Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.10.12.

 • Dátum | 2017.10.12 22:01
 • Szerző | Nephin
 • Csoport | JÁTÉK
A Mass Effect: Andromeda az Origin Accessen

Bár a játék nem felelt meg a legtöbb elvárásnak és nem is fogyott túl jól, mégis akár egy végső „sértésnek” is felfoghatnák az alkotók, hogy kevesebb, mint hét hónappal a megjelenés után felkerül az Origin Accessre.

Az Electronic Arts havi négy euróért igénybe vehető szolgáltatása korlátlan hozzáférést biztosít a tartalmát képező játékokhoz. Általában viszonylag régi címekről van szó, vagy megjelenés előtti próbaverziókról, de az Andromeda egyik sem ezek közül – még az Origin bolt részén is 40 euróért árulják. Ki hitte volna tavasszal, hogy ősszel már bekerül az Accessbe?

Az Andromeda mellett hamarosan a Star Wars Battlefront 2 és a Need for Speed: Payback próbaverziói is várhatóak a kínálatban.
Több, mint 10 millió Fortnite Battle Royale-játékos


Múlt héten az Epic azt jelentette be, hogy az építgetős-bázisvédős alap-Fortnite-tal több, mint hétmillióan játszanak, most pedig kiderült, hogy a különálló Battle Royale-mód még ennél is több, tízmillió feletti résztvevőt vonzott. Böngésszétek át az alábbi csinos infógrafikát!Itt a Plains of Eidolon a Warframe-hez

Az ingyenes kiegészítő első alkalommal hoz a játékba egy nyílt világú területet, mely nagyjából kilenc négyzetkilométernyi tartalmat jelent, tele titkos barlangokkal, ellenséges táborokkal és új küldetésekkel. Lesznek természetesen új felszerelések, de egy warframe és egy eddig nem látott küldetéstípus is, mellyel remek fegyvereket csinálhatunk. A harcok mellett akár horgászhatunk, vagy bányászhatunk is, de érdemes ezeket nappal űzni, hiszen éjszaka megjelennek a hatalmas eidolonok, akik valami titokzatos dolgot keresve igazán izzasztó kihívás elé állítanak minket.


Megjelent a Grim Dawn új kiegészítője

Az Ashes of Malmouth két új karakterosztályt (Necromancer, Inqusitor) hozott a játékba, illetve két új fejezettel folytatta az akció-szerepjáték borongós hangulatú történetét. Kaptunk egy kozmetikai rendszert is, mellyel megváltoztathatjuk a tárgyaink külsejét, körülbelül úgy, mint a Diabloban. Megemelték a szinthatárt, négy extra frakció válhat szövetségesünkké, vagy ellenségünkké, de lesznek új helyszínek és bossok is, egyedi zsákmánnyal. Malmouth elveszett városa felé haladva egyébként is több száz új tárgyat találhatunk a Gloomwald-erdőben, vagy az Ugdenbog-mocsárban, miközben hordákban támadnak ránk az ellenfelek. A kiegészítő elérhető a Steamen és a Humble Store-ban.


Ingyenes hétvége a Day of Infamy-hez

A második világháborús, többjátékos lövölde tulajdonképpen egy csapatalapú FPS, az Insurgency különálló átdolgozása, van benne célzókereszt-mentesség, árok-hadviselés és tüzérségi csapások is. A próbaverzió egy új térképet és oktatóküldetést is tartalmaz. Az ingyenes hétvége október 12-től 15-ig tart, a játék a Steamen érhető el.


Új játékon dolgozik a Stardew Valley alkotója

Ugyanazon a bolygón fog játszódni, de nem folytatásról van szó. Egyelőre nagyjából ennyit árult el új projektjéről Eric „ConcernedApe” Barone, de ez nem jelenti azt, hogy ismét idilli vidéki környezet vár majd ránk, hiszen biztosan vannak kevésbé szerencsés tájak is, de akár egy másik időszakról is szó lehet, amikor mások a körülmények.

Barone nem akarja elindítani a hype-vonatot, ezért nyilatkozott kissé szűkszavúan a játékról, ráadásul még egy ideig biztosan várnunk kell rá. Szeretné egy olyan játékműfajra felhúzni az egészet, mely szerinte még nem érte el teljes potenciálját, csakúgy, mint a Stardew Valley esetében a Harvest Moon-szerű farmjátékok esetében történt.


Halloween a Call of Duty: Infinite Warfare-ben

A Willard Wyler’s Halloween Scream event november 1-ig tart, vannak benne ajándéksorsolások, dupla XP-s időszakok, új zombimód és Carnage térkép is, többek között. Minden héten ingyenes, Halloween-témájú Supply Dropot kapunk, péntekenként pedig valamilyen kozmetikai cucc jár. A Boss Battle mód holnap indul, kedvenc bossainkkal harcolhatunk benne a zombis járékmódokból. Bővebb információt a naptárban találhattok az eseménysorozatról, és persze trailer is készült hozzá.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 4.
  2017. 10. 13. 14:53
  Javítva, köszi.

  Nyilván eredetileg benne van a szövegben, a szerkesztőségi folyamat során kerül ki végül, a lead pedig olykor úgy marad, ahogy volt, mea culpa.
 • 3.
  2017. 10. 13. 12:58
  Kicsit azért odafigyelhetnétek, már 2-3x láttam ugyanezt, az Evil Withinnél meg szintén gondolom fogalmatok sincs arról miről írtok, csak fordítjátok, vagy nem tudom, de ott is maradt a The Evil With cím az egész cikkben.
  "egy nap alatt feltörték a Middle-earth: Shadow of Wart..."
  Vagy én vagyok vak, vagy már megint nincs benne a cikkben, múltkor is a "Javítva" az lett hogy onnan is töröltétek, ahelyett hogy vennétek a fáradtságot hogy beleírjátok, ha már a főoldali leírásban szerepel.

  Nem bántásként, csak kezd egyre igénytelenebb lenni manapság a legtöbb oldalon a cikkírás, köztük ugye itt is, ez csak 1-2 példa volt.
 • 2.
  2017. 10. 13. 08:31
  Ez már most is él. Régen a túlárazott volt a jelző, ma már a "majd a steamen nyári/karácsonyi leárazáskor" a megszokott.
 • 1.
  2017. 10. 13. 07:12
  Akkor a következő nagy "sértés" ami új játékot érhet az "ennyit nem ér, megveszem majd Steam nyári leárazáson" helyett a "végignyomom majd 7 hónap múlva Origin Accessen 4€-ért"?