legújabb előzetesben már hallható, hogy új szinkronhangot kapott. Ez igen rossz hír azoknak, akiknek Stephen Russel kellemesen cinikus hangja a szívéhez nőtt az évek során. Persze még reménykedhetünk, mert előfordult már, hogy játékelőzetesben nem a végleges szinkronhangot hallhattuk.


Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

  • 1.
    2013. 04. 03. 21:58
    Ez a hang valoban nem annyira utos, minf az eredeti hangja.
    Mintha egy teljesen mar karakter lenne igy