Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Frissítést kapott a PCMark 10-es kiadása

  • Dátum | 2017.11.13 17:01
  • Szerző | J.o.k.e.r
  • Csoport | SZOFTVER
A Futuremark szoftverfejlesztő csapata egy új frissítést készített a vállalat PCMark sorozatának legmodernebb tesztcsomagjához, a PCMark 10-hez, ami ezúttal csak kisebb módosításokat hoz. Első és talán legfontosabb, hogy az új frissítés abszolút nem befolyásolja a pontszámok alakulását, azaz telepítése után is összehasonlíthatóak lesznek az új eredmények a régiekkel – ez a tesztelők számára kiemelten fontos, így a fejlesztők szem előtt is tartják.


Az 1.0.1403-as frissítés három hibajavítással, illetve módosítással rendelkezik. Az egyik a webböngésző tesztet érinti, amelynél korábban előfordult, hogy a videó alapú terhelésforma nem indult el, ilyesmitől azonban a továbbiakban nem kell tartani. A második javítás ugyancsak a webböngésző tesztet érinti és a proxyszervert használó rendszereket célozza, azoknál ugyanis néha előfordult, hogy a tesztfolyamat egyszerűen nem indult el – most már mindig el fog. Fontos változás, hogy az App Start-up, a Spreadsheets, a Writing és Web Browsing terhelésformáknál fejlődött az adatrögzítést végző algoritmus, így az hatékonyabban fog dolgozni.

Az utolsó említésre méltó változás, hogy a SystemInfo komponens ugyancsak frissült, így az 5.3.629-es változat már a legújabb hardvereket is felismeri, illetve támogatja. Az új kiadás kényelmesen és egyszerűen beszerezhető a Steamen keresztül, ahol egyébként meg is lehet vásárolni. A szoftver a gyártó hivatalos weboldaláról is letölthető, ahol az ingyenes Basic verziót is megtaláljuk. Az egyes kiadásokkal és tesztekkel kapcsolatos tudnivalókat egyik korábbi hírünkben már összegeztük.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Még nem érkezett hozzászólás.