Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Icons: Combat Arena - a Smash Bros. nyomában

  • Dátum | 2017.07.17 13:02
  • Szerző | InGen
  • Csoport | JÁTÉK
Történetünk ott kezdődik, hogy annak idején néhány lelkes rajongó készített egy Project M nevű modot a Wii-re megjelent Super Smash Bros. Brawlhoz. Úgy érezték ugyanis, hogy a játék nem annyira kifinomult, és ezért nem felel meg annyira a profi közösség igényeinek, mint a korábbi Super Smash Bros. Melee.

A Super Smash Bros. Melee-t egyébként a mai napig játsszák a legnagyobb profi versenyeken, meg persze a legújabb, Wii U-ra megjelent rész is képviselteti magát, azonban a fent említett modot készítő csapatnak elege lett a Nintendo hozzáállásából az eSporthoz, és úgy döntöttek, hogy a korábbi tapasztalataikat felhasználva egy új játék készítésébe fognak bele.

Erre alapítottak egy stúdiót Wavedash Games néven, és csatlakoztak hozzájuk komoly tapasztalattal rendelkező szakemberek olyan helyekről, mint a Blizzard, a Riot vagy éppen a BioWare.

Az Icons: Combat Arena nem tartalmazza a Nintendo egyetlen szellemi termékét, karakterét sem, viszont mintha minden másban a Smash Bros. másolata lenne - legyen szó a harcok jellegéről, vagy éppen a karakterek mozgásáról.

Ennek megfelelően, habár a profi közösség várta az Icons bejelentését, most mégis csalódtak. Úgy érzik, hogy ennyi várakozás után többet kellett volna kapniuk annál, minthogy a fejlesztők leklónozzák a Smash animációit és karaktereit, kicsit más grafikával.

A F2P játék nyílt bétája valamikor a nyáron indul a Steamen, akkor majd megpróbálunk igazságot tenni.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Még nem érkezett hozzászólás.