Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Hírek

25 év után folytatást kap a Star Control 2

 • Dátum | 2017.10.12 14:01
 • Szerző | Nephin
 • Csoport | JÁTÉK
A Sins of a Solar Empire fejlesztője, a Stardock négy évvel ezelőtt bejelentette, hogy megszerezte a Star Control jogait az azt kiadó Ataritól, hogy újraindíthassa az űrstratégia-sorozatot Star Control: Origins néven. Az előzménynek szánt tervet nemrég félretették. Ez a játék ráadásul a Star Control-széria eredeti alkotóinak, Fred Fordnak és Paul Reiche III-nak közreműködése nélkül készült volna. Ford és Reiche most viszont azt nyilatkozta: csak a megfelelő időpontra vártak ahhoz, hogy bejelentsék, egy folytatáson dolgoznak – ez az idő, úgy látszik, most jött el.


Ahogy írják, a Star Control 2: The Ur-Quan Masters közvetlen folytatását készítik éppen Star Control: Ghosts of the Precursors címmel. A fejlesztés nagyon korai fázisban van, de annyit már tudni, hogy lesz több visszatérő karakter és bolygó, de új idegen fajok is.

A Ford és Reiche által alapított Toys For Bob alkotása, a Star Control 2 1992-ben jelent meg az Accolade kiadásában; a cég a kilencvenes évek végén az Atarinak adta el a jogokat. A Toys For Bobot pedig az Activision zsebelte be, hogy a Skylanders-sorozaton dolgozzanak.

A Stardock szorosan együttműködött Reichével, hogy felkészüljenek erre a napra. Ahogy egyik munkatársuk írta, Reiche megkérte őket, hogy még ne gondolkodjanak folytatásban, mert reméli, hogy valamikor vissza tudnak majd térni Forddal az általuk kreált univerzumba.

A Star Control: Ghosts of the Precursors megjelenési dátuma még nem ismert, de talán nem kell majd 25 évet várnunk rá.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 3.
  2017. 10. 12. 22:46
  Azt nem Fordék csinálták, mert nem akarták bevállalni, hogy megint hónapokig nem kapnak fizetést, így az ő szempontjukból gondolom irreleváns.
 • 2.
  2017. 10. 12. 21:24
  A Star Control 3 akkor nem szamit folytatasnak? Nem mintha valami jo lett volna. Az SC2 viszont azota is kedvenc. Neha eloszedem es vegigjatszom a poen kedveert.
  https://www.youtube.com/watch?v=Rdsa5vrOLnI
 • 1.
  2017. 10. 12. 20:34
  Gyerekkorom egyik kedvenc játéka a Star Control 2, sajnos az első sikereses végigjátszásra angoltudás híján sokat kellett várni. Valami fura oknál fogva mindig a Mass Effect jut róla eszembe, nagyon messziről és hunyorítva nézve rokonnak tűnik a két játék: utazd be a galaxist, találkozz alijenekkel, ölj meg párat és mentsd meg a világot

  A Super Meleé móddal is sokat toltuk, egymás ellen űrcsatázva. Remélem az is visszajön.