Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Kosár

A kosár jelenleg üres

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

2017. Október 10 09:21
PRO Fórumozó
Kicsit attól tartottam, hogy megint kapunk egy jól kinéző, de amúgy teljesen gagyi játékot. Erre meg kiderült, hogy nem csak a látványvilág kivételes, hanem maga a játékmenet is igazi oldschoolosan fantasztikus.
2017. Október 10 12:12
iPon Addict
Jó játék lett, de nekem jobban tetszett volna ha a főellenségek előtt lett volna 3-4 mászkálós pálya is, ami valamennyire felkészít rá. Például a krumpli meg répa előtt lehetett volna ugrálni 3-4 pályán keresztül amolyan kerti környezetben, stb... így nekem kicsit üres.
2017. Október 10 14:29
PRO Fórumozó
Azt a par gun and run palyat ami van is utolag raktak bele, mert amugy full boss rush game lett volna. De egyetertek veled, meg tobb kene beloluk.
2017. Október 12 11:18
iPon Insane
ez a jatek egy '30-as evek disney altal kesztiett shadow of colossus es dark souls hybrid' lett volna, de vegul pont azert mert feltek, hogy sokaknak tul nehez lenne a jatek, ha nem lenne egy ket ilyen eroltetett, ures, run n gun platfromos resz, nem vennek meg talan elegen vagy elegitene ki oket... szerintem teljesen folosleges az a nehany amit vegul a fejlesztes legutolso honapjaiban vegul csak beletettek a nyomas hatasara. ez egy boss rush game, gyonyoru, kihivas szintje 11/10, a megvalositas 11/10, egyszeruen egy remekmu, ev jateka nalam gondolkodas nelkul
2017. Október 12 20:09
iPon Insane
Ez eddig röhögve GOTY.
2017. Október 14 16:46
Haladó Fórumozó
Zseniális, ez? Meg művészi? Ma ne, mindjárt beröhögök! Ez egy szörnyen igénytelen és rusnya grafikájú x@r. Aki azt hiszi, hogy ezen van bármi művészi, bizonyára nem sok művészi dolgot látott eddig. Döbbenet, már milyen hulladékot is el lehet adni. Azért a mazochisták és a Picasso rajongók ne hagyják ki.
2017. Október 15 17:39
Kezdő Fórumozó
Neked nem tetszik, pont---

sokaknak viszont igen.
szerintem látványos, és "egyedi" azt leszámítva, hogy nem eredeti, hisz láttuk ezt már (régi rajzfilmekben).

szerintem jó..
"szép" kézzel rajzoltnak tűnő világ.