Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

Aprók nagyban - 2017.10.11.

  • Dátum | 2017.10.11 22:30
  • Szerző | Nephin
  • Csoport | JÁTÉK
Október 23-án jön a The Elder Scrolls Online új kiegészítője

A Clockwork City Sotha Sil lélegzetelállító városát mutatja meg, az ESO Plus tagjainak az előfizetés részeként, a többieknek 2000 crownért cserébe a játékbeli boltból, ez nagyjából 20 dolláros befektetést jelent.

A DLC-vel járó történet nagyjából hasonló méretű, mint a Dark Brotherhoodé, vagy a Thieves Guildé, középpontjában a daedra hercegek közötti torzsalkodás áll. Nagyrészt a címadó Clockwork City-ben, illetve környékén játszódik, de akár Oblivionba is eljuthatunk.

A kiegészítő mellett érkezik a 16-os update, különböző finomhangolásokkal, hibajavításokkal és új Battlegrounds-játékmóddal.

Az előküldetést már felvehetjük bármelyik mágusguildes kirendeltségben: egy jegyzetet kell keresnünk „Order of the Eye Dispatch” címmel.

Említésre érdemes, hogy az aktuális Humble Monthly Bundle része az ESO is, a Quake Championsszel és az Elder Scrolls: Legendsszel együtt, mindössze 12 dollárért, extrákkal és néhány más, eddig még fel nem fedett játékkal együtt.


Új videó érkezett a Hunt: Showdownhoz

A Crytek PUBG- és Monster Hunter-elemeket is tartalmazó lövöldéjének tipikus játékmenete látható a felvételen; a napsütésben egyébként kifejezetten jól fest az egész, bár elég korai fázisban lehet, hiszen gondok vannak az MI-vel és a kamerával is. Az videó két részből áll: az egyikben egy szörnyet üldözünk, a másikban belépnek más játékosok is, saját céljaikkal együtt, amik sokszor keresztezik a sajátjainkat.


Megjelent az Arktika.1

A Metro-sorozat alkotóinak, a 4A-nak VR horrorlövöldéje ismét a jövő Oroszországába visz minket, egészen pontosan 2021-be. A fegyverek modulárisak lesznek, tehát kicserélhetjük egyes részeiket és úgy sakkozhatjuk össze őket, hogy leginkább megfeleljenek saját stílusunknak. Az ellenfelek fedezéket használnak, bekeríthetnek minket, így jó eséllyel az eddig látott egyik legfejlettebb VR-élményben lehet részünk. A mozgáshoz egyfajta teleportrendszert használunk, mely eléggé elterjedt a VR-játékokban, hiszen csökkenti a szédülés, hányinger esélyét a felhasználónál. Az Arktika.1 exkluzív cím az Oculus Rifthez.A kínai császár a Crusader Kings 2-ben

A Jade Dragon DLC még idén érkezik majd, Kínával léphetünk kapcsolatba benne, az országot a császár irányítja. Viselkedése protekcionista, de expanzionista is lehet bármikor, ráadásul ha úgy dönt, hogy több területre van szüksége, simán megtámadja a többi frakciót a világtérképen. Behízeleghetjük hozzá magunkat különböző ajándékok, pénz, eunuchok és hasonlók segítségével, ezzel egyben a békét is garantáljuk Kínával, de akár segíthetnek is nekünk ellenségeink legyőzésében. A legnagyobb kockázatot a nyugatra irányuló teljes invázió jelenti, de diplomáciai és politikai eszközökkel, na és persze az említett ajándékokkal itt van némi hatásunk a történtekre, a mongolok esetétől eltérően. A kiegészítővel érkező patch Tibetet adja a játékhoz, új frakciókkal és kultúrákkal.


Kibernetikus tankok háborújával vár minket az Ogre

Elérhető a Steamen Steve Jackson asztali háborús társasjátékának, az Ogrénak PC-s adaptációja. Körökre osztott stratégiáról van szó, egy- és többjátékos tartalommal. A főszereplők az ogrénak nevezett, szupertápos harci gépek, melyek nagyjából bármin átgázolnak, ami az útjukba kerül.

Az asztali játék 1977-ben indult, itt az egyik játékos egyetlen ogrét irányított, míg a többiek megpróbálták miszlikbe aprítani a gyalogság, tankok és rakétavetők segítségével. Ez a lehetőség a digitális változatban is megvan, de néhány esetben az ogrékat más egységek is támogatják, nagyszabásúbbá téve ezzel a csatákat.

A harcmező hexekből áll, a multiplayer meccseket az Észak-Amerikai Szövetség, vagy a Páneurópai Föderáció színeiben vívhatjuk, az alapokat pedig a szólóküldetések és a gyakorlómód során tanulhatjuk meg.

Az asztali Ogre nagyon népszerű: a steames változat csak azért születhetett meg, mert extra cél volt az eredeti játék új, kickstarteres pénzgyűjtéssel készülő verziójánál – a kampányban 20 ezer dollárt kértek és 900 ezer gyűlt össze.


Sztorimódot kap a kungfu-nyúl

Az Overgrowth egy különös keverék vadállatokból, harcművészetekből, lopakodásból és erőszakból. Kilenc éve jelentették be és nemsokára meg is jelenik (hehe…), az utolsó bétaverzió pedig már a teljes sztorimódot is tartalmazza. Ebben nyúlhősünk, Turner harcol azért, hogy megvédje Lugaru szigetét a rabszolgakereskedőktől. Rengeteg szabadkezes harcra lehet számítani, melyekben fontos szerep jut az időzítésnek és ellentámadásoknak. Sok lesz a vér is, például akár kihegyezett karók is okozhatják majd halálunkat, a látványt képzeljétek el… A játék jelenleg a Steamen és a Humble Store-ban érhető el korai hozzáférésben.


Női főhősöket ünnepel a Humble Store

Az akció keretében olyan játékokra kapunk akár 80 százalékos árengedményt, melyek főszereplője a gyengébb(?) nemet képviseli. Számos cím közül válogathatunk, mint például a teljes Life is Strange, a Her Story, az Alien: Isolation, a Dreamfall Chapters, a Tacoma, vagy a Rise of the Tom Raider. Az akció pénteken, azaz október 13-án este zárul.

Élőszereplős, zenés Super Mario Odyssey-trailer – ettől jókedved lesz!

A játék október 27-én jelenik meg, így persze a marketingrészleg nyilván rendszeresen túlórázik. Most egy élőszereplős videót raktak nekünk össze, melyben a játékból is láthatunk képeket, de alapvetően egy „hangulatjelentés” arról, mire számíthatunk élesben.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Még nem érkezett hozzászólás.