Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Kosár

A kosár jelenleg üres

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

2017. November 14 17:23
Haladó Fórumozó
Szvsz a sajat store lesz a veszte De sok sikert nekik, jo a cucc.
2017. November 14 19:21
Látogató
Ömm akkor nem olvastad rendesen a cikket!  "A tajvaniak leszögezték, hogy tartalom nélkül egy VR headset mit sem ér, éppen ezért megalkották a Vive Wave nyílt platformot".
Nyilt platform!!
2017. November 15 08:17
Kezdő Spammer
Ritka ronda.

Amúgy nem is értem, ha tényleg ennyire jól megy nekik a vr headset a telo meg nem, akkor miért nem csinálnak egy vr-re fókuszált telot azt kész? EZ az önálló fejes is gyakorlatilag pont azokat használja mint egy telefon, csak a komunikációs modull hiányzik belőle, szal nem lenne túl nagy was is das telot csinálni belőle.
Bár nagyobb a valószínűsége, hogy a vr piacon sem teljesít olyan jól, csak hát elsők között lépet be így előnye van, még, de majd ha telített lesz mint a mobil piac, innen is kiszorulnak majd....

Az meg, hogy készítettek egy 12423424. vr platformot az kész öröm, ahelyett, hogy végre összefognának a gyártók, csak egyre nő a szétválás, így nem lesz túl nagy kontent választék....
2017. November 15 16:15
iPon Insane
Mondjuk mert ehhez speciális kijelző kell. Vagy mert az emberek többségének már van telefonja, és pont most írta a cikk, hogy a HTC készülékei nem túl sikeresek.
2017. November 15 18:32
iPon Insane
Attol, nyilt a platform meg lehet sajat store.