Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Dead Space: Borzongató zene Jason Graves vezetésével

  • Dátum | 2008.10.07 20:31
  • Szerző | Magrathea
  • Csoport | JÁTÉK
Az EA bejelentett néhány részletet az új túlélő horrorjához (Dead Space) készülő zenei aláfestésről. A zeneszerzőj nem más mint  a díjnyertes Jason Graves, Rod Abernethy közreműködésével az EA Redwood Shore stúdiójának szárnyai alatt. Jason vérfagyasztó költeménye hatásosan fokozza a játékben a feszültséget, mindezt pedig 20. századi zenekari technikákkal érte el.

"Graves munkája a Dead Space zenéjén egyszerűen fantasztikus. A zene a horror játékok összhatásában és feszültség keltésében kulcsfontosságú." - mondta Don Veca a Dead Space audió direktora. "Szükségünk volt valami eredeti számra a Dead Space-hez és ezt az Aleatoric stílus hozta, sötét és disszonáns, minden benne van a finoman hátborzongatótól egészen kakofonikus őrjöngésig."

A Dead Space igyekszik majd mindvégig izgalomban tartani a játékosokat és ezt minél több hajmeresztő akcióval tálalni.

A játékban Isaac Clarke mérnök bőrébe bújunk majd, egy átlagemberébe, akit egy látszólag rutin feladatot ellátni küldenek egy mélyűri bányászhajóra, az USG Ishimurára, ahol meg kell javítania a kommunikációs rendszert. A történet körülbelül 500 évvel napjaink után a jövőben játszódik. Isaac barátunk az űrhajón pedig sok jóval nem találkozik, a legénységét totálisan kiirtották és rémes szörnyetegekké alakították. Isaak természetesen el van vágva mindentől és megkezdődhet az elkeseredett harca a túlélésért... (persze ez csak a zanzásított változat, akit érdekel már rengeteg video is található a történetről)A játék október 31.-én érkezik majd Európába PC-re.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások: