Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Kosár

A kosár jelenleg üres

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

2017. Október 13 07:12
Látogató
Akkor a következő nagy "sértés" ami új játékot érhet az  "ennyit nem ér, megveszem majd Steam nyári leárazáson" helyett a "végignyomom majd 7 hónap múlva Origin Accessen 4€-ért"?
2017. Október 13 08:31
iPon Addict
Ez már most is él. Régen a túlárazott volt a jelző, ma már a "majd a steamen nyári/karácsonyi leárazáskor" a megszokott.
2017. Október 13 12:58
Látogató
Kicsit azért odafigyelhetnétek, már 2-3x láttam ugyanezt, az Evil Withinnél meg szintén gondolom fogalmatok sincs arról miről írtok, csak fordítjátok, vagy nem tudom, de ott is maradt a The Evil With cím az egész cikkben.
"egy nap alatt feltörték a Middle-earth: Shadow of Wart..."
Vagy én vagyok vak, vagy már megint nincs benne a cikkben, múltkor is a "Javítva" az lett hogy onnan is töröltétek, ahelyett hogy vennétek a fáradtságot hogy beleírjátok, ha már a főoldali leírásban szerepel.

Nem bántásként, csak kezd egyre igénytelenebb lenni manapság a legtöbb oldalon a cikkírás, köztük ugye itt is, ez csak 1-2 példa volt.
2017. Október 13 14:53
Haladó Fórumozó
Javítva, köszi.

Nyilván eredetileg benne van a szövegben, a szerkesztőségi folyamat során kerül ki végül, a lead pedig olykor úgy marad, ahogy volt, mea culpa.