Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Vivotek PZ6124: motoros térfigyelő kamera

  • Dátum | 2007.10.04 09:17
  • Szerző | J.o.k.e.r
  • Csoport | EGYÉB

Legfrissebb tesztünk alanya a Vivotek PZ6124, amely tulajdonképpen egy professzionális motorral felvértezett biztonságtechnikai kamera. Az eszköz nem csak ezért számít különlegesnek, hanem a WiFi támogatása miatt is, továbbá figyelemre méltó a készülék 100x-os zoom képessége is, ami 10x-es optikai és 10x-es digitális zoomot takar.

Otthonunk vagy üzlethelységünk biztonságát tovább fokozhatjuk egy ilyen, vagy ehhez hasonló kamerával, mivel a készülék képes a mozgásérzékelésre, valamint képes e-mail küldésére is, amely tartalmazza a riasztást kiváltó fényképet, szerencsés esetben a betörő arcát, vagy legalábbis körvonalait. A motoros üzemmódnak köszönhetően a kamera nem csak a fixen beállított hely képét közvetíti, hanem a motorok segítségével a teljes környezetét képes megfigyelés alatt tartani.

Ez a funkció számos esetben lehet hasznos, például, ha nyaralásunk ideje alatt szeretnénk nagyobb biztonságban tudni lakásunkat, akkor internetkapcsolat segítségével rácsatlakozhatunk a kamerára és szétnézhetünk az adott helységben, hogy minden rendben van-e. A kamera képes folyamatosan rögzíteni az eseményeket, ez betörés esetén ismét csak előnyös lehet.

Ha üzlethelység megfigyelésére kívánjuk használni az egységet, akkor is jó választásnak bizonyul, mivel a 10x-es optikai zoomnak köszönhetően egy nagyobb területen (akár ipari létesítmény) történő események megfigyelésére is van lehetőségünk, ha valami gyanús dolgot látunk, egyszerűen rá kell közelíteni és kiderül, hogy mi folyik ott. A kamera gyenge megvilágítással rendelkező környezetben is működik a Low Lux módnak köszönhetően.



Összességében hasznos kis szerkezetnek tűnik a Vivotek PZ6124, a teszt segítségével bemutatjuk a kamera beállítási lehetőségeit, valamint készítünk egy-két tesztképet is, hogy próbára tegyük a képminőséget és a zoomot.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Még nem érkezett hozzászólás.