Shop menü

IIYAMA PROLITE B2776HDS-2: MÉRETES, DE MEGINT TN

Az iiyama a nevesebb gyártók közé tartozik, de a TN panel 27 hüvelyken való erőltetése talán nem a legjobb döntés.
Pintér Gábor
Pintér Gábor
iiyama ProLite B2776HDS-2: méretes, de megint TN

Az iiyama egy újabb Full HD felbontású monitort dob a piacra, mellyel az általános igényű felhasználókat célozza meg. A ProLite B2776HDS-2 névre keresztelt típus 27 hüvelyk (68,58 cm) képátlójú, LED-háttérvilágítású panele 1920×1080-as felbontást kínál. A valós kontrasztarány 1200:1, a fényerő 300 cd/m2, a GTG (szürkéből szürkébe) válaszidő 1 milliszekundum, a betekintési szög pedig 170/160 fok.

Galéria megnyitása

Ebből már sejthető, hogy TN technológiával gyártott megjelenítőről van szó, amelynek hátrányaitól ilyen nagy képátlón már hatványozottan tartani kell. A dizájn teljesen rendben van, a gyártóra jellemző visszafogottság és egyszerűség jellemzi. Az állvány pivot-képes, a panel elforgatható.Ugyanakkor a felszereltségre sem lehet panasz, hiszen a monitorba beépítésre került két darab, egyenként 1,5 wattos teljesítményre képes sztereó hangszóró, és a bemenetkínálat vonatkozásában sem érheti szó a ház elejét, ugyanis a mini D-Sub (VGA), a DVI-D és HDMI csatlakozók mindegyike rendelkezésre áll.

Galéria megnyitása

A fizikai méretek 644 × 249,5 × 455 mm (Szé. × Mé. × Ma.), a tömeg ~ 7,9 kg. Az iiyama ProLite B2776HDS-2 januárban, azaz még ebben a hónapban megérkezik, előre láthatólag 302 amerikai dolláros áron, fekete és fehér színváltozatokban. A képátlót és a márkát tekintve az új modell nem egy vészesen rossz ajánlat, ugyanakkor a modell azoknak ajánlható, akik nem különösebben kényesek a TN panel ilyen méreten még szembetűnőbben jelen lévő fogyatékosságaira, mely főként a gyenge betekintési szögekre vezethető vissza.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére