Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Kosár

A kosár jelenleg üres

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

2017. Október 17 08:00
Kezdő Spammer
Természetesen mind a nigger, mint a nő elengedhetetlen egy játék trailerből, hisz politikailag korrektnek kell lenniük.
Az persze kurvára nem zavarj a készítőket, hogy a címképen szereplő egyik ember sem néz ki úgy, mint az a közösség aki majd játszani fogja a játékukat, de hát miért is nekik készítenék a trailert, nem ők fogják megvenni azt, vagy várj...
2017. Október 17 08:34
Regisztrált felhasználó
Tudod a játék amerikában készül ott elég sok fekete van meg hát a népesség fele nem is tudom talán nő nincs ebben semmi politikai korrektség ha az lenne akkor meleg pár lenne benne meg hijabot viselő muszlim nő.
2017. Október 17 09:16
Kezdő Spammer
Igen, a népesség fele nő, de a játékos közösségnek(=akik fizetni fognak a termékért) rohadtul nem az 50%-a nő, és még csak közel sincs hozzá, főleg nem egy fps játékban.
Ugyan ez igaz a fekákra.

Tetszik, nem tetszik a gamer közösség csak egy nagyon kis részét teszi ki ez a 2csoport, így marketing szempontjából nincs értelme* velük hirdetni a gamet, mert úgyse ők a célközösség.
De hát ugye legyünk politikailag korrektek #egyniggermindigkell

*nővel ugyan lenne értelme egy gamet hirdetni, de nem egy alsó hangon is 40+ -os nővel. Elégé realisztikus életkép, biztos vagyok benne, hogy a 40-en túl lévő anyák otthon ülnek és tolják a cod-ot napi 8orában.
jk, csak azt csodálom, hogy nem valami erős csontú feministát tettek rá a címre, de talán majd a következő résznél...
2017. Október 17 09:29
PRO Fórumozó
Érdekes volt végigolvasni a  statisztikákat és felméréseket amire a véleményed alapozod.
2017. Október 17 09:40
Kezdő Spammer
google a barátod
2017. Október 17 09:55
Kezdő Fórumozó
"a játékos közösségnek(=akik fizetni fognak a termékért"

játékos közösség =/= akik fizetni fognak a termékért
Nagyon sok helyen apuci/anyuci fizet.

ui: téged is Moszkvából fizetnek vagy magadtól vagy ennyire ostoba paraszt?
2017. Október 17 11:13
Kezdő Spammer
Látom kákán is keresed a csomót, de a logikáddal van némi probléma.
Mégpedig az, hogy anyu és apu nem magától fog codot venni a kölykének, hanem azért mert a kölyke nyaggatja őket, hogy megvegyék/elkéri a kártyáját.
->ugyan úgy a kölyköt kell meggyőzek, nem a szülőket.

De mit is vár az ember, a libttard retardok nem az eszükről híresek...
2017. Október 17 11:13
PRO Fórumozó
A "barátom" szerint a videó megfelelően reprezentálja az etnikumok arányát.

https://www.statista.com/statistics/494870/distribution-of-gamers-by-ethnicity-usa/

4 fehér és 1 fekete van. Még bőkezűek is voltak a fehérekkel. Tudjuk be ezt annak h elfogultak voltak.
Szerkesztve: 2017-10-17 11:15:00
2017. Október 17 13:57
iPon Senior
Lehet, hogy pont ezzel a reklámmal kapcsolatban túloz a kommentelő (bár egyébként bőven van valóságalapja annak amit ír), sajnos a szórakoztatóipar és úgy egészbe véve a reklámipar nagyon túltolja a biciklit a polkorrektségben.

Enyhén szólva is kezd gyomorfogató mértéket elérni az erőltetett liberális agenda. Nézzük csak meg, minden második filmet vagy nőkkel, vagy nem-fehér emberekkel kell rebootolni, a legtöbb filmbe és játékba ha kell kalapáccsal erőltetik bele a különböző homokos, transznemű (bármi is legyen az), és egyéb faji, vagy világnézeti kisebbséghez tartozó karaktereket.

Mindez valahol érthető lenne, ha ezek valóban leképeznék a valóságot, de nem teszik. Az Egyesült Államokban a fehér lakosság még mindig jelentős többségben van az állandó népességben, míg egyes földrajzi területeken, vagy szakmákban szintén értelmezhetetlen a "token black" karakter. De ezzel még mindig nem lenne probléma. A probléma a homokos-propaganda, meg az agyhalott genderlobbi és hasonló devianciák erőltetésében van. Ezek a deviáns egyedek a lakosság elenyésző százalékát teszik ki, míg a szórakoztatóiparban olyan szinten vannak felülreprezentálva, hogy az már tényleg elképesztő. Ja és persze úgy beállítva a devianciájukat, mintha az lenne az elterjedt, az átlagos és ami a legnagyobb baj, normális.

Szóval amire a kedves kommentelő rávilágított az valóban létező dolog. Sajnos.
2017. Október 17 15:10
Kezdő Fórumozó
Látod, pont ezért kell nyomni, hátha megérted. (Meg berelhetoreklamfelulet, aki mint egy hisztis kisgyerek nekiáll niggerezni.)

Azért tűnik úgy, hogy a szórakoztató iparban felül vannak reprezentálva, mert ott nem kell rejtőzködniük. Ezért tűnik úgy, hogy pl. Budapesten rengetegen vannak, mert itt nyugodtan vállalhatják magukat (meg azért valószínűleg ide költöznek vidékről is, pont a hátrányos megkülönböztetés miatt). Inkább az a szörnyű, hogy 2017-ben ezt még mindig magyarázni kell.
2017. Október 17 15:30
Kezdő Spammer
Hát te sem vagy valami okos, az már biztos.
Az ilyen agyalágyult liberális férgek igazán megérdemelnék, hogy pár hónapra bekerüljenek valami gettóba, aztán majd meglátnák, hogy milyen is a valódi világ, amit az agymosó média próbál fényezni(és ők olyan szerényen védenek), már ha egyáltalán túlélnék azok között a "elnyomott", kisebbségek között...
2017. Október 17 16:17
Kezdő Fórumozó
Na, pont erről beszéltem. Össze-vissza vagdalkozol és szajkózod a hülyeséget...
2017. Október 17 16:42
iPon Addict
Pedig igaza van...

A túlerőltetett PC miatt előnnyel indul az aki valamiért más mint a normális... emiatt többet alkalmazzák őket, mert ha nem akkor kijátszák a rasszista kártyát, meg az intoleráns kártyát. Emiatt többen kapnak melót mint amúgy érdemelnék.

A városban sem kell senkinek sem rettegnie attól hogy üldözik. Egy lenne a lényeg. Ne reklámozzák hogy az a normális ahogy ők élnek... az elfogadást nem lehet erőltetni. Azt ki kell érdemelni. Az erőltetés csak ellenállást szül. Persze mint csököttek ezt nem fogjuk fel.

A médiában nem egy olyan film készült rebootnál ahol családokat kevertek meg bőrszín téren!
Fantasztikus négyes... A szőke Storm tesók, hirtelen fekete-fehér kombó lett.
Flash sorozat Iris, meg Joe..
Holnap legendái, az assasin csaj leszbisége.. tűzvihar feka fele..
2017. Október 17 17:06
Kezdő Fórumozó
Nézd, nem állítom, hogy hibátlan rendszer létezik, de ez a lehető legjobb. Az elfogadást nem kiérdemelni kell, hanem mindenkinek jár. Nem vagy köteles szeretni másokat, de nem szíthatsz gyűlöletet. Ők is ugyanúgy fizetik az adót, tehát ugyanolyan jogok illetnék meg őket.
berelhetoreklamfelulet is libtardozik meg niggerezik itt agyatlan módra, közben meg elfelejti, hogy pont a liberális eszméknek köszönheti a mai szabad világot. Ha meg nem tetszik neki, akkor felejtse el Európa ezen részét és költözzön az oroszokhoz vagy a csecsenekhez.
2017. Október 17 18:13
iPon Best
Ööö az emberi jogok nem az adófizetésen múlnak. Ha így lenne, elég nagy bajok lennének hirtelen. Meg hát ugye az adót az ember nem fizeti, hanem levonják. Még senkit nem láttam beállítani a nav-hoz, hogy helló, jöttem befizetni az adót.

A másik, hogy itt elég sokat használják a "normális" szót, mintha annak lenne valami pontos definíciója, de nincs.
2017. Október 17 18:17
iPon Addict
Jár valamennyi elfogadás és tisztelet, de ezt a tetteivel instant mód elkezdi változtatni.

Az előzetes tapasztalatok alapján viselkedek ezzel vagy azzal az emberrel, de ez nem csak bőr hanem stílusbeli témával is megy. Bizonyos szubkultúráktől agresszívabb közeledést szoktam meg, ha ezt kombinálod ezzel vagy azzal máris  kijön az amit "fúj fúj, intoleráns" jelzővel illetnek.

Nekem az a legnagyobb gondom az ilyen más emberekkel hogy rám akarják erőltetni a toleranciát. Jogom van intoleránsnak lenni...
Van egy ilyen kevésbé ismert vicces gondolatkísérlet.

Rakj egy szobába egy marék embert... legye egy vega egy hívő, egy feminista, egy kétes nemiségű meg egy szürke kisegér átlagjózsi. 10 percen belül akkor is megmondod melyik melyik ha a beszélgetési alaptéma a fejben négyzetre emelés volt.

Szerintem igenis van határa a liberalizmusnak ami márt árt a közösségnek és az egyénnek.

A minap láttam egy YT videót a közkedvelt kaják megdöbbentő készítési módjáról... kb 1 perc sem kellett hogy megmondd a készítője vega... na jó.. igazából pár másodperc elég volt hozzá mert az első fujj fujj dolog a zselatin volt a gumicukorban.
Érted.. rámész egy videóra hogy érdekes dolgot hallj, erre kapsz egy 7-8 perces vega agymosást amiben szinte az egyetlen nem húsos cucc a pringles volt.
2017. Október 17 18:26
iPon Senior
Hol indul előnnyel az, aki cigány vagy néger? Hogy viselkednek sok esetben azzal, aki homoszexuális?

9. FaL: Erre van egy piszok egyszerű megoldás. Ami nem tetszik, azt nem nézed vagy nem játszol vele. Ezzel is protestálsz.

berelhetoreklamfelulet barátunk 11. hozzászólása pedig tökéletesen rávilágít kedves kormányunk ordenáré stílusára, amit az egyszerű ember átvesz (de mondhatnék példát az elmúlt napok történéseiből is, de nem akarom jobban idekeverni a politikát). Az előtte reagáló ember korrekt hangnemben reagált valakire, erre lehülyézi és agyalágyult liberálisnak nevezi.
Szerkesztve: 2017-10-17 18:34:35
2017. Október 17 19:15
iPon Addict
És ha nem indul előnnyel akkor az már probléma lenne? Remélem nem, mert akkor csúnya dolgok lehetnek a fejedben...

Hogy viselkednek azzal aki kocka? Hogy viselkednek azzal aki falhoz közel könyvekkel a hóna alatt sétál este hazafelé? Hogy viselkednek azokkal akik nem dohányoznak de cigit kérnek tőlük? Soroljak még olyan eseteket ahol bőrszínfüggetlenül félni valója van valakinek? Netán kezdjek sorolni olyat amikor valaki azért kapott valamilyen állást mert kisebbségi és nem pedig mert hozzáértő?
2017. Október 17 19:23
iPon Senior
Ki írt olyat, hogy probléma lenne, hogy nem indulnak előnnyel? Kérlek ne tulajdoníts olyanokat nekem, amiket nem írtam. Viszont Te azt írtad, hogy előnnyel indulnak, ezért kérdeztem rá...
Szerkesztve: 2017-10-17 19:27:35
2017. Október 18 08:44
iPon Addict
Olyan cégeknél előnnyel indulnak ahol van valamiféle kvóta rendszer.
Dolgoztam olyan multinál ahol a raktárosok fele súlyosan fogyatékos (testi) volt, mert velük megvolt a kvóta, és a többi részlegen ahol fontos volt a precizitás, nem volt gond a mozgásszervi betegségük.

Önmagában az sem volt hátrány ha eltérő volt a bőrszíned, amíg az interjún feltett kérdésekre kimerítő választ tudtál adni. De még így is voltak olyan dolgozók akikre a kolegám azt mondta "az ilyen tanulatlan bunkók inkább menjenek vissza csirkeszart lapátolni, segítség nélkül azt sem tudják hogy kell bekapcsolni a számítógépet...", mondhatta részben jogosan, mert voltak olyan állomások ahol csak minimálisan kellett ismerni a számítógépet, elég volt nekik a belső adatbázist ismerni. Pontosabban vonalkód leolvasót, meg mikor melyik menüre kell kattintani.

Az ilyen állomásokon feltűnően sok volt a kisebbségi.