Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.11.13.

 • Dátum | 2017.11.13 22:01
 • Szerző | InGen
 • Csoport | JÁTÉK
Öt napig ingyenes a PlayStation Plus

Most szerdán délelőtt 11-órától egészen jövő hétfő délelőtt 11 óráig ingyenessé válik a multiplayer a PlayStation 4-en, amihez ugyebár egyébként szükségünk lenne az előfizetésre.

Ez sajnos nem jelenti azt, hogy a PlayStation Plus-hoz járó ingyenes játékokat is letölthetjük, ahhoz már elő kell fizetnünk.

Mindenesetre az akció éppen időben jött a Call of Duty WW2 megjelenése mellé, hiszen így talán sokan kipróbálják a multiplayert, akik egyébként lehet, hogy nem tették volna.

Noctis is harcol a Tekken 7-ben

A Final Fantasy XV főszereplője, Noctis valamikor jövő tavasszal érkezik meg a Tekken 7-be egy DLC keretein belül. Szóval mondhatjuk, hogy még messze van, de azért már most megtekinthetjük ténylegesen akció közben.Vízválasztó elé került az IO Interactive

A Square Enixtől függetlenné váló IO Interactive vezérigazgatója, Hakan Abrak elmondta, hogy rengeteget tanultak az új Hitman első évadából. "Hatalmas élmény volt, hogy megcsinálhattuk a játékot, aztán később folyamatosan bővíthettük. Reméljük, hogy a játékosaink is így érzik. Ez nem csak a Hitmant változtatta meg, hanem az egész gondolkodásmódunkat, és biztosan befolyással lesz arra, ahogy a jövőben új anyagokat készítünk."

Ezen kívül azt is elárulta, hogy a függetlenné válás egy igazi vízválasztó volt számukra. "Mint ahogy a játékaink, ez is rengeteg kihívást tartogatott, de most már mi irányítjuk, hogy mit csinálunk, és ez nagyon kielégítő. A függetlenné válásunk azt jelenti, hogy nem kell mindent úgy tennünk, ahogy korábban, hanem mi dönthetjük el, hogy mi jó nekünk és a játékosainknak. Nyíltabbak lehetünk, és beszélhetünk arról, hogy mit is csinálunk."

Battle Royale-módot kap a Warface is

Habár a Warface leginkább Oroszországban népszerű, azért folyamatosan ott van a Steam legnépszerűbb 100-as listáján, szóval feltételezhetjük, hogy nyugatabbra is van elég rajongója.

Na, most ők örülhetnek, ugyanis a készítők elindítottak egy új, egyelőre csak kísérleti jellegű játékmódot, aminek neve...nos... Battle Royale. Ebben egy nagy sivatagos pályára és egy-két újdonságra számíthatunk, és a készítők azt mondják, hogy habár most csak ideiglenesen lesz elérhető a mód, a visszajelzések alapján továbbfejlesztik azt, és később visszatér majd.Ark: Survival Evolved - előbb-utóbb kelleni fog egy folytatás

Habár az Ark: Survival Evolved már megjelent dobozos verzióban, igazából a mai naping nincsen kész, pusztán korai hozzáférésűnek tekinthető az állapota alapján. Ennek ellenére egy fizetős kiegészítő már kijött hozzá, és hamarosan érkezik egy másik, Aberration néven.

Mindezzel együtt a fejlesztő Studio Wildcard kreatív igazgatója már most arról beszél, hogy valószínűleg elkerülhetetlen lesz egy igazi folytatás.

"Tudod, ahogy haladunk előre a következő egy-két évben, valamikor el kell jönnie az időnek, hogy az Ark egy igazi folytatást kapjon. Mindenképpen el fogunk gondolkozni azon, hogy erre mi lenne a legjobb időpont."

Így néz ki a Witcher első részének első órája a Witcher 3-ban

A közepesen mazochista rajongók nekiálltak, és elkezdték megcsinálni az első Witcher nyitó óráját a legújabb rész motorja alatt. Ehhez felhasználták az eredeti rész szinkronját, átvezetőit, és apró részleteit, majd igyekeztek mindent a lehető legautentikusabb módon átültetni a Witcher 3 motorjára.Decemberben frissül PS4 Pro-n és Xbox One X-en a Destiny 2

Habár a PS4 Pro-t már most is részben támogatja a játék, a Bungie bejelentette, hogy december 5-én kap egy frissítést a Destiny 2.

Ennek következtében mindkét új konzolokon működni fog a HDR, felbontás tekintetében pedig a PS4 Pro-n "adaptív 4K"-t ígérnek, ami nyilván dinamikus felbontást takar 4K-s targettel, az Xbox One X-en pedig simán "4K"-t, szóval ott valószínűleg sikerült elérni a natív felbontást.

Hogy ezen kívül milyen változtatásokra számíthatunk, arról egyelőre nem esett szó.

Tini nindzsák az Injustice 2-ben

Ha nem sejtettétek volna, hogy mi hiányzik az Injustice 2-ből, akkor most eláruljuk: a tini nindzsa harci teknőcök! Melléjük érkezik még Atom és Enchantress is, utóbbi kettő persze a DC univerzumából.Nem lesz több Witcher-játék... vagy csak Geralt nem lesz több?

A CD Projekt RED egy ideje hangoztatja, hogy jelenleg egyáltalán nem tervezik, hogy visszatérnek a The Witcher univerzumába. És most ugyanezt mondta el Adam Kiciński, a stúdió vezérigazgatója is, azzal a különbséggel, hogy hozzá tette: Geralt történetét mindig is egy trilógiaként képzelték el.

Viszont megemlíti, hogy habár jelenleg egyáltalán nem terveznek új játékot a sorozatban, "előbb-utóbb valószínűleg mégis visszatérünk az univerzumhoz, hogy boldoggá tegyük a rajongóinkat és a befektetőinket".

Ezek alapján úgy hangzik, hogy ha nem is Geralt főszereplésével, de valamikor azért csak kapni fogunk még egy Witcher-játékot, talán egy mellékágat.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 2.
  2017. 11. 14. 19:10
  Nos megfelelő oldalakon találhatsz elég "Ciri kalandjai-t"
 • 1.
  2017. 11. 14. 10:18
  Nem lesz több Witcher játék, Geralttal, viszont Ciri kalandjai még mindig kidolgozatlanok!